Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/12/29 21:34:54 21:34:54
Viena iš daugybės priežasčių, kodėl gerbiu vyrus, yra ta, kad vyrai nekuria temų ''Moterų klaidos'', ''Įvardinkime įtartinas moteris'' etc.
2010/12/29 23:05:46 23:05:46
Gražkė: Nepasitikinti: Taip siule nama statyti jau rosemes.. viska ir staigiai paeme ir sako viskas.. nerandu vietos noriu numirti.. kaipman sunku...net skauda fiziskai viska man...
Skauda - užjaučiu, bet nemanau, kad tai išdavystė. Žmonės keičiasi kas dieną, kas minutę - keičiasi jų pasaulėžiūra, požiūris, skonis. Būtų baisu, jei sulaukę 30 m vis dar liktume su 18 įsitikinimais. Taigi taip ir atsitinka, kad įsimylim kitus, skiriamės ir gyvenam toliau. Pati atsakykit sau į klausimą, ar jums būtų malonu, jei žmogus gyventų su jumis iš gailesčio, o gal net apgaudinėtų. O dabar tiesiai šviesiai išdėstė ... liudna, bet tokia tikrovė.
Keisti tie zmones - man pasake, kad per daug pavydus ir per daug mylintis. Isderge, issisaipe, issityciojo - pirma karta per du metus ir pasake - skiriames ! O po valandos apsikabinusi vaika dejuoja - kaip dabar reiks pragyvent su 300 Lt. per menesi ? Pasakysiu taip - ateina laikai kai zmones zais su savo gyvenymais kaip panoreje - pamirs tikrasias seimos vertybes. Reikia taikytis prie nauju laiku !
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/12/30 07:35:30 07:35:30
skaudulys: Gražkė: Nepasitikinti: Taip siule nama statyti jau rosemes.. viska ir staigiai paeme ir sako viskas.. nerandu vietos noriu numirti.. kaipman sunku...net skauda fiziskai viska man...
Skauda - užjaučiu, bet nemanau, kad tai išdavystė. Žmonės keičiasi kas dieną, kas minutę - keičiasi jų pasaulėžiūra, požiūris, skonis. Būtų baisu, jei sulaukę 30 m vis dar liktume su 18 įsitikinimais. Taigi taip ir atsitinka, kad įsimylim kitus, skiriamės ir gyvenam toliau. Pati atsakykit sau į klausimą, ar jums būtų malonu, jei žmogus gyventų su jumis iš gailesčio, o gal net apgaudinėtų. O dabar tiesiai šviesiai išdėstė ... liudna, bet tokia tikrovė.
Keisti tie zmones - man pasake, kad per daug pavydus ir per daug mylintis. Isderge, issisaipe, issityciojo - pirma karta per du metus ir pasake - skiriames ! O po valandos apsikabinusi vaika dejuoja - kaip dabar reiks pragyvent su 300 Lt. per menesi ? Pasakysiu taip - ateina laikai kai zmones zais su savo gyvenymais kaip panoreje - pamirs tikrasias seimos vertybes. Reikia taikytis prie nauju laiku !
Ką reiškia ''taikytis prie naujų laikų''? Taikytis prie laikų, kai karaliauja egoizmas, vartotojiškumas, o ne meilė? Kaip tik todėl šeima nebėra vertybė, nes mylėti, auginti santykius žmonės nebenori, o trokšta tik būti mylimi ir kai partneris egoistinius poreikius tenkina per menkai, bėgama prie kito paslaugos tiekėjo - partnerio. Bet... Kodėl dabar tiek nelaimingų žmonių? Todėl, kad šeima - žmogaus gyvenimo stabilumo pagrindas- nebėra vertybė.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume