Pažintys Forum

Darnipora pazintys

VYRU KLAIDOS

nepasitikinti

N

4 įrašai

2010/09/01 16:00:52 16:00:52

Patyriau isdavyste... maldavau buti kartu...bet is manes tik pasityciojo po triju metu gyvenimo kartu...isejo pas kita...o is manes tik issiderge...nebezinau kaip gyventi toliau nepasitikiu savimi visko bijau... kas patyret isdavyste??? Kaip matot ar vyrai kada pasigaili del savo veiksmu..?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/01 16:53:07 16:53:07

Isdavyste patyre ne maziau kaip puse moteru sedinciu sioje svetaineje.Taip kad nei tu pirma nei paskutine. O antra,kai nustosi maldauti, tai ir vyras ant taves nederks,nes auku niekam nereikia.Vyrai kai atsil.aisvina nuo savo priekabu iesko sioje svetaineje ir randa 100 nauju.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/09/01 16:59:19 16:59:19

ne apie vyru pasigailejimus tau siuo metu reik galvoti, o apie save . pati saves pasigailek geriau. ir dziaukis, kad atsikratei nepatikimo zmogaus. kaip tik turetum but laiminga, nes laisve visuomet atveria kitas galimybes.

Nepasitikinti: Patyriau isdavyste... maldavau buti kartu...bet is manes tik pasityciojo po triju metu gyvenimo kartu...isejo pas kita...o is manes tik issiderge...nebezinau kaip gyventi toliau nepasitikiu savimi visko bijau... kas patyret isdavyste??? Kaip matot ar vyrai kada pasigaili del savo veiksmu..?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/09/01 17:00:17 17:00:17

Sunku pasitikėti žmonėmis ir savimi po atstūmimo. Bet... Ar jums jis žadėjo/siūlė bendrą ateitį kai draugavote? Ar įsipareigojo mylėti ir būti kartu visą gyvenimą? Jei ne- tai kodėl taip skaudžiai reaguoti. Tiesiog žmogus turi laisvą valią ir svarsto bei daro pasirinkimu savo gyvenime. Kodėl manote, kad viskas turi vykti tik pagal tai, kaip Jūs norite? Gal šiuo atveju jums pamoka suprasti, kad kiekvienas žmogus turi laisvą valią rinktis, ir nėra galimybės susikontroliuoti viso gyvenimo ir susimodeliuoti jį pagal SAVE, o kitus žmones priversti paklusti jūsų norams ir įgyvendinti įsivaizduojamą ateitį. Tikiu, kad kadanors padėkosite už tai, kad išsiskyrėte, nors ir sunku šiuo metu tai priimti. Sėkmės.

nepasitikinti

N

4 įrašai

2010/09/01 17:08:05 17:08:05

Taip siule nama statyti jau rosemes.. viska ir staigiai paeme ir sako viskas.. nerandu vietos noriu numirti.. kaipman sunku...net skauda fiziskai viska man...

grazke

G

3 įrašai

2010/09/01 17:23:44 17:23:44

Nepasitikinti: Taip siule nama statyti jau rosemes.. viska ir staigiai paeme ir sako viskas.. nerandu vietos noriu numirti.. kaipman sunku...net skauda fiziskai viska man...

Skauda - užjaučiu, bet nemanau, kad tai išdavystė. Žmonės keičiasi kas dieną, kas minutę - keičiasi jų pasaulėžiūra, požiūris, skonis. Būtų baisu, jei sulaukę 30 m vis dar liktume su 18 įsitikinimais. Taigi taip ir atsitinka, kad įsimylim kitus, skiriamės ir gyvenam toliau. Pati atsakykit sau į klausimą, ar jums būtų malonu, jei žmogus gyventų su jumis iš gailesčio, o gal net apgaudinėtų. O dabar tiesiai šviesiai išdėstė ... liudna, bet tokia tikrovė.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/01 17:30:37 17:30:37

Tai gal tau to namo labiau gaila, nei vyro? Negi verta numirti dėl vyro, kuris toks nepastovus?
Maldavimais ar iš pagailos bendros ateities nesukursi. Pirmiausiai atstatyk savo savivertę, o po to viskam savo laikas...

nepasitikinti

N

4 įrašai

2010/09/01 18:12:32 18:12:32

Ne jokio namo negaila... As nezinau kaip kovoti su tuo skausmu kuri jauciu....naktimis neuzmiegu nevalgau.. kaip man bloga.. vis mastau kaip jis su ta kita duodas...kaip ja myli...ir vis mastau jis pats sake kad buvau jam per gera...bet tikrai nenusipelniau tokio pazeminimo kaip jis mane pazemino...

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/01 18:22:02 18:22:02

Laikas gydo

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/09/01 19:06:54 19:06:54

Nepasitikinti: Ne jokio namo negaila... As nezinau kaip kovoti su tuo skausmu kuri jauciu....naktimis neuzmiegu nevalgau.. kaip man bloga.. vis mastau kaip jis su ta kita duodas...kaip ja myli...ir vis mastau jis pats sake kad buvau jam per gera...bet tikrai nenusipelniau tokio pazeminimo kaip jis mane pazemino...

Patikek Saulyte,bet nusipelnei.. matyt. Buvai per gera. O tai blogai, kaip ir visa kas per daug.... Kol nepriimsi situacijos, tol kankinsies.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume