Pažintys Forum

Darnipora pazintys

VYRU KLAIDOS

medutis

M

403 įrašai

2010/11/24 10:40:48 10:40:48

SonKa:
medutis: Niekad nesupratau, kaip moterys sugeba taip datempti santykius, kad jie net iki altoriaus prieina, o po to sugalvoja durt ragus. O tuo labiau po to pasigirt, kad tai padarė net 2 kartus!

Aš nesigiriu ir gailiuosi, kad neužteko ryžto anksčiau tarti tiems dviems nelaimėliams "Sudie...", bet paskutiniu momentu galvojau ne apie jų savijautą, o apie save, kad darau klaidą. Gal nori pasakyti, kad būtų buvę geriau susituokti, vegetuoti vienas šalia kito kokius 2-5 metus ir išsisikirti

Na aš kai piršiuos, tai būsiu užtikrintas kad ta moteris nori su manim būti ilgai ir laimingai. Yra vyrų, kurie per savo rožinius akinius ar iš didelio jaudulio ima nepaskaičiuotai pirštis, bet gal vistiek netempkit gumos ir pasakykit iškart jei dvejojat? Ar čia kažkokia iškreipta keršto forma? Tu man buvai toks blogas, kad net pasipiršai, o aš vat tave paliksiu visiškai sugniuždytą šokiruotą prie altoriaus

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/24 11:49:22 11:49:22

medutis:
SonKa:
medutis: Niekad nesupratau, kaip moterys sugeba taip datempti santykius, kad jie net iki altoriaus prieina, o po to sugalvoja durt ragus. O tuo labiau po to pasigirt, kad tai padarė net 2 kartus!

Aš nesigiriu ir gailiuosi, kad neužteko ryžto anksčiau tarti tiems dviems nelaimėliams "Sudie...", bet paskutiniu momentu galvojau ne apie jų savijautą, o apie save, kad darau klaidą. Gal nori pasakyti, kad būtų buvę geriau susituokti, vegetuoti vienas šalia kito kokius 2-5 metus ir išsisikirti

Na aš kai piršiuos, tai būsiu užtikrintas kad ta moteris nori su manim būti ilgai ir laimingai. Yra vyrų, kurie per savo rožinius akinius ar iš didelio jaudulio ima nepaskaičiuotai pirštis, bet gal vistiek netempkit gumos ir pasakykit iškart jei dvejojat? Ar čia kažkokia iškreipta keršto forma? Tu man buvai toks blogas, kad net pasipiršai, o aš vat tave paliksiu visiškai sugniuždytą šokiruotą prie altoriaus

Kiekvienas atvejis individualus ir nereikia absoliutinti. Nemanau, kad jie liko sugniuždyti, gal šiek tiek šokiruoti , nes nepasidaviau manipuliacijai. Nebūtų jie buvę laimingi su tokia ragana, kaip aš : per daug galvoju, per daug analizuoju, turiu šunišką nuojautą ir seklės morkos gabumų...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/24 11:52:15 11:52:15

Nu ir briedas šitoj temoj nėr daugiau ka rašyt, neklysta tie kurie kapuose nes jie nieko nedaro, svarbiau atskirt kur klaida o kur specialiai padaryta!

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/24 13:07:51 13:07:51

svajusj: o moterys ae gailisi del to, kad isdave vyra?As nesu jauniklis ir mano patirtis rodo, kad jei jums atiduodi visa save , visa sirdi,po kurio laiko tikrai gausi ragus. O jei pastoviai sokdini, naktim kartais negrizti, tada jums gerai, jus patenkintos ir niekada neisduosit savo vyro. Taip, kad mylet jus reikia neatveriant, sirdies.

Zaviuosi, nes ta pati galvoju. Taip iseina, kad reik rodyti jums, kad jus mums nerupite, tada jums gerai, tada jus zinot ka daryt, t.y. siekti vyro palankumo.

Butu juokinga, jai nebutu baisu..

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/24 13:36:11 13:36:11

negaunu: Patyriau ir del to vyru nekenciu!

Tai KA jus DP veikiate??????

bucinuke

B

1 įrašai

2010/12/27 22:59:16 22:59:16

[size=200:2ok79jlt][quote][/quote][/size:2ok79jlt] Kaip bebutu keista,as esu laiminga,kad su tuo zmogumi nutraukiau visus rysius..jis buvo nevertas,kad nesiociau jo pavarde...isdavystes skonis labai kartus,bet laikui begant viskas pasimirsta,lieka tik seseliai,kuriuos per migla prisimenu...issiskirusi,tapau atidi vyrams,juos pazinti,ir atpazinti uzslepta mela tad,trintukiniai vyrai,lekit i sali!!!!!!!!!!nes busit demaskuoti

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/28 18:56:15 18:56:15

o ką čia jau taip demaskuosi eik tada i policija įsidarbink ir vagis gaudyk!

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/29 10:40:40 10:40:40

O jei darai klaidas, tai geriau au kapuose gulėtum D

laima100

L

60 įrašai

2010/12/29 18:40:55 18:40:55

brangioji pasirupink savim dabar,o jis tikrai savim pasirupins pats...as amziuje moteryte,pergyvenau labai,nes mano ne tik paslapcia isvyko i Airija su savo palydove-bet as pati ir daiktus,patalyne,puodus sukroviau(nes vaziavo zmogus dirbt,o as turejau veliau atskrist lektuvu) o jis pasieme savo...ir isvaziavo(net adresa slepia)suzinojau tik po 4men,kad senelis Vytelis su(musu bendra pazystama)Orinta kartu.taip sunku buvo,nes ne tik iskeite(bet ir apvoge)mano auksinius papuosalus jai padovanojo(o ji zinojo kad tai mano ir prieme)va,jie tai pora-jie verti viens kito,nes man butu per zema priimti vogtus ziedus,grandineles(na vogtus is meiluziu zmonu),o jis ar vyras?-net nesugeba nupirkt mylimai moteriai is savo uzdirbtu pinigu papuosalu-reik vogt is zmonos taigi pagalvok kuriai labiau pasiseke???ar man,ar jei???as manau kad man taigi-tikrai ir tu rasi savo kelyje saves verta zmogu-tik reik tuo tiketi ir labai noreti

ji

J

98 įrašai

2010/12/29 20:24:35 20:24:35

Mano manymu, turėtumėte ne gailėti savęs praradote ne jūs, o jis! Kur jis ras geresnę? Man tokie pamąstymai tikrai padėjo ir dar troškimas, kad vėliau jis pasigailės O kad taip būtų, turite susiimti (siekite karjeros, pasikeiskite šukuoseną/stilių, sportuokite). Pakelkite aukštyn galvą!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume