Pasileidusi: oplia: AHHHA neblogi patarimai, pabandysiu būtinai užverst, paskui galės eit ant viso kaimo ir skalambint kokia aš pasileidus, ji į lova užverčiau
O kokios problemos?
E, mergyt, tu man rodosi pati nelabai žinai ko nori
Man rodosi drovuolė ten tu, o ne vaikinas. Paprasčiausiai pati šauki - noriu rimtų santykių, aš ne tokia, įtampos darbe ir t.t.
O nepagalvojai, kad vaikinui nors ir patinki, bet jis superrimtų santykių nenori, bet yra pakankamai padorus, kad tavęs netrauktų į lengvą trumpalaikį romaną.
Tad ką aš manau - jei gali atsipalaiduoti ir leistis tik į nuotykį, su linkjsma nuotaika ir intriga, be jokių rimtų santykių ir svarstymų - žinoma.
Bet jie pati kovosi su savimi kaip nori rimtų santykių, bet ne negalima - pati save užforsuosi ir net pati nepasidžiaugsi kuo turi. na tuomet gal tikrai, įtampos darbe ir t.t. nors, tiesa sakant, įtariu kad įtampos patiri ne mažiau ir dabar
Juk visus ta Baltiška vasara veikai vienodai, kai norisi patikėti, kad gyveni kokiam Naujajam Orleane, ar mažų mažiausiai - prie Viduržemio jūros... summer time and the living is easy..
O čia kogero geriausias patarimas
AČIŪ...
Per pietus pakvietė kavos vaikinukas. Tai dabar rankos - kojos dereba iš netikėtumo...