Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kaip elgtis su droviu vaikinu ??

Kaip elgtis su droviu vaikinu ??

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/13 16:05:05 16:05:05

Svečias: Reikia į pasimatymus vaikščioti be stringų ir pamatysi, kaip viskas pasikeis į gerąją pusę.

pats vaiksciok be stringu pimpalu makaluodamas,tikrai greit pakabinsi ka blemba pilnas forumas ligoniu

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/13 20:06:43 20:06:43

oplia: Flirtuot nustojau, bet vos susilaikau nepaflirtavus. Juk jis man pasakė, kad man reikia kito, tipo geresnio už jį, tai ka aš turiu toliau flirtuot ?

O nurašyt jo nenoriu. kaip tik jei kam idomu esu pati netikra, kad jam esu neperprasta.

Man panasiau i tai, kad jus jo nedomiate kaip mergina, todel jis taip mandagiai ir duota suprasti, kad jums reikia kito, neva geresnio. Argi jis gali pasakyti, kad jums reikia blogesnio arba tiesiog kito vaikino, o ne jo?

OPLIA

O

19 įrašai

2011/03/14 05:35:17 05:35:17

svetlana:
oplia: Flirtuot nustojau, bet vos susilaikau nepaflirtavus. Juk jis man pasakė, kad man reikia kito, tipo geresnio už jį, tai ka aš turiu toliau flirtuot ?

O nurašyt jo nenoriu. kaip tik jei kam idomu esu pati netikra, kad jam esu neperprasta.

Man panasiau i tai, kad jus jo nedomiate kaip mergina, todel jis taip mandagiai ir duota suprasti, kad jums reikia kito, neva geresnio. Argi jis gali pasakyti, kad jums reikia blogesnio arba tiesiog kito vaikino, o ne jo?

Na tikriausiai man taip ir reiktų suprast .. Kad aš tiesiog nesu jo svajonių princesė

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume