Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kaip elgtis su droviu vaikinu ??

Kaip elgtis su droviu vaikinu ??

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/07 16:02:22 16:02:22

drovuolis grabaliojasi

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/07 16:05:55 16:05:55

Svečias: kai grabaliosis ir jam stoves, taip supratau buna, tu ji uzversk rimtai ir santykiai bus nebe broliski.

nu bliamba patarimas

OPLIA

O

19 įrašai

2010/07/07 18:01:17 18:01:17

AHHHA neblogi patarimai, pabandysiu būtinai užverst, paskui galės eit ant viso kaimo ir skalambint kokia aš pasileidus, ji į lova užverčiau

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/07 22:57:22 22:57:22

Svečias: kai grabaliosis ir jam stoves, taip supratau buna, tu ji uzversk rimtai ir santykiai bus nebe broliski.

gerose rankose ir virvė stovi tik va kas is to kad supratau jam to nereikia

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/08 05:02:34 05:02:34

gali but, kad jam to nereikia ... Kas čia per vyrų rūšis, kuriems to neitin reikia ??? Kaip ši rūšis vadinas ???

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/08 05:32:03 05:32:03

Svečias: gali but, kad jam to nereikia ... Kas čia per vyrų rūšis, kuriems to neitin reikia ??? Kaip ši rūšis vadinas ???

Čia yra ta ypatingoji retoji rūšis, kurios labai ieško visos moterys. Argi ne, mielosios???:) Nes kita rūšis vadinasi ''jiems rūpi tik seksas''

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/08 06:39:43 06:39:43

Buvusi Ugnelė:
Svečias: gali but, kad jam to nereikia ... Kas čia per vyrų rūšis, kuriems to neitin reikia ??? Kaip ši rūšis vadinas ???

Čia yra ta ypatingoji retoji rūšis, kurios labai ieško visos moterys. Argi ne, mielosios???:) Nes kita rūšis vadinasi ''jiems rūpi tik seksas''

Hm tokio amžiaus sulaukusi, o dar vis apsakomis tiki.

Visiems rūpi tik seksas, tik kai kurie save laiko išrankesniais

OPLIA

O

19 įrašai

2010/07/08 06:49:27 06:49:27

MXEKVF

Buvusi Ugnelė:

Neieškau tokios rūšies vyrų, kaip tik ieškau normalios rūšies vyruko, pas kurį viskas būtų su saiku.. Matau, kad čia tik pasipyzdavot galima, na bet ir tai gerai, vis linksmiau

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/08 06:50:16 06:50:16

oplia: AHHHA neblogi patarimai, pabandysiu būtinai užverst, paskui galės eit ant viso kaimo ir skalambint kokia aš pasileidus, ji į lova užverčiau

O kokios problemos?
E, mergyt, tu man rodosi pati nelabai žinai ko nori

Man rodosi drovuolė ten tu, o ne vaikinas. Paprasčiausiai pati šauki - noriu rimtų santykių, aš ne tokia, įtampos darbe ir t.t.
O nepagalvojai, kad vaikinui nors ir patinki, bet jis superrimtų santykių nenori, bet yra pakankamai padorus, kad tavęs netrauktų į lengvą trumpalaikį romaną.

Tad ką aš manau - jei gali atsipalaiduoti ir leistis tik į nuotykį, su linkjsma nuotaika ir intriga, be jokių rimtų santykių ir svarstymų - žinoma.
Bet jie pati kovosi su savimi kaip nori rimtų santykių, bet ne negalima - pati save užforsuosi ir net pati nepasidžiaugsi kuo turi. na tuomet gal tikrai, įtampos darbe ir t.t. nors, tiesa sakant, įtariu kad įtampos patiri ne mažiau ir dabar

Juk visus ta Baltiška vasara veikai vienodai, kai norisi patikėti, kad gyveni kokiam Naujajam Orleane, ar mažų mažiausiai - prie Viduržemio jūros... summer time and the living is easy..

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/08 06:52:29 06:52:29

Kaip tai cia nepadarius dienorasciu. Vakar.
Gavosi taip, kad bande irodyti jog vyru demesio nestinga ir visiems (moterims ir vyrams)rupi tik seksas. As paklausiau "kada taves paskutini karta nuosirdziai klause, kaip tu gyveni? kaip tu jautiesi? ar tu isties jautiesi reikalinga kaip zmogus?" manes paprase ijungti radija...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume