Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Riteriai isnyko

Riteriai isnyko

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/30 12:06:55 12:06:55

Jurgina7: ...

Gal galetu paaiskinti kuris nors is vyruku: o tai kokie tie vyrai siais laikais ir kokiais mes juos turime matyti????

Vyrukai tyli O kadangi aš kaip ir nematomas, todėl įsidrąsinęs tarsiu :
- Moterys gražiomis visos gali būti bet protingomis būti tikrai ne visoms lemta O šalia protingos moters ir vyras riteriu taps, tiksliau pasijus juo

Kaip tai padaryti ... Jūs gi MOTERYS, ne man aiškinti, nors tuo klausimu savo nuomonę turiu

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/30 12:22:35 12:22:35

Violetinė:
Lelis Borgia: Open your eyes around you, open your mind to the wonders of life, open your heart to those who love you and always be true to yourself!

Atverti akis, kad įžvelgti kažką gero? Na taip, žiūrint ir į mėšlą jame galima pamatyti (tiksliau įsivaizduoti) kažkada buvusią žalia, rasotą žolę, buvusį pašalą, šiltą lietų ir kažkada vėl būsiančią sodrią žolę. Galima. Bet bent jau aš nenoriu būti ta, kuria bus naudojamasi, kol (ir jeigu) mėšlas vėl pataps žole. Noriu būti ištikima sau ir noriu žmogaus, kuris mylėtų mane ir vertintų.

Open your eyes to the beauty around you and find that "a thing of beauty is a joy for ever: its loveliness increases; it will never pass into nothingness" - kaip sakė kažkada mama ir John Keats, aha.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/01 05:24:40 05:24:40

Svečias: Moterys gražiomis visos gali būti bet protingomis būti tikrai ne visoms lemta O šalia protingos moters ir vyras riteriu taps, tiksliau pasijus juo
Kaip tai padaryti ... Jūs gi MOTERYS, ne man aiškinti, nors tuo klausimu savo nuomonę turiu

Svety, tai jau paaiškinkit, nes supratimas, ką reiškia "protinga" moteris labai įvairus būna. Na, šalia kokios moters jūs pasijustumėte riteriu?
P.S. Vis tiek nematomas , tai drąsiai pasisakykit, įdomu gi .

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/01 05:27:48 05:27:48

Lelis Borgia: Open your eyes to the beauty around you and find that "a thing of beauty is a joy for ever: its loveliness increases; it will never pass into nothingness" - kaip sakė kažkada mama ir John Keats, aha.

Darkart tą patį, bet lietuviškai ir taip, kad suprastų protingas septynių metų vaikas. Ačiū .

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/01 05:47:36 05:47:36

Violetinė:
Svečias: Moterys gražiomis visos gali būti bet protingomis būti tikrai ne visoms lemta O šalia protingos moters ir vyras riteriu taps, tiksliau pasijus juo

Svety, tai jau paaiškinkit, nes supratimas, ką reiškia "protinga" moteris labai įvairus būna. Na, šalia kokios moters jūs pasijustumėte riteriu?

as prie bet kurios merginos, su kuria draugaudavau, pasijausdavau riteriu. Svarbu kad mergina tuo "riteriskumu" nepradetu nachaliskai naudotis.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/01 05:48:45 05:48:45

Beje, as kitas svecias, siaip uzlindau i jusu pokalbi

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/10/01 06:12:40 06:12:40

Svečias:
Violetinė:

as prie bet kurios merginos, su kuria draugaudavau, pasijausdavau riteriu. Svarbu kad mergina tuo "riteriskumu" nepradetu nachaliskai naudotis.

Hm, manau yra skirtumas tarp "pasijausti riteriu" ir juo "buti"..kaip manot?

cia buvo pamineta "protinga moteris"..ar tai tokia moteris, kuri: pries kiekviena pokalbi su vyru ji perspeja is anksto apie ka nores kalbetis, kalba isleto ir trumpais sakiniais, visada leidzia galvoti jog jis visada teisus, nusileidzia ir nekritikuoja jeigu padaro kazka blogai..Ar pataikiau????? Jeigu taip, tai cia ne "prote" esme, o tame kad moteris i vyra ziuri kaip i "vaika" , nes lygiai taip pat yra elgiamasi su vaikais ))))

Svečiai

S

9 įrašai

2009/10/01 06:22:24 06:22:24

Jūs labai tiksli, nes dabartinės moterys į vyrus žiūri kaip į vaikus. Taip pat ir elgiasi kaip su vaikais: nekritikuoja, laiko save kvailesne, nuolaidžiauja, pataikauja, leidžia galvoti, kad vyras visada teisus. Būkit rami - jūs tikrai pataikėte.

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/10/01 06:40:52 06:40:52

Svečiai: Jūs labai tiksli, nes dabartinės moterys į vyrus žiūri kaip į vaikus. Taip pat ir elgiasi kaip su vaikais: nekritikuoja, laiko save kvailesne, nuolaidžiauja, pataikauja, leidžia galvoti, kad vyras visada teisus. Būkit rami - jūs tikrai pataikėte.

Na, gal persudita sakant "moterys"... As stengiuosi i vyrus neziureti kaip i vaikus ir laikyti juos suaugusiais, gal todel man taip ir "nesiseka", nes vel ir vel pasijunti kaip "mama" kiekviename bendravime, o as jau turiu vaika, vat ir norisi "vyro" salia..kaip kad si tema "riterio"...

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/01 07:26:09 07:26:09

[quote="Svečias]
as prie bet kurios merginos, su kuria draugaudavau, pasijausdavau riteriu. Svarbu kad mergina tuo "riteriskumu" nepradetu nachaliskai naudotis.[/quote]

Nu va, bent jau vienas riteris yra. Bent jau žmogus pats taip jaučiasi. Gerai. O kaip visgi su tuo "protingumu". Jurginos vienas variantas yra, o kaip vyrai galvoja kas tas "protingumas"?
Oi, laukiam laukiam, mes svetelių laukiam
P.S. Svety (kuris raše, kad įsiterpė), nors tema ir ne mano, bet leisiu sau pakviesti diskusijai visus ir visas, kas netingi , tame tarpe ir jus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume