Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Riteriai isnyko

Riteriai isnyko

Vika

V

64 įrašai

2009/09/30 06:13:16 06:13:16

[quote="Violetinė"]Aha, brangieji jūs mūsų vyrai, būtent šitoks jūsų, vyrų požiūris kaip Vitorelio ir stumia būti savarankiškomis, ieškotis savo kelio, kuriame tiesiog nebelieka vietos bet kokiam vyrui.
Taigi žmogus aiškiai transliuoja: nieko iš manęs nesitikėk ir nelauk, na, gal vieną naktį kartu praleisiu. Bet netgi nesvajok, kad būsiu šalia, kai manęs tau labiausiai reikės. Netgi nesvajok, kad klausysiuos tavo guodimosi ar tavo tų nelaimingų ateities svajonių - man tiesiog neįdomu. Man įdomu tik mano poreikiai (girdėjau tokį "super" pasisakymą iš "super" vyro: "taip noriu, kad net nesvarbu, su kuo").
Jei kas suprato kitaip, išverskite.

Kad ir kaip bebutu gaila, bet tai tiesa....turiu kaip tik toki drauga

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/09/30 06:14:57 06:14:57

Open your eyes around you, open your mind to the wonders of life, open your heart to those who love you and always be true to yourself!

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/30 06:33:09 06:33:09

Lelis Borgia: Open your eyes around you, open your mind to the wonders of life, open your heart to those who love you and always be true to yourself!

Atverti akis, kad įžvelgti kažką gero? Na taip, žiūrint ir į mėšlą jame galima pamatyti (tiksliau įsivaizduoti) kažkada buvusią žalia, rasotą žolę, buvusį pašalą, šiltą lietų ir kažkada vėl būsiančią sodrią žolę. Galima. Bet bent jau aš nenoriu būti ta, kuria bus naudojamasi, kol (ir jeigu) mėšlas vėl pataps žole. Noriu būti ištikima sau ir noriu žmogaus, kuris mylėtų mane ir vertintų.

Vika

V

64 įrašai

2009/09/30 06:38:06 06:38:06

labai paprasta...kad tavim nesinaudotu, reikai pacia imti juo naudotis

sakau ir sakysiu: moteriai atsarginis variantas butinas tam, kad poto nesijaustum auka

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/30 06:52:26 06:52:26

Vika, galima naudotis vyru, bet kaip tada su ištikimybe sau ir savo vertybėms? Jeigu pati nenori būti išnaudojama, kodėl kitam turėtų patikti būti išnaudojamu, apgaudinėjamu.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/30 06:56:45 06:56:45

Tai jau tikrai-laukti nieko ir nereikia. Ir tokiam duoti ir nereikia-kad ir kaip norėtų.gal pasikartosiu-riterių mums nereikia, bet kad normalūs vyrai baigia išnykti -tai jau tikrai.Ir kaltos tame yra moterys.Paradoksas.Taip, nes moterys tiek puola ant tų vyrų, kad jiems ir stengtis nebėra dėl ko. Vistiek viską gaus be pastangų.. ir pačios tos moterys versdamosis per galvas dėl vyrų nepagalvoja, kad neleidžia pažinties grožiui atsiskleisti-juk labai yra smagu, kai vyras dėl tavęs kažką daro, kuria "suvedžiojimo"planus, kviečia į pasimatymus...stengiasi sužavėti, jaudinasi, ar patinka..

Violetinė: Aha, brangieji jūs mūsų vyrai, būtent šitoks jūsų, vyrų požiūris kaip Vitorelio ir stumia būti savarankiškomis, ieškotis savo kelio, kuriame tiesiog nebelieka vietos bet kokiam vyrui.
Taigi žmogus aiškiai transliuoja: nieko iš manęs nesitikėk ir nelauk, na, gal vieną naktį kartu praleisiu. Bet netgi nesvajok, kad būsiu šalia, kai manęs tau labiausiai reikės. Netgi nesvajok, kad klausysiuos tavo guodimosi ar tavo tų nelaimingų ateities svajonių - man tiesiog neįdomu. Man įdomu tik mano poreikiai (girdėjau tokį "super" pasisakymą iš "super" vyro: "taip noriu, kad net nesvarbu, su kuo").
Jei kas suprato kitaip, išverskite.

Vitorelis: Moterys, riteriai isnyko! Nustokit vaikytis to, ko nera ir atsisukite i tai, kokie vyrai yra siomis dienomis, kokie ju privalumai, kokie trukumai, kokia - visuma. Gal tada ir nebereikes skustis, kad visi vyrai mulkiai.

Vika

V

64 įrašai

2009/09/30 10:23:14 10:23:14

Violetinė: Vika, galima naudotis vyru, bet kaip tada su ištikimybe sau ir savo vertybėms? Jeigu pati nenori būti išnaudojama, kodėl kitam turėtų patikti būti išnaudojamu, apgaudinėjamu.

tai gerai, neverk tada, kad tavim naudojasi

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/30 10:36:17 10:36:17

vika:
Violetinė: Vika, galima naudotis vyru, bet kaip tada su ištikimybe sau ir savo vertybėms? Jeigu pati nenori būti išnaudojama, kodėl kitam turėtų patikti būti išnaudojamu, apgaudinėjamu.

Vika, prie ko čia tas "neverk, kad naudojasi"? Kurioj vietoj aš rašiau, kad manimi naudojasi? Ar čia toks pačios supratimas, kad visi aplinkui vienas kitu naudojasi (arba jūs arba jumis), o paskui verkia ir guodžiasi.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/30 10:51:28 10:51:28

vika:

Yra dar viena galimybė: [b:gfayuhnz]neleisti[/b:gfayuhnz] savimi naudotis, tiesiog nebūti su tokiu žmogumi, bet aišku tada gali atsitikti taip, kad teks būti vienai .

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/30 11:43:19 11:43:19

Mergaites, zinau kur viena riteri rasti - senamiestyje stovi prie arklio su sarvais )))))

o gyvo Riterio siom dienom tikrai nebera; kaip bebutu gaila, bet dabar moterys ir tais Riteriais pabuna ir princesem; ir ka besakytum, kokia tema bediskutuotum, visi vyrai kaip susitare kartoja: "prisitaikykit" "atsisukit i tuos kokie dabar yra" "bukite meilios, svelnios, moteriskos tada jus myles"...toks jausmas kad kalba eina pie "psichiskai nesveikus" kuriems reikalingas "ipatingas ir isskirtinis" demesys ..

Gal galetu paaiskinti kuris nors is vyruku: o tai kokie tie vyrai siais laikais ir kokiais mes juos turime matyti????

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume