Tai jau tikrai-laukti nieko ir nereikia. Ir tokiam duoti ir nereikia-kad ir kaip norėtų.gal pasikartosiu-riterių mums nereikia, bet kad normalūs vyrai baigia išnykti -tai jau tikrai.Ir kaltos tame yra moterys.Paradoksas.Taip, nes moterys tiek puola ant tų vyrų, kad jiems ir stengtis nebėra dėl ko. Vistiek viską gaus be pastangų.. ir pačios tos moterys versdamosis per galvas dėl vyrų nepagalvoja, kad neleidžia pažinties grožiui atsiskleisti-juk labai yra smagu, kai vyras dėl tavęs kažką daro, kuria "suvedžiojimo"planus, kviečia į pasimatymus...stengiasi sužavėti, jaudinasi, ar patinka..
Violetinė: Aha, brangieji jūs mūsų vyrai, būtent šitoks jūsų, vyrų požiūris kaip Vitorelio ir stumia būti savarankiškomis, ieškotis savo kelio, kuriame tiesiog nebelieka vietos bet kokiam vyrui.
Taigi žmogus aiškiai transliuoja: nieko iš manęs nesitikėk ir nelauk, na, gal vieną naktį kartu praleisiu. Bet netgi nesvajok, kad būsiu šalia, kai manęs tau labiausiai reikės. Netgi nesvajok, kad klausysiuos tavo guodimosi ar tavo tų nelaimingų ateities svajonių - man tiesiog neįdomu. Man įdomu tik mano poreikiai (girdėjau tokį "super" pasisakymą iš "super" vyro: "taip noriu, kad net nesvarbu, su kuo").
Jei kas suprato kitaip, išverskite.
Vitorelis: Moterys, riteriai isnyko! Nustokit vaikytis to, ko nera ir atsisukite i tai, kokie vyrai yra siomis dienomis, kokie ju privalumai, kokie trukumai, kokia - visuma. Gal tada ir nebereikes skustis, kad visi vyrai mulkiai.