Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Riteriai isnyko

Riteriai isnyko

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/01 07:30:49 07:30:49

O! Pagalvojau, kad man diskusija biški primena žaidimą "sugalvok atsakymą pati". Tai kad šitaip nebūtų, vyrai, pasisakykite.

Mantas-22

M

18 įrašai

2009/10/01 09:48:38 09:48:38

Violetinė: O! Pagalvojau, kad man diskusija biški primena žaidimą "sugalvok atsakymą pati". Tai kad šitaip nebūtų, vyrai, pasisakykite.

Jei kalbam apie termina "protinga" tai jis kiekvienam individualus. Todel is mano nuomones apie visus vyriskius prasom nespresti o kas man yra protinga panele? Na, gal ta, kuri domisi tuo, kas vyksta pasaulyje ir numano kodel tai vyksta, turi kazkokia savirealizacijos sriti, kurioje jauciasi stipri (ne apie shopinimasi kalbu), savo asmenineje erdveje per daug nesiblasko, zino ko nori ir kaip tai pasiekti... Na kazkas panasaus turetu buti jei dar butu grazi, nutuoktu kazka apie sveika gyvensena ir prisiziuretu save tai btu pasaka. Pasaka su princese ir riteriu

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/10/01 10:22:00 10:22:00

Mantas-22:
Violetinė: O! Pagalvojau, kad man diskusija biški primena žaidimą "sugalvok atsakymą pati". Tai kad šitaip nebūtų, vyrai, pasisakykite.

Jei kalbam apie termina "protinga" tai jis kiekvienam individualus. Todel is mano nuomones apie visus vyriskius prasom nespresti o kas man yra protinga panele? Na, gal ta, kuri domisi tuo, kas vyksta pasaulyje ir numano kodel tai vyksta, turi kazkokia savirealizacijos sriti, kurioje jauciasi stipri (ne apie shopinimasi kalbu), savo asmenineje erdveje per daug nesiblasko, zino ko nori ir kaip tai pasiekti... Na kazkas panasaus turetu buti jei dar butu grazi, nutuoktu kazka apie sveika gyvensena ir prisiziuretu save tai btu pasaka. Pasaka su princese ir riteriu

O sako kad moterys didelius reikalavimus kelia vyrams ...Turbut dauguma vyru taip apibudintu moteri, kuria noretu tureti salia, bet kazkodel "Olia lia" tipo mergaites vistiek ima virsu

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/10/01 11:02:08 11:02:08

Ogo-kiek reikalavimų ) O tu visada žinai, ko nori ir kaip to pasiekti? Ir esi stiprus kokioje, ten sakei, srityje? Ar visuomet išeina nesiblaškyti? [quote:80d0apbl]Jei kalbam apie termina "protinga" tai jis kiekvienam individualus. Todel is mano nuomones apie visus vyriskius prasom nespresti o kas man yra protinga panele? Na, gal ta, kuri domisi tuo, kas vyksta pasaulyje ir numano kodel tai vyksta, turi kazkokia savirealizacijos sriti, kurioje jauciasi stipri (ne apie shopinimasi kalbu), savo asmenineje erdveje per daug nesiblasko, zino ko nori ir kaip tai pasiekti... Na kazkas panasaus turetu buti jei dar butu grazi, nutuoktu kazka apie sveika gyvensena ir prisiziuretu save tai btu pasaka. Pasaka su princese ir riteriu [/quote:80d0apbl]

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/01 11:27:26 11:27:26

Mantas-22: o kas man yra protinga panele? Na, gal ta, kuri domisi tuo, kas vyksta pasaulyje ir numano kodel tai vyksta, turi kazkokia savirealizacijos sriti, kurioje jauciasi stipri (ne apie shopinimasi kalbu), savo asmenineje erdveje per daug nesiblasko, zino ko nori ir kaip tai pasiekti... Na kazkas panasaus turetu buti jei dar butu grazi, nutuoktu kazka apie sveika gyvensena ir prisiziuretu save tai btu pasaka. Pasaka su princese ir riteriu

Jurgina, mangofruit, taigi normalūs reikalavimai. Manau, kad daug moterų, tame tarpe ir jūs tuos reikalavimus puikiai atitinkat. Domitės tuo, kas ir kodėl vyksta pasaulyje? Taip. Turite savo hobi? Greičiausiai. Žinot, ko norit? Iš to, ką ir kaip rašot, atrodo irgi - taip.
Man peršasi išvada, kad vyrai nevisada mato ir įvertina, kokios puikios moterys yra šalia . Rimtai.

Mantas-22

M

18 įrašai

2009/10/01 11:30:45 11:30:45

Jurgina7:
Mantas-22:

[b:ymfgdi83]O sako kad moterys didelius reikalavimus kelia vyrams[/b:ymfgdi83] ...Turbut dauguma vyru taip apibudintu moteri, kuria noretu tureti salia, bet kazkodel "Olia lia" tipo mergaites vistiek ima virsu

Reikalavimai kiekvienam individualus dalykas. As pvz juos issikeles pagal save ir nematau prasmes kazka stipriai keisti. Jei ziurim is priesingos puses - ar pats atitinku antrai pusei keliamus reikalvimus, tai galiu drasiai teigti kad taip ir su kaupu. Bet tuo paciu ir sutinku, kad yra nemazai vyruku, kurie paskende svajonese. Tai ju bedos...
Kodel "tustutes" ima virsu? Su jomis paprasciau. Cia kaip rinktis tarp mokamo autobano ir vaizdingo marsruto tiesiai per aplinkui kam kratytis siaurais keliukais (nors ten daugiau ispudziu), jei gali pasirinkti mokama tiesu kelia (susimoki, ispudziu negauni, bet vaziuoji lengvai)? Tustute - grazus aksesuaras, pakelia tavo prestiza, nepyksta jei uzsibusi darbe, tik islaikymas brangokai kainuoja... nors nereikia namu seimininkes samdyt ir jei pasiseks tai vaikuciai visai geri gausis

Mantas-22

M

18 įrašai

2009/10/01 11:37:00 11:37:00

Violetinė:
Mantas-22: o kas man yra protinga panele? Na, gal ta, kuri domisi tuo, kas vyksta pasaulyje ir numano kodel tai vyksta, turi kazkokia savirealizacijos sriti, kurioje jauciasi stipri (ne apie shopinimasi kalbu), savo asmenineje erdveje per daug nesiblasko, zino ko nori ir kaip tai pasiekti... Na kazkas panasaus turetu buti jei dar butu grazi, nutuoktu kazka apie sveika gyvensena ir prisiziuretu save tai btu pasaka. Pasaka su princese ir riteriu

Jurgina, mangofruit, taigi normalūs reikalavimai. Manau, kad daug moterų, tame tarpe ir jūs tuos reikalavimus puikiai atitinkat. Domitės tuo, kas ir kodėl vyksta pasaulyje? Taip. Turite savo hobi? Greičiausiai. Žinot, ko norit? Iš to, ką ir kaip rašot, atrodo irgi - taip.
Man peršasi išvada, kad vyrai nevisada mato ir įvertina, kokios puikios moterys yra šalia . Rimtai.

Tai tik mano nuomone ir apie visus vyrus is jos prasau nespresti

Bet vyrai is tiesu daznai nevertina to, ka turi, o kartais pasirenka lengvesni ir paprastesni kelia... iseina ten, kur maziau problemu. O ka darysi? It's called "life"

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/10/01 12:07:14 12:07:14

Toks jausmas,kad zmones kaip tycia pataiko ant tokiu, kuriu vengia. Kalbant is savo patirties, dabar dauguma merginu/moteru nori "blogiuku". Bent jau didzioji dauguma tokiu su kuriom teko susidurti. Toks jausmas,kad jas reikia isisodint i auto, prasinest pro senamiesti 200km/h, prie ju akiu 10 zmoniu vienam paciam sumusti... Tada jau jos patenkintos... O iprasti, tokie kaip as, kur tiesiog tvarkingai, graziai elgiasi, rupinasi jomis - joms neidomus... Ala, per iprasti ir per prasti. Tikrai zinau,kad ne visos tokios esat,bet... Kodel kaip tycia ant tokiu pataikau?...

Romuta

R

497 įrašai

2009/10/01 12:21:10 12:21:10

Vitorelis: Moterys, riteriai isnyko! Nustokit vaikytis to, ko nera ir atsisukite i tai, kokie vyrai yra siomis dienomis, kokie ju privalumai, kokie trukumai, kokia - visuma. Gal tada ir nebereikes skustis, kad visi vyrai mulkiai.

Kodėl manote, kad visos moterys sundžiasi. Ir tikrai ne visad kalbam, "kad visi vyrai kiaulės, mulkiai ir t.t.", o riteriai yra tik gal šarvus pasimete

Romuta

R

497 įrašai

2009/10/01 12:21:38 12:21:38

Vitorelis: Moterys, riteriai isnyko! Nustokit vaikytis to, ko nera ir atsisukite i tai, kokie vyrai yra siomis dienomis, kokie ju privalumai, kokie trukumai, kokia - visuma. Gal tada ir nebereikes skustis, kad visi vyrai mulkiai.

Kodėl manote, kad visos moterys sundžiasi. Ir tikrai ne visad kalbam, "kad visi vyrai kiaulės, mulkiai ir t.t.", o riteriai yra tik gal šarvus pasimete

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume