Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Normalus vyrai baigia isnykti?

Normalus vyrai baigia isnykti?

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/27 18:51:16 18:51:16

Kostikas: Normalus vyras ar moteris yra tas/ta kuri(s) tinka tau, net jei kitiems butu ir nenormalus(i), va taip va

Šauniau nepasakytume .

PWD

P

56 įrašai

2009/11/27 20:17:03 20:17:03

Panašia tema buvo gana įdomi ir linksma laida, kurią galima pažiūrėti čia: [url:hbhrm3jx]http://cl1.balsas.lt/video/319115/valanda-su-ruta-2009-11-12/rubrika:video-lnk[/url:hbhrm3jx]

el Gatto

E

10 įrašai

2009/12/12 18:08:59 18:08:59

Normalus vyrai ne i$nyksta, jie tiesiog prisitaiko prie laikmecio ir aplinkybiu. Tai kas buvo naturalu, galanti$ka, dzentelmeni$ka prie$ kelis de$imtmecius dabar tai traktuojama kaip silpnybe. Vyrai nenori atradyti silpni, ar buti nesuprasti prie$ingos lyties. Visada yra ta trapi riba tarp dzentelmeni$kumo ir "suskystejimo". Moterys nebevertina to kas buvo anksciau, dabar svarbiausia, kad vyras butu apsirupines, vazinetu gera ma$ina ir turetu bicepsus didesnius nei smegenys.

Waidas

W

5 įrašai

2010/02/21 20:48:26 20:48:26

Gal pavelavau i sia tema bet negaliu ziuret kai taip dedama vyriskoji gimine i vieta.
O kam jum tie normalus tikri vyrai? Is savo skaudzios patirties galiu papasakoti draugavau sumergina 8 metus svajojau apie vedybas seima rupinausi gerove kiek tik sugebejau buvau rupestingas geras visiskai istikimas o mano drauge viena diena suvele kaskokia nesamone kad mes skirtingi nes neturime bendru interesu nes kai ji ziuri "moterys meluoja geriau" as neziuriu kartu ja apsikabines ir isejo o po 3 dinu jau vazinejosi su kaskokiu naujame dzipe. tad paaiskinkite mielosios kurios taip norite patikimu istikimu vyru kaip man ziureti i jus. si pamoka buvo lb skaudi ir nezinau ar kada sugebesiu ziuret i moteri ir uzsimirsti kad bet kada ji gali pabegti pas ta kas turi daugiau "babkiu". tai ir nesakykit kad mes isnykom lb daug kuo prisidejote ir jus.

Svečias

S

689 įrašai

2010/02/21 21:28:26 21:28:26

Negi tau nedašuto, kad panoms svarbiausia babkės? Babkės yra jų meilė.

audrikea

A

7 įrašai

2010/02/22 12:39:47 12:39:47

pagal savo dabartine padeti(buvau palikta paskutinem nestumo dienom,nes"tetis"nusprende,kad manes nemyli ir lauke kaledu,kad galetu man tai pasakyti nelanko sunaus,nes"kai ji pamatysiu,paimsiu ant ranku-atsiras jausmai" idiotiskesnio paaiskinimo nesu girdejusi )tureciau ir keikti visa vyriska gimine zinoma,daznai pasakau,kad jie kvailiai,idiotai ar dar grazesniais epitetais pavadinu bet...ne ka mazesni akmeni galeciau mesti ir i moteru gimine pvz.,mano pazystami-vyras neteko darbo,vaikams padeti jau nebereikia,tik patiems pragyventi,ji dirba parduotuvej,zinoma,atlyginimas patys isivaizduojate koks jos vyras ja ryte nuveza darban,vakare parsiveza,maista ruosia jis,nuo pavasario iki rudens augina siltnamyje darzoves-viska daro tik jis,nes zmona buna labai nuvargus...drabuzius skalbia,lygina-jis..gal atrodo,kad jis kaip kokia mazgote,bet isties-tai labai darbstus zmogus(kas dabar jau retai sutinkama),o zmona vis juo nepatenkinta...ir daug tokiu pvz.yra,kai moterys perlenkia lazda...nei vieni mes-nei vyrai,nei moterys-ne dovaneles

dar manau,kad ta dali vyru,kuriuos cia taip keikiam-pacios ir islepinom oi,kad tik nepervargtu,kad nesusaltu ir t.t.,viska perimam i savo rankas-tai kodel jiems nesinaudoti tuo juk,kaip sakoma-kas veza,ant to ir vaziuojama

Gintass16

G

9 įrašai

2010/02/22 16:42:19 16:42:19

Ar jus galite kadanors baigti stumti ant visu vyru vien delto kad jusu gyvenime atsirado vienas debilas atsiprasant ? Mielos merginos jus neka geresnes. Kiek merginu yra kurios bendrauja tik pinigu? Kurios bendrauja su keleis iskarto ? Kurios tiesiog negali nebuti neistikimos ? Oi kiek tokiu merginu pazystu ir kasdien matau tai neduok tu dieve kartais net atrodo kad merginu kurios gali myleti viena vieninteli kurios stengtusi kazkiek del meiles nebera. Tad bukit gero nesmerkit visu vyru vien del tu kvailiu kurie nesugeba butu dzentelmenais ir kurie nevertina mailes ir siltu jausmu.

Waidas

W

5 įrašai

2010/02/22 20:17:39 20:17:39

aiku jos tik sugeba varyt ant visu vyru o pacios net nesusimasto ko nori. nori brangaus merso tai tegu ir piz**** pas tuos ks mersa turi nori istikimo normalaus vyro ir normalios seimos tegu neverkia. nervina kada klausia kur dingo normalus vyrai jie yra bet jie nesirodo klubuose kur rasi tik vieno vakaro linksmybes. jiem to nereikia niekada, jie uzsieme rimta veikla. tai ir nejieskotik musu ten kur musu nera ir neverkit kad musu nera. kai kurie pasimoke net isvis nieko nejiesko. mano vienas geras draugas yra pasakes geriau mylet save negu betka. isvada normalus vyrai egzistuoja bet niekas ju nejiesko. nes jum tik reikia paklusnaus suniuko kuris sugebes ikalti vini buti gerais lovoj uzdirbti gerus pinigus ir netures teises pavargti ir buti susprastam. taigi ieskokit ieskokit bet niekada nesurasit.

WTF

W

2 įrašai

2010/02/22 21:33:35 21:33:35

Išvada:
Visi vyrai kiaulės, visos moterys kalės.

taigi siųlau nesipykti, pasimasturbuot ir eiti miegot

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/23 06:51:04 06:51:04

Waidas: Gal pavelavau i sia tema bet negaliu ziuret kai taip dedama vyriskoji gimine i vieta.
O kam jum tie normalus tikri vyrai? Is savo skaudzios patirties galiu papasakoti draugavau sumergina 8 metus svajojau apie vedybas seima rupinausi gerove kiek tik sugebejau buvau rupestingas geras visiskai istikimas o mano drauge viena diena suvele kaskokia nesamone kad mes skirtingi nes neturime bendru interesu nes kai ji ziuri "moterys meluoja geriau" as neziuriu kartu ja apsikabines ir isejo o po 3 dinu jau vazinejosi su kaskokiu naujame dzipe. tad paaiskinkite mielosios kurios taip norite patikimu istikimu vyru kaip man ziureti i jus. si pamoka buvo lb skaudi ir nezinau ar kada sugebesiu ziuret i moteri ir uzsimirsti kad bet kada ji gali pabegti pas ta kas turi daugiau "babkiu". tai ir nesakykit kad mes isnykom lb daug kuo prisidejote ir jus.

Jūs tiesiog tokią merginą sutikote. Per 8 metus draugystės greičiausiai neturėjote kitų santykių, neturite su kuo palyginti. O kartais ir per 20 metų žmogaus nepažinsi. Pagal vieną asmenį apie visus juk nesprendžiama. Jei turėsite teigiamą nusistatymą - neabejotina, kad sutiksite kitokią merginą .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume