Keik ir kaltink pirmiausia save, nes tokį pasirinkai. Kiti vyrai, siekę tavo rankos, buvo negražiai atstumti - nepamiršk šito.
Tai Dievo pirštas.
audrikea: pagal savo dabartine padeti(buvau palikta paskutinem nestumo dienom,nes"tetis"nusprende,kad manes nemyli ir lauke kaledu,kad galetu man tai pasakyti nelanko sunaus,nes"kai ji pamatysiu,paimsiu ant ranku-atsiras jausmai" idiotiskesnio paaiskinimo nesu girdejusi )tureciau ir keikti visa vyriska gimine zinoma,daznai pasakau,kad jie kvailiai,idiotai ar dar grazesniais epitetais pavadinu bet...ne ka mazesni akmeni galeciau mesti ir i moteru gimine pvz.,mano pazystami-vyras neteko darbo,vaikams padeti jau nebereikia,tik patiems pragyventi,ji dirba parduotuvej,zinoma,atlyginimas patys isivaizduojate koks jos vyras ja ryte nuveza darban,vakare parsiveza,maista ruosia jis,nuo pavasario iki rudens augina siltnamyje darzoves-viska daro tik jis,nes zmona buna labai nuvargus...drabuzius skalbia,lygina-jis..gal atrodo,kad jis kaip kokia mazgote,bet isties-tai labai darbstus zmogus(kas dabar jau retai sutinkama),o zmona vis juo nepatenkinta...ir daug tokiu pvz.yra,kai moterys perlenkia lazda...nei vieni mes-nei vyrai,nei moterys-ne dovaneles
dar manau,kad ta dali vyru,kuriuos cia taip keikiam-pacios ir islepinom oi,kad tik nepervargtu,kad nesusaltu ir t.t.,viska perimam i savo rankas-tai kodel jiems nesinaudoti tuo juk,kaip sakoma-kas veza,ant to ir vaziuojama