Ei, gal baikm! Tu taip parašiusi (kažkodėl manau moteris rašė) itariu pasijutai "NORMALIA MOTERIMI". Visokių yra tiek vyrų tiek moterų, bet vyrai labai jeu retai taip apie moteris parašytu, nors galėtu.

PWD
2009/11/14 13:02:45 13:02:45
Ei, gal baikm! Tu taip parašiusi (kažkodėl manau moteris rašė) itariu pasijutai "NORMALIA MOTERIMI". Visokių yra tiek vyrų tiek moterų, bet vyrai labai jeu retai taip apie moteris parašytu, nors galėtu.
Svečias
2009/11/14 17:34:37 17:34:37
Jo, Memelio Bosas yra Super Docentas- visų moterų svajonė. Vyriškumo etalonas, talentas, Lietuvos genijus - Super Žvaigždė.
Samantta
2009/11/14 21:46:01 21:46:01
Tikiu, kad jie kažkur yra:). Tikiu, kad visiems duodama pagal užsitarnavimą arba tikėjimą:). Aš "normalaus" vyro dar neužsitarnavau, ir tikėjimas mano paskutiniu metu nusilpo...
ieva
2009/11/15 07:22:02 07:22:02
"6. Nebėkite nuo streso. Eikite jo pasitikti, ir jis pats pasitrauks
Kiekvieno iš mūsų gyvenime yra pakankamai ir streso, ir skausmo – ar mylimasis, su kuriuo išsiskyrėme ir vis dar jo ilgimės, ar žioplas prieš pat automobilio nosį gatvėn išbėgęs pėstysis. Natūrali psichikos reakcija į skausmą – vengimas. Ji stengiasi stumte išstumti nemalonius įvykius, mintis ir jausmus. Kai išsiskiriame su mylimuoju, bet kokia kaina stengiamės įveikti ilgesį, nuoskaudą, skausmą, pyktį. Kai senstame, stengiamės išsaugoti jaunystę. Kai sėdime stomatologo kėdėje, visomis dvasios išgalėmis trokštame būti kur nors kitur.
Kuo labiau slopiname negatyvius jausmus, tuo labiau jie auga. Žmogui būdingos ne tik pirminės, bet ir antrinės emocijos. Pavyzdžiui, pirminė – stresas dėl per didelio darbo krūvio. Antrinė – pyktis ant savęs („Ir kam aš pasiduodu stresui? Toks ištižėlis…“).
Sprendimas – leisti jausmui būti. Tai reiškia: „Būk atviras aplinkybėms, kad ir kokios jos būtų; nesistenk manipuliuoti, kurti strategijų ar kaip kitaip keisti patirties. Neteisk, nevertink, nestumk, bet ir neįsikibk.“ Dabartis yra tokia, kokia yra. Jei stengsitės ją pakeisti, nepavyks. Tik dar labiau susierzinsite. Prie pirminių emocijų prisidės antrinės, atsiras stresas dėl streso, ir galiausiai apskritai nesusigaudysite, kas jums darosi.
Pavyzdžiui, ką tik išsiskyrėte su antrąja puse. Jūs pykstate, ilgitės, jums skauda. Žinoma, galite pabandyti jaustis kitaip, tačiau vargu ar pavyks. Kitas kelias – juo pasuka dažnas kenčiantysis – dėmesio sutelkimas į niūrius jausmus. Liūdėdamas dėl to, kad liūdite, tik dar pailginsite liūdesio epizodą. Trečias kelias – paprasčiausiai pasakyti sau: „Aš ką tik atsisveikinau su man brangiu žmogumi. Liūdėti, ilgėtis ir pykti normalu.“ Kai kurie dalykai yra už mūsų kontrolės ribų; jausmai – vienas iš jų. Jie tiesiog yra tokie, kokie yra, norite jūs to ar ne.
Sunkių jausmų priėmimas nereiškia, kad jums patinka jūsų būsena. Priėmimas – ne pasidavimas. Jei priimate savo jausmus tokius, kokie jie yra, nereiškia, kad nuleidžiate rankas. Leisdami savo jausmams būti, mes tarsi užbraukiame praeitį, kurioje mums buvo taip gera, ir ateitį, kurioje „galėjo būti…“ Ir vėl gyvename tikrą, realų, pilnakraujį gyvenimą. "
[url:gwvbcn67]http://gyvenimas.delfi.lt/career/article.php?id=25650103[/url:gwvbcn67]
swx
aš
2009/11/25 13:45:09 13:45:09
Vyrai - kaip kava: patys geriausi karšti, stiprūs ir tie, kurie neleidžia užmigti visą naktį;
Vyrai - kaip kompiuteriai: juos sunku suprasti ir jie amžinai turi problemų su atmintim;
Vyrai - kaip makiažas: niekad neišlieka pakankamai ilgai;
Vyrai - kaip spermatozoidai: tik vienas iš milijono gali būti tinkamas;
Vyrai - kaip mikrobangės: įkaista per 15 sek;
Vyrai - kaip reklama: viskas, kas jose sakoma, kelia abejones
EsuAsEvaldas
2009/11/25 18:24:20 18:24:20
Geras straipsnis.
Beje, ieškau normalios moters, gal kas matėt?
Samantta
2009/11/25 23:44:15 23:44:15
Nustatykite sau kriterijus, ką jums reiškia normali moteris - ir surasite .
Dokas
2009/11/26 10:53:06 10:53:06
Normalus vyras ar moteris yra tas/ta kuri(s) tinka tau, net jei kitiems butu ir nenormalus(i), va taip va
beki
2009/11/26 16:39:31 16:39:31
čia tai patiko, tikra tiesa, pritariu
867027589
2009/11/27 00:27:28 00:27:28
ir vyras kartais laikosi dietos,kaip tada maisa pakelti?