2009/07/23 15:05:12 15:05:12
Jeigu vyras paliko, vadinasi jis nebuvo vertas Tavęs. Dabar labai sunku, jauties pažeminta, įskaudinta, bet praėjus metams tik pasidžiaugsi kad viskas taip įvyko. Pamatysi daug gražių dalykų, daugiau dėmesio skirsi sau, gal sutiksi ir savęs verto. Taip, taip dabar nė kalbos negali būti apie tai ir tai suprantama. Duok sau laiko ir viskas susitvarkys, patikėk. Sakau iš savo gyvenimiškos patirties. O kas sakė, kad vyras bus laimingas???? Eikit iškėlusios galvas, ir tegu niekas nepasakys kad jūs nelaiminga. Vyrams tai smūgis žemiau juostos, kada palikta moteris ima švytėti. Būkit stiprios ir laimingos.
Nudegusioji :)
N
2 įrašai
2009/07/24 11:12:18 11:12:18
Labai aciu uz pasisakymus uz Jusu isdestytas mintis. Vertinu kiekviena minti kuri tarta protingai. Dar ir po sia diena skaudu , bet taip visos zaizdos uzgyja ir gyvenma toliau. Atsakymus kodel mane paliko jau zinau. Tik jauciuos labai labai apgauta ir visas sitas melas kelia skausma sirdyje. Bet kaip sakant mes turime visi zmones pragyventi skaudzius ir gerus atsitikimus gyvenime. Kad veliau moketumem atsirinkti ir vertinti tai kas istikro yra brangu. Gyvenimas tai elementari mokykla. Aciu visiems.
Imbiero arbata
I
252 įrašai
2009/07/24 13:32:16 13:32:16
labai džiaugiuosi,kad atsiliepei, nudegusioji. Ir džiaugiuosi, nes matau, kad atsitiesi ir eini tolyn
Linkiu,kad tavo skausmas, su laiku virstu tavo išmintimi
Stiprybės ir ištvermės tau
2009/07/24 14:23:32 14:23:32
Nudegusioji : Labai aciu uz pasisakymus uz Jusu isdestytas mintis. Vertinu kiekviena minti kuri tarta protingai. Dar ir po sia diena skaudu , bet taip visos zaizdos uzgyja ir gyvenma toliau. Atsakymus kodel mane paliko jau zinau. Tik jauciuos labai labai apgauta ir visas sitas melas kelia skausma sirdyje. Bet kaip sakant mes turime visi zmones pragyventi skaudzius ir gerus atsitikimus gyvenime. Kad veliau moketumem atsirinkti ir vertinti tai kas istikro yra brangu. Gyvenimas tai elementari mokykla. Aciu visiems.
Oi kaip as mucinausi su vyrais . Be ju jausdavausi nelaiminga, vis ieskodavau ... ir ieskodavau ... ir visi budavo ne tie ir netokie kaip veliau paaiskedavo. Isimyliu: nematau nei kas jis, nesi kas su manimi vyksta . Tik su metais supratau, kad tai elementari fiziologija veikia: seksas turi didele jega, kuri uzsimaskuoja visokiomis iliuzijomis, pagrazinimais, nematymais. Kai pirmoji euforija praeina (sekso poreikis numalsinamas), pamatai ir pamanai (jei aplamai mastai - ka as veikiu su tuo zmogumi ? Arba jis taip pamano, ir baigiasi "meile". Tai zmogiska, ir manau, kad vyksta naturaliai ir neisvengiamai. Nenoriu paneigti meiles ir ja tikrai tikiu, bet tam, kad isimylejimas peraugtu i meile - reikia daug ka kartu nuveikti ir iveikti. .
2009/07/24 15:08:00 15:08:00
Nudegusi: Sveiki...!!!! Padekit kas galit... nebegaliu...noriu mirt...gyvenau su zmogum kuri begalo mylejau...ir maniau kad jis myli (pusantru metu gyvenom kartu) ir sti jis sako noriu skirtis...susirenka daiktus ir isvyksta...lieku viena ant ledo be jokiu paaiskinimu o taip ji myliu kad negaliu...net nezinau kur detis ka daryt!!! PADEKIT kas...kaip man sunku...nebegaaliu...visur ieskau uzuovejos bet nerandu..
WILKIUKAS....nepergyvenk...susirask kitą...parodik jam,ko verta....
Nudegusioji :)
N
2 įrašai
2009/07/24 18:37:47 18:37:47
Imbiero arbata ir visiems kitiems .. tikrai dekui nors sakoma kad taip pagalbos nesurasi, bet gera sirdziai zinokit skaityti ir zinoti kad zmones nera abejingi ir issako savo nuomone. As jauciuosi jau geriau ir zaizdos manau gyja sunkiai, bet gyja. Kazkas teisingai pasake bijau vienatves jausmo. Net jei atvirai bijau ir kitu vyru, bijau to lyginimo su buvusiu. Kas liecia amziu neesu vaikas man 23 bet neesu ir jau moteris tiesiog pirmoji meile mano cia buvo nuo kurios labai nudegiau. Dariau viska ir nukentejau...na bet...jau yra kaip yra...dabar is jo tik girdziu koks jis laimingas...kad turi kita...kaip ja myli ir t.t. aisku ir banalu...bet kartu ir skaudu... bet reikia gyvenime taip reikia tokiu pamoku kad sugebetumem suvokti kas ir kaip. Labai aciu visiems pasisakiusiems
won't-catch
W
3 įrašai
2009/07/24 19:28:54 19:28:54
Vikla, pilna dienotvarke veiklos - stai kas padeda. Tuomet nelika laiko galvoti apie nieka kita, nelieka laiko gailetis saves. Patariu nuosirdziai apsikrauti veikla. Man tai padejo. Laikykis. Mes su tavimi - Tu ne viena tokia. Jus ne vienos tokios, mano brangiosios.
2009/07/27 09:56:17 09:56:17
Oi, juk tu dar ir jauna labai!!! Perskaicius temos pavadinima, pagalvojau kazkodel, kad autoriui ne maziau kaip 55. Klaidingai, pasirodo.Taigi nesalysiu NELIUDEK, nes taip lengvai tokie dalykai nepraeina. Bet ieskok idomios veiklos, nebuk viena ir galiausiai pagysi!
Imbiero arbata
I
252 įrašai
2009/07/27 10:49:39 10:49:39
ir nelygink nei buvusiojo, nei būsimojo - juk jie visi skirtingi Lygindama tik vilksi paskui save praeitį kaip š...virvę, kuri pančioja sparnus Paleisk save nuo senų prisiminimų - juk nelygini mokyklos su universitetu, ir nelygini dviračio su pačiūžomis
Kiekvienas Vyras yra nepakartojamas ir turi tik jam vienam būdingo žavesio ir išskirtinių savybių. Ir kiekvienas iš jų yra ypatingas
2009/07/29 17:56:22 17:56:22
Zinokit viska labai puikiai suprantu, ir kad viskas gerai man bus ir t.t. BEt zinot uzeina tokie juodi debesys kad oj nezinau kur lysti ir ka daryti... Bijau ir vyru...labai skaudu...kai is to zmogaus kuri mylejau ir myliu...girdi kad tau nieko nebejauciu tu ne man skirta ir pan...ir dar galiausiai suzinau kad metam bega i uzsieni..tai kazkaip idomiai labai jauciuosi. Bet vis stengiuosi kaip sakoma nenerti i melanholija...nors ji taip salia manes...bandai izvelgti gera bet uzeina kad matau tik bloga...oj nezinau beproto laukiu kol baigsis visas sitas kosmarinis pasaulis man...ir be to...net nezinau ka daryti jo seima su manimi labai graziai bendrauja ir pan.nezinau neesu is silpnu zmoniu bet atrodo kad jis mane tokia padare...norisi tik sedeti miegoti ir daugiau nieko..
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume