Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrai, kurie mus palieka!!!

Vyrai, kurie mus palieka!!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 17:57:17 17:57:17

ech, perskaiciu visa sia tema..negaliu as patiket kad galu gale viskas susitvarko..mane neseniai paliko vyras, likau viena su mazu vaiku, neturiu kam savo mazius palikti, todel dienu dienas leidziu namuose..likau viena ir iskaudinta..neteisingai apkaltinta.. as netikiu..nu netikiu kad viskas bus gerai pas mane dar kada nors

Arinute

A

22 įrašai

2010/05/31 18:01:25 18:01:25

Svečias: ech, perskaiciu visa sia tema..negaliu as patiket kad galu gale viskas susitvarko..mane neseniai paliko vyras, likau viena su mazu vaiku, neturiu kam savo mazius palikti, todel dienu dienas leidziu namuose..likau viena ir iskaudinta..neteisingai apkaltinta.. as netikiu..nu netikiu kad viskas bus gerai pas mane dar kada nors

.. stai mano prisijungimo vardas..nzn..galbut as ne viena cia tokia..

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 18:11:05 18:11:05

Arinute:
Svečias: ech, perskaiciu visa sia tema..negaliu as patiket kad galu gale viskas susitvarko..mane neseniai paliko vyras, likau viena su mazu vaiku, neturiu kam savo mazius palikti, todel dienu dienas leidziu namuose..likau viena ir iskaudinta..neteisingai apkaltinta.. as netikiu..nu netikiu kad viskas bus gerai pas mane dar kada nors

O kodel paliko? Pirmiausiai reikia issianalizuoti priezastis, kodel taip atsitiko, gal ir pati kazkiek kalta buvote?

Arinute

A

22 įrašai

2010/05/31 18:20:06 18:20:06

Svečias:
Arinute:

O kodel paliko? Pirmiausiai reikia issianalizuoti priezastis, kodel taip atsitiko, gal ir pati kazkiek kalta buvote?

visada priesinausi jo potraukiui alkoholiui ir siautejimams...ir likau pati blogiausia jo akyse..pati kalciausia...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 18:34:18 18:34:18

Arinutei:
Jei toks netikes vyras buvo, tai dziaukis, issivadavusi nuo jo. Atsigausi, pasiauginsi vaika, o tada gal ir kitas vyras atsiras. Ar cia taip jau is karto - vienas dingo, tuoj kito ieskai? Na nerimta, nerimta.... Po tokiu skubinu zygiu ar nereiks vel verkti is naujo?

Arinute

A

22 įrašai

2010/05/31 18:37:00 18:37:00

na,kad lyg ir neieskau taip smarkiai, tiesiog norisi bendrauti- esu gan toli nuo draugu ir artimuju.. gan sunki mano padetis kad taip greit brisciau i ta pati liuna

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 18:43:13 18:43:13

[quote="Arinute"]na,kad lyg ir neieskau taip smarkiai, tiesiog norisi bendrauti- esu gan toli nuo draugu ir artimuju.. gan sunki mano padetis kad taip greit brisciau i ta pati liuna[/quote
Moterys labiausiai taip ir nudega, kad dar neatsigave po vienu skyrybu puola i glebi pirmam pasitaikiusiam ir paskui rekia - visi vyrai kiaules.
Pailsek, atsigauk, tegul tavo gyvenime sustoja viskas i savo vietas. Susideliok prioritetus, ko nori. Issiaiskink, ar pati nepadarei klaidu savo seimyniniam gyvenime. Permastyk viska gerai. O tik tada atsargiai imk ieskoti naujo vyro. Ir nepamirsk, kad dabar tavo atsakomybe jau daug didesne ir tau jau bus sunkiau, nes tu ieskai ne tik sau, bet ir savo vaikui.
Sekmes.

xxx

X

308 įrašai

2010/05/31 19:54:27 19:54:27

.tai vistiek ne siaip sau paliko matyt turejo rimta priezastį niekas be priezasties neyvyksta jei tikėt teorija kad pasekme gimdo priezastį o priezastis pasekmę.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/01 02:55:43 02:55:43

Arinute:
Svečias:
Arinute: ech, perskaiciu visa sia tema..negaliu as patiket kad galu gale viskas susitvarko..mane neseniai paliko vyras, likau viena su mazu vaiku, neturiu kam savo mazius palikti, todel dienu dienas leidziu namuose..likau viena ir iskaudinta..neteisingai apkaltinta.. as netikiu..nu netikiu kad viskas bus gerai pas mane dar kada nors

visada priesinausi jo potraukiui alkoholiui ir siautejimams...ir likau pati blogiausia jo akyse..pati kalciausia...

kad merginos pačios pasirenka tuos linksmus, siautėjančius, be saiko besisvaiginančius ir durniuojančius vaikinus, su tokiais sukuria šeimą, ir galiausiai lieka vienos. O su rimtais vaikinais kažkaip joms neįdomu... Galima sakyti, kad pacios kaltos, bet kaltais paskui laiko VISUS vyrus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/01 04:29:37 04:29:37

Taip ir yra. Joms neidomu su rimtais, ne prestizas. Renkasi bile daug uzdirbtu ar butu pats sustriausias, o paskui dejuoja ant viso pasaulio. Jei nebuvo proto pasirinkti, tai nieko ir nekaltink ir srebk savo, ka prisivirei. O paskui dar bando save su vaiku kitam iskisti ir pyksta, kad nelabai kas tokiu nori.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume