Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kodel jums isvaizda tokia svarbi

Kodel jums isvaizda tokia svarbi

Nereikia

N

630 įrašai

2010/08/02 14:34:01 14:34:01

Kokie jus visi vargsai ir nuskriausti... niekas jums neraso, niekam jus nereikalingi... Taip ir norisi padainuoti "nes esam mes nemylimi..." Kaip ir visada viska turi padaryti kiti, tik ne jus patys.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/02 15:20:11 15:20:11

Giedružė: Tik jau nereikia panikuoti, nereikia graužti savęs dėl niekų. Man rodos, kad čia daugelis vyrų (kaip ir visur gyvenime) žiauriai gerai apie save galvoja ir nori sutikti toooookią, nu toooookią... o patys į veidrodį gal senokai žiūrėjo, o ir apie charakterį reikia patylėt. kai kuriems čia svarbiausia yra dalyvavimas čia, pats procesas, ir tiek.

Giedruže, nu nepyk cyk. Tavo tik pirmas pasisakymas čia, bus tų kavalierių visokiausių.

indoril1320577906_db

I

48 įrašai

2010/08/02 15:28:05 15:28:05

Nereikia: Kokie jus visi vargsai ir nuskriausti... niekas jums neraso, niekam jus nereikalingi... Taip ir norisi padainuoti "nes esam mes nemylimi..." Kaip ir visada viska turi padaryti kiti, tik ne jus patys.

Jūreivio dainą geriau http://www.youtube.com/watch?v=HazvWTgvD4I

Nereikia

N

630 įrašai

2010/08/03 07:22:31 07:22:31

indoril:
Nereikia: Kokie jus visi vargsai ir nuskriausti... niekas jums neraso, niekam jus nereikalingi... Taip ir norisi padainuoti "nes esam mes nemylimi..." Kaip ir visada viska turi padaryti kiti, tik ne jus patys.

Jūreivio dainą geriau http://www.youtube.com/watch?v=HazvWTgvD4I

super

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/08/03 07:43:21 07:43:21

Svečias: TA ISVAIZDA ,JOS SUREIKMINT PERDAUG IR NEREIKTŲ BET NIEKO NEGALIU PADARYT NEPATINKA MAN RIEBALŲ KALNAS NORSTU KA NEMĖGSTU RIEBALŲ IR VISKAS IR NEKEISIU NUOMONĖS KAD IR KAIP IŠKONEVEIKTUT.

Patinka, nepatinka, bet nekelk balso.

Giedružė

G

26 įrašai

2010/08/03 11:38:10 11:38:10

svečiui. Taigi aš nepykstu visai, tiesiog bandžiau guosti tą susinervinusią merginą, aš jai tą patį norėjau pasakyt, kaip ir tu man

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/03 12:02:07 12:02:07

Svečias: TA ISVAIZDA ,JOS SUREIKMINT PERDAUG IR NEREIKTŲ BET NIEKO NEGALIU PADARYT NEPATINKA MAN RIEBALŲ KALNAS NORSTU KA NEMĖGSTU RIEBALŲ IR VISKAS IR NEKEISIU NUOMONĖS KAD IR KAIP IŠKONEVEIKTUT.

Apie apkūnumą buvo rašoma kitoj temoj, neužsiciklinkit.
Vyrai turi daug daugiau reikalavimų moters išvaizdai, ne tik tai, kad ji turi būti liekna

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/08/03 12:16:17 12:16:17

Kaikada: Vyrai turi daug daugiau reikalavimų moters išvaizdai, ne tik tai, kad ji turi būti liekna

...o moterys "visos jos tokios"...

arba neabsoliutinkit.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/03 12:35:09 12:35:09

Kaikada: Nepergyvenk , nesikrimsk ir nekreipk dėmesio .Išmokime gyventi vienumoje , nėra ir nereikia, neprapulsime .Juk kiek atsiveria galimybių būnant vienai : keliauti , mokytis, kurti,šokti ir svarbiausia niekas nezurzės , nebambės ir nekontroliuos .

Sėkmės ,kur tavo nepabėgs . Patik sau tokia kokia esi, o kitų nuomonės tau turėtų nerūpėti ...

Va, būtent, išmokim moterys gyventi vienos ir pasidžiaugti vienatvės teikiamais malonumais . Kai prisimenu savo gyvenimą su vyru, žinau, kad manęs net surištos ten niekas negrąžintų. Dabartiniam mano vienišam gyvenime yra labai daug gerų dalykų Aišku, kartais sunku, bet pergyventi dėl to, kas neparašo, dėl to, kad vyrams rūpi tik išvaizda...
Negi žeminsimės ir bandysim bet kokiais būdais jiems įtikti? Nors vyrai ir rašo, kad jiems visai patinka moterų iniciatyva, manau, kad santykiai, užmegzti moters iniciatyva, negali būti normalūs. Vyrai turi siekti, tik tada jiems moteris įdomi.
O jeigu pasitaiko tik Barbių ieškotojai, pasyvūs lepšiai ir darmajiedai, tai negi verta dėl to išgyventi?
Aš ne prieš visus vyrus. Tikiu, kad yra gerų, bet jie prapuola tarp gausybės š.........
Tad jeigu likimas nedavė sutikti gero vyro, negi kapstysimės po š... ir dejuosim, kad smirda? [/quote]ot sterva pati tui sdmirdi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/03 12:39:32 12:39:32

ot tai sterva pati tu smirdi ir nafik kam reikalinga

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume