Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kodel jums isvaizda tokia svarbi

Kodel jums isvaizda tokia svarbi

elenka

E

2079 įrašai

2009/05/27 07:28:53 07:28:53

ADRIJANA: man irgi ne tiek daug rase kai buvo nuotraukos nors kituose puslapiuose uzvercia negyvai nepergyvenk ne tu cia o tinklapis

o as neskaiciuoju ir neziuriu kas raso, kam reiks parasys. nuotrauka mano slepiama, kam idomu praso parodyt rodau, jei ir jis aisku su nuotraukyte. cia zaidimas, as cia nesanai ir anksciau dar ziuru=inejau narius ir rasiau, net auksine naryste nusipirkau, dabar idomiausia man tai i foruma uzlekt, naryste kai tik mieno iseis sustabdysiu, o firume busim, taigi pasismaginam nors cia

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/27 08:19:32 08:19:32

Svečias:
Sistina: visiskai subobejote bumbate ir bumbate neraso, vadinasi netinka ir nepatinka ir per prievarta mielas nebusi ir nereikia cia guostis ir kaltu ieskoti O be to kur savigarba a? !

jau kelinta karta pastebiu, kad raides matai, o suvokti kas parasyta nesugebi. palavink smegenytes

svarbu, kad tamsta supratote ka parasiau:) ir aciu uz patarima:) einu eilerastuka viena kita ismoksiu:)

kluborama

K

2 įrašai

2010/08/01 23:39:53 23:39:53

Neraso ne tik todel, kad nepatinki. gali neparasyti ir todel, kad pagalvoja "kur jau tokia grazuole manimi susidomes".

Manau moterims reiktu atsikratyti to atgyvenusio patriarchalinio iprocio, laukti pirmo zingsnio is vyru, ir imtis iniciatyvos.
Juk visose kitose srityse iniciatyvos jau emetes sekmingai, tai kodel santykiuose ne taip?

Aisku yra tokia problema, kad vyrai myli akimis, todel logiskiau jiems zengti pirma zingsni,
bet moterys myli ausimis todel vyrukas nemokantis graziai pakalbeti buna pasmerktas.

Tikrai nemanau, kad lengva keisti nusistovejusia tvarka ir nusprendusios imtis iniciatyvos nepulsit kalbinti vaikinu gatveje, bet parasyti laiskeli pazinciu svetaineje tikrai nesunku, todel ir darykit tai kai tik pamatot jums patrauklaus vyruko anketa.

Jei neatsakys visai - reiskia neisaukletas.
Jei atrasys nemandagiai ar vulgariai - reiskia silpnaprotis, irgi neverta laiko gaisti.
Jei mandagiai atsisakys - reiskia turit sansa susirasti gera drauga.
O juk gali uzsimegzti pazintis turinti galimybe peraugti i kazka rimto

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/02 06:39:52 06:39:52

Be geros isvaizdos ner erekcijos!

rugiagėlė8

R

1 įrašai

2010/08/02 08:20:27 08:20:27

Kartais atsako,arba pakalbina patys )) Pasiūlo susitikti ir neateina , yra čia toks vienas dalyvis , mėgstantis kviesti į pasimatymus .Kvietė mane du kartus pirmą kartą susigundžiau , o antrą pasiunčiau jedreni feni . Aš ne mergos vaikas
Atsirado mat mačio .
Nepergyvenk , nesikrimsk ir nekreipk dėmesio .Išmokime gyventi vienumoje , nėra ir nereikia, neprapulsime .Juk kiek atsiveria galimybių būnant vienai : keliauti , mokytis, kurti,šokti ir svarbiausia niekas nezurzės , nebambės ir nekontroliuos .

Sėkmės ,kur tavo nepabėgs . Patik sau tokia kokia esi, o kitų nuomonės tau turėtų nerūpėti ...

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/02 09:13:06 09:13:06

Nepergyvenk , nesikrimsk ir nekreipk dėmesio .Išmokime gyventi vienumoje , nėra ir nereikia, neprapulsime .Juk kiek atsiveria galimybių būnant vienai : keliauti , mokytis, kurti,šokti ir svarbiausia niekas nezurzės , nebambės ir nekontroliuos .

Sėkmės ,kur tavo nepabėgs . Patik sau tokia kokia esi, o kitų nuomonės tau turėtų nerūpėti ...[/quote]

Va, būtent, išmokim moterys gyventi vienos ir pasidžiaugti vienatvės teikiamais malonumais . Kai prisimenu savo gyvenimą su vyru, žinau, kad manęs net surištos ten niekas negrąžintų. Dabartiniam mano vienišam gyvenime yra labai daug gerų dalykų Aišku, kartais sunku, bet pergyventi dėl to, kas neparašo, dėl to, kad vyrams rūpi tik išvaizda...
Negi žeminsimės ir bandysim bet kokiais būdais jiems įtikti? Nors vyrai ir rašo, kad jiems visai patinka moterų iniciatyva, manau, kad santykiai, užmegzti moters iniciatyva, negali būti normalūs. Vyrai turi siekti, tik tada jiems moteris įdomi.
O jeigu pasitaiko tik Barbių ieškotojai, pasyvūs lepšiai ir darmajiedai, tai negi verta dėl to išgyventi?
Aš ne prieš visus vyrus. Tikiu, kad yra gerų, bet jie prapuola tarp gausybės š.........
Tad jeigu likimas nedavė sutikti gero vyro, negi kapstysimės po š... ir dejuosim, kad smirda?

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/02 09:23:57 09:23:57

Bet taip liudna miegoti vienai ir negauti vyriskos silumos...

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/02 10:01:20 10:01:20

Na, čia buvo tema -gal gerai bile koks. Tai, mano nuomone, tikrai geriau jokio, negu bile koks.
Taip, smagu, kai tave apkabina, kai jauti kito žmogaus šilumą, o jeigu dar ir meilę -tai iš viso nuostabu. Taip, daugumai žmonių to reikia ir norisi......kartais iki ašarų.
Bet tai nereiškia, kad to reikia desperatiškai siekti žeminantis prieš tuos, kurie to neverti...
O nuomonė apie vyrus (beje, kažkiek ir apie moteris) buvo daug geresnė, kol nebuvau pažinčių portaluose. Jei iki tol galvojau, kad gerų ir niekam tikusių vyrų santykis 50/50, tai dabar, geriausių atveju, kad 10/90...
Tai ar verta nervotis, kad tie 90% nerašo? Kad ieško gražuolės vienkartiniam seksui? Ar didelė paguoda patirti vieną naktį netikrą šilumą?
Taip, tikimybė rasti gerą žmogų labai maža, bet yra...Gal geriau gyventi su tokia viltim iki gyvenimo galo, negu šalia savęs jausti ne tą...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/02 14:06:48 14:06:48

TA ISVAIZDA ,JOS SUREIKMINT PERDAUG IR NEREIKTŲ BET NIEKO NEGALIU PADARYT NEPATINKA MAN RIEBALŲ KALNAS NORSTU KA NEMĖGSTU RIEBALŲ IR VISKAS IR NEKEISIU NUOMONĖS KAD IR KAIP IŠKONEVEIKTUT.

Giedružė

G

26 įrašai

2010/08/02 14:28:38 14:28:38

Tik jau nereikia panikuoti, nereikia graužti savęs dėl niekų. Man rodos, kad čia daugelis vyrų (kaip ir visur gyvenime) žiauriai gerai apie save galvoja ir nori sutikti toooookią, nu toooookią... o patys į veidrodį gal senokai žiūrėjo, o ir apie charakterį reikia patylėt. kai kuriems čia svarbiausia yra dalyvavimas čia, pats procesas, ir tiek.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume