Va, būtent, išmokim moterys gyventi vienos ir pasidžiaugti vienatvės teikiamais malonumais . Kai prisimenu savo gyvenimą su vyru, žinau, kad manęs net surištos ten niekas negrąžintų. Dabartiniam mano vienišam gyvenime yra labai daug gerų dalykų Aišku, kartais sunku, bet pergyventi dėl to, kas neparašo, dėl to, kad vyrams rūpi tik išvaizda...
Negi žeminsimės ir bandysim bet kokiais būdais jiems įtikti? Nors vyrai ir rašo, kad jiems visai patinka moterų iniciatyva, manau, kad santykiai, užmegzti moters iniciatyva, negali būti normalūs. Vyrai turi siekti, tik tada jiems moteris įdomi.
O jeigu pasitaiko tik Barbių ieškotojai, pasyvūs lepšiai ir darmajiedai, tai negi verta dėl to išgyventi?
Aš ne prieš visus vyrus. Tikiu, kad yra gerų, bet jie prapuola tarp gausybės š.........
Tad jeigu likimas nedavė sutikti gero vyro, negi kapstysimės po š... ir dejuosim, kad smirda? [/quote]
Žinot: skaitau skaitau ir savo akimis netikiu...
Ir iš kur pas jus tiek negatyvizmo???
Buvau ir aš šioje svetainėje, beje - gana ilgai. Niekam perdaug nesisiūliau, bet gavau krūvas laiškų, aplankiau beveik visas savo miesto kavines, (ir ne tik kavines) su DP nariais, visai neblogi tie vyrukai čia, yra ir labai įdomių žmonių, ir labai padorių, atsakingų ir t.t. Na niekaip nesuprantu, kokioje ten š... duobėje reikia kapstytis, kad pagal jus tiek ''mėšlo'' rasti? Aišku, reikia tam tikro budrumo ir įžvalgumo, betgi - gavot laišką, tai skaitykit jį įdėmiai, juk galima kažką įžvelgti ir tarp eilučių. Mąstykit, tada ir nebus tų nusivylimų.
Žinoma, gali tas žmogus netikti būtent Jums. Bet teigti, kad čia vien lepšiai ir pan., na kažkaip neprotinga...
O kad naujai sutiktam žmogui svarbu išvaizda, tai yra natūralu. Kai su žmogumi pragyveni eilę metų, pripranti, susigyveni su jo išvaizda, tiesiog daug ko nebepastebi ir priimi taip, kaip yra. O į naują žmogų žvelgi šviežiom akim ir bandai įvertinti, kiek jis tau patrauklus. Tai natūralu...