2009/05/25 15:58:22 15:58:22
nesakiau niekur kad esu labai grazi..
kazkada cia buvo mano nuotraukos kas norejo pasiziurejo..
ir isidejus jas nebegalesiu sneket beleko kaip galiu dabar...
o net negrazus vyras dailiai apsirenges gali tapt visai patrauklus ..tai protingi taip ir elgiasi..
taip gal as vyras
o sneket apie sexa cia kazkas labai smerktino ? mes ir su draugais pasnekam
beje savo suniui ar zmonai sakyk ramiai o ne man..
2009/05/25 16:26:24 16:26:24
O kodel nestilingas zmogus yra blogai? Kaip ir negrazus. Kodel? Gal kartais mus per daug spaudzia aplinkiniu nuomone? Gal geda buti salia tokiu zmoniu?
2009/05/25 16:34:42 16:34:42
ADRIJANA: nesakiau niekur kad esu labai grazi..
kazkada cia buvo mano nuotraukos kas norejo pasiziurejo..
ir isidejus jas nebegalesiu sneket beleko kaip galiu dabar...
o net negrazus vyras dailiai apsirenges gali tapt visai patrauklus ..tai protingi taip ir elgiasi..
taip gal as vyras
o sneket apie sexa cia kazkas labai smerktino ? mes ir su draugais pasnekam
beje savo suniui ar zmonai sakyk ramiai o ne man..
mieloji adrijana, jie tiesiog nelabai suprato, kad tu turi omenyje tvarkinga isvaizda ir beabejo adidaso treningai atrodo graziai ir neisitampo per kelius, bet vargu ar papartinas turi tam babkiu, visokiai aprangai savo vieta, bet jei i pasimatyma ateitu vyras nors ir su geriausios firmos sportiniu kostiumu, vargu at padarytu man ispudi. svara , tavrka, svarus, pakirpti plaukai, sutvarkyti nagai ir svarus batai, tik tiek , jei rankose bus kokia gelyte, siai dienai alyvos sakele buciau laiminga.
2009/05/25 16:39:29 16:39:29
na vyras turi traukti mane fiziskai..
o kad geda butu tai zmogus turetu buti koks nevalyvas ..eiti su trenigais i miesta...
o trenigai yra skirti sportui arba vaikscioti namie kad ir adidas
na taip elenka ir rubai neturi buti gi brangus...vyrai mirstantys del armani mane trikdo.. tiesiog grazus dzinsiukai batukai marskinukai ar megztukas..miela ..grazu..tiek ir tereikia..
2009/05/25 16:41:13 16:41:13
ADRIJANA: na vyras turi traukti mane fiziskai..
o kad geda butu tai zmogus turetu buti koks nevalyvas ..eiti su trenigais i miesta...
o trenigai yra skirti sportui arba vaikscioti namie kad ir adidas
na taip elenka ir rubai neturi buti gi brangus...vyrai mirstantys del armani mane trikdo.. tiesiog grazus dzinsiukai batukai marskinukai ar megztukas..miela ..grazu..tiek ir tereikia..
taip kaip dabar manekenai vitrinose aprengti:)
laukine vysnia
L
697 įrašai
2009/05/25 16:56:26 16:56:26
Kaip man atsibodo šitos ,didelio kaimo -Lietuvos,nesąmonės.....NESTILINGAI APSIRENGĘS,gerai,kad dar iš vis apsirengęs Atmenu,jaunystej gerai būdavo,pasisiūni pats kelnes,radai tėvo marškinius,dar kokį tašiuką "susivairavai" ir eini visas laimingas...Jautiesi nesusireikšminęs ir laisvas.Na kitakart dėl kokių nors mano aprangos detalių kraupdavo Kaunas,bet buvo gerai.Bet stilius buvo.Dabar gi masiškai peršamas jau "paruoštas" stilius,nučiulptas ir vienodas (jaunesni dar nėra taip pavergti) Galiu apsirengti "kaip reikia" ir stilingai, tai nėr būtinai brangu, tačiau NEVEŽA.....,nebėra gyva kas tobulai išbaigta,o kitaip negali jaustis darnia visuomenės dalele Kada pagaliau bus galima apsirengti taip,kaip tą rytą šovė į galvą ir išeiti iš namų be baimės ,kad "suės" žvilgsniais? Tai gal visiem,kurie nemoka apsirengti,išvažiuoti į Niujorką????
2009/05/25 17:16:58 17:16:58
Butent tai ir noriu pasakyt, kad cia zmones labai vertina stilinguma, nors ji mate tik savo kieme. Butinai arba adido treningai arba tigrinio rasto blizgancios sukneles ( laaabai grazu ir visai ne pigiai atrodo ) Kaip fainai kai bet kokiam uzsienio mieste tu gali prasieit ir apatinius ant galvos uzsidejes ir niekam ten neidomu! Kitur zmones moka save apranga isreikst, parodyt ka jie megsta ir kas jiems patinka, o cia esi suvarzytas, nes jos tave palaikys "nestilingu" ir joms per prastu Kaip apmaudu, tokio nesusipratimo tikrai negalima leisti Nu kodel, kodel toj musu lietuvelej zmones tokie ??? Sutinku, kad tvarkingumas yra savaime suprantamas dalykas, taciau kaip tai susije su stilingumu ? Kiti zmones visiskai nejaucia to stiliaus, galu gale ar jus pacios manot, kad rengiates stilingai ? Kas sezona, ar kiek ten, vartot madu zurnalus ir rengiates butent tais drabuziais, kurie tuo metu yra stilingi ? Pirmiausia tai drabuziai turi tikt zmogui ir patikt, o ten stilinga ar nelabai ... aisku, jei neturi ka daugiau be skarmalu veikt, tai galima ir pasidomet
2009/05/25 17:58:20 17:58:20
deja adidas trenigai ir tigrines sukneles nera stilinga turiu nuvilt..ir stilius ir mada yra du skirtingi dalykai...ir tingiu apie tai diskutuot..ismanau apie mada..gyvenau londone..tai ne jums man aiskint papartynai..as dar galeciau kaip tik jum sia tema daug papasakot
2009/05/25 18:07:39 18:07:39
Kaip tu mano ironijos nesupranti Tokiu "ismananciu" apie mada daug, jau geriau zinot kas zmogui tinka ir pan, o ne koks skuduras dabar madingas.
2009/05/25 18:45:27 18:45:27
Dieve, zmones! Kas per pykciai! Panasu, kad ir Adrijana ir Papartynas apie ta pati sneka, tik siek tiek kitaip savo mintis isreiskia. Ir jau vienas "asilas", kita "kvaila"... Na paskaitykit dar po karta kiekvienas kito pasisakymus! Kas zino, gal net sutiksit i pasimatyma bendra nueit...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume