2009/05/25 13:26:22 13:26:22
Gerbiamos moterys ir merginos ar jums svarbi vyro apranga? Nemazai is cia uzsiregistravusiu vyruku retai devi kostiumus. Ar tai, kad vyras ar jaunuolis nera stilingas ir rengiasi vien dzinsais ir treningais, jums didelis trukumas? Labai aciu uz atsakymus
2009/05/25 13:27:20 13:27:20
2009/05/25 13:37:21 13:37:21
Bet jus cia tokios idomios Maciusios tiek, kiek as per visa gyvenima pamatyt nesiruosiu. Kokiam cia mieste vyrai visa para kostiumuoti vaiksto ? Nekalbu apie treningus, bet dzinsai yra labai patogus, paprastas ir grazus dalykas. Prie ko cia dzinsai ir nestilingumas ? Man kostiumas ir nuobodumas arciau atrodo. Kostiumas ne laiku ir ne vietoj lygiai taip juokingai atrodo kaip treningai visa para. O tu su aukstakulniais ir vakarinem suknelem visa diena vaikstai, kad vyrai tik kostiumuoti tinka ?
2009/05/25 14:07:18 14:07:18
Papaprtynas, bet tave irgi, kažin ar sužavėtų moteriškė su šlepetėmis ir bigudukais plaukuose.
nepakanka jie vyras yra gražesnis už velnią.
2009/05/25 14:19:51 14:19:51
???: Papaprtynas, bet tave irgi, kažin ar sužavėtų moteriškė su šlepetėmis ir bigudukais plaukuose.
nepakanka jie vyras yra gražesnis už velnią.
Prie ko cia bigudukai ir slepetes ? Mes kalbam apie normalia apranga ir jeigu kazkam ten patinka treningus nesiot, nu tai kas tau darbo ?? Jus pirmiausia savim ir jau tuo savo isrinktuoju rupinkites, o ne i kitus dairykites Dziaugtumetes, kad zmones tokie skirtingi, spalvoti ir visokie kitokie faini, tai ne, bumba jos, kad to dzinsai ar ten megztinis blogi Jums patinka kostiumuoti - ieskokit kostiumuoto ir rasit kostiumuota.
2009/05/25 15:12:12 15:12:12
taip..man labai patinka graziai apsirenge vyrai ..kazkaip fetisistiskai traukia tam tikros ju aprangos detales stilingas vaikinukas daug lengviau mane nukabintu nei nesugebantis apsirengt..is tiesu i tokius net nelabai ziuriu..per daug megstu grazius skudurelius ...
2009/05/25 15:20:54 15:20:54
ADRIJANA: taip..man labai patinka graziai apsirenge vyrai ..kazkaip fetisistiskai traukia tam tikros ju aprangos detales stilingas vaikinukas daug lengviau mane nukabintu nei nesugebantis apsirengt..is tiesu i tokius net nelabai ziuriu..per daug megstu grazius skudurelius ...
Tu is vis esi kazkas super kvailo, bet puikus egzempliorius atspindintis realybe Vienas pazistamas turi faina sportine masinyte ir kiekvienai i ja ilipusiai vistaitei rodo savo grazius skudurelius ir batus uz 1500 Kita medalio puse - jau ne karta is manes skolinosi pinigu benzinui Gal jus supazindint ?
2009/05/25 15:25:46 15:25:46
grazus batai asile gali but ir uz 100 litu..ir man neidomus tavo nevisprociai draugai...beje paziurek i draugus ir pamatysi save
2009/05/25 15:28:32 15:28:32
parasai kad tau patinka stilingi grazus vyrai(atrodo tai tiesiog naturalu turetu buti) tai jau esi kvaila...nu sitas forumas tikrai pilnas kompleksuotu nelamingu zmoniu bandanciu kitus sudirbti ir pasikelti nuotaika del savo sumauto gyvenimo...
2009/05/25 15:39:04 15:39:04
ADRIJANA: grazus batai asile gali but ir uz 100 litu..ir man neidomus tavo nevisprociai draugai...beje paziurek i draugus ir pamatysi save
Kas cia per isterijos ? Ramiai "is tiesu i tokius net nelabai ziuriu.." Tu gali savo zodzius irodyt ? Cia giriesi kokia grazi esi, kaip tu visiems patinki ir pan. O gal tu tik issigalvoji ? Gal pati esi labai traumuotas vaikas, kuris tik cia ir tegali apie seksa issikalbet ? Jeigu butu taip gerai, kaip tu pasakoji, nebijotum saves parodyt, bet gali ir toliau sleptis
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume