Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Nevairuojantis vyras

Nevairuojantis vyras

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/20 14:17:17 14:17:17

Upytė: , bet .... )) Manau supratote )))

Suprantu tik tiek, kad anot Jūsų, su vairuotojo pažymėjimu, ant sofkuės įsitaisyti legalu.

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/20 18:15:16 18:15:16

cia tas draugas kuris neturi pinigėliu paskambinti:
Upytė: , bet .... )) Manau supratote )))

Suprantu tik tiek, kad anot Jūsų, su vairuotojo pažymėjimu, ant sofkuės įsitaisyti legalu.

Kaip suprasti legalu ? Mano sofkutė yra tik mano

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/21 19:04:59 19:04:59

Na aš irgi nevairuoju, iš vienos pusės, nėra poreikio, o iš kitos pusės, šiais laikais turėti savo auto ir pilti į jį truputį kainuoja. O pėsčiomis vaikščioti sveikiau apskritai. Kam man tas auto, kad padaryčiau įspūdį kokiai materialistei. Normalios moterys ne į mašiną žiūri, o į žmogų.

Upytė:
Žinote, aš esu irgi UŽ vairuojantį vyrą Suprantu, kad yra visokių priežasčių, dėlko vyras nevairuoja ir visas jas pateisinu... tačiau... mašiniuką reikia prižiūrėti, smulkmenytes pačiam paremontuoti, tepaliukai ir kiti skysčiukai ... na, tokie , kur moteris nelabai supranta .... taiva, jei tas nevairuojantis vyras ir tokių dalykų neišmano, tada jau negerai...

O tai pala, jeigu moteris eišmano tokių dalykų kaip "tepaliukai" ar "smulkmenytės", tai ko ji sėda už vairo? Tipo aš važinėsiu kaip ponia, o tu vyre remontuok? O jeigu suges kur nors kelyje 100 km nuo namų, o vyro šalia nėra?

raska

R

39 įrašai

2012/01/22 00:05:14 00:05:14

BeStabdziu:
O tai pala, jeigu moteris eišmano tokių dalykų kaip "tepaliukai" ar "smulkmenytės", tai ko ji sėda už vairo? Tipo aš važinėsiu kaip ponia, o tu vyre remontuok? O jeigu suges kur nors kelyje 100 km nuo namų, o vyro šalia nėra?

Moteris sėda už vairo tam, kad nukeliautų iš taško A į tašką B . O ką, būtina viskąten labai išmanyti, kad vairuoti būtų galima?..
Ir kas čia blogo, jei vyras savo damai auto patvarko ir paremontuoja, jei sugeba? Kur čia problema? Toli nuo namų jei suges - na, vistiek kas nors sustos žaviai moteriai pagelbėti . O normalus vyras, jeigu ką, ne tik kad 100, bet ir gerokai toliau nuvažiuos, jei jo moterį bėda ištiks ir kitos išeities nebus.

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/22 08:16:05 08:16:05

BeStabdziu: [b:3n2pdwaj]Kam man tas auto, kad padaryčiau įspūdį kokiai materialistei. Normalios moterys ne į mašiną žiūri, o į žmogų.[/b:3n2pdwaj]

Atsakysiu iš savo pozicijos. Aš žiūriu į žmogų visumoje, Matau netik jo užgyventas vertybes, bet ir jį patį. Gal tu dar jaunas žmogus, bet ir tokiu atveju tavo požiūris būtų man nepriimtinas. Nes... negi verta gyventi tik tam , kad patenkintumi savo fiziologinius poreikius : maistas, moteris ... o va sielos poreikiai pas kiekvieną yra skirtingi. Man patinka sėsti į automobilį ir važiuoti ten kur noriu ir kada noriu. Čia tarsi mano nepriklausomybė tam tikra prasme....

[b:3n2pdwaj]O tai pala, jeigu moteris eišmano tokių dalykų kaip "tepaliukai" ar "smulkmenytės", tai ko ji sėda už vairo? Tipo aš važinėsiu kaip ponia, o tu vyre remontuok? O jeigu suges kur nors kelyje 100 km nuo namų, o vyro šalia nėra?

[/b:3n2pdwaj]

Moteris neišmano daugelio dalykų. Elektra, santechnika, visokiausi smulkūs gedimai buitinių prietaisų. Tiesa, yra išimčių, bet dauguma mes ieškome, kas mums tuos darbus padėtų atlikti. Juk nedarysiu aš į kibiriuką, jei nemoku unitazo pasistatyti ... va taip ir su mašinyte

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/01/22 10:53:31 10:53:31

Jūs labai teigiamai apie visus šiuos darbus atsiliepiate, bet paieškokite yra tema kur vyriškis siūlėsi visa tai padaryti (santechniką, elektrą, buitinių prietaisų remontą, namų remontą, etc.) ten iš jo tiesiai šviesiai išsityčiojo moterys, su auto irgi manau ta pati problema būtų.

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/22 15:20:40 15:20:40

deepsorrow: Jūs labai teigiamai apie visus šiuos darbus atsiliepiate, bet paieškokite yra tema kur vyriškis siūlėsi visa tai padaryti (santechniką, elektrą, buitinių prietaisų remontą, namų remontą, etc.) ten iš jo tiesiai šviesiai išsityčiojo moterys, su auto irgi manau ta pati problema būtų.

Gali būti, kad juokėsi tie, kurie čia ieško ne bendram gyvenimui žmogaus, o vienkartinei fizinei iškrovai. Nežinau... bet iš tiesų ir aš turiu daug baimių... sunku pasakyti, kiek laiko reikėtų bendrauti, kad galima būtų pasitikėti žmogumi. Visi čia esantys yra patyrę išsiskyrimo skonį ... užtat puolimas yra jų tarsi jų savigyna... na, gal ir vėjus parašiau )))

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/22 16:26:06 16:26:06

raska:
BeStabdziu:

Moteris sėda už vairo tam, kad nukeliautų iš taško A į tašką B . O ką, būtina viskąten labai išmanyti, kad vairuoti būtų galima?..
Ir kas čia blogo, jei vyras savo damai auto patvarko ir paremontuoja, jei sugeba? Kur čia problema? Toli nuo namų jei suges - na, vistiek kas nors sustos žaviai moteriai pagelbėti . O normalus vyras, jeigu ką, ne tik kad 100, bet ir gerokai toliau nuvažiuos, jei jo moterį bėda ištiks ir kitos išeities nebus.

O vyrams tai jau privaloma viską išmanyti? Nieko sau pasiteisinimai - aš moteris, tai man nereikia, aš važiuoju iš taško A į tašką B. Tai gal vyras irgi važiuoja iš taško A į tašką B ir irgi nieko neišmano tuose mašinos viduriuose? Juokinga žiūrėti, kai moterys reikalauja iš vyrų to, ko pačios nesugeba, tuo labiau, kad jeigu jau vairuoji, tai išmokti pasitaisyti kažkokius smulkius gedimus nereikia nei kažkokio nerealaus intelekto, nei fizinės jėgos. Praktiškai pagalvok - sakai vyras atvažiuos ir 100 km jeigu moteriai kažkas nutiks kelyje, o jeigu jis paliktas namie žiūrėti vaikų? Serga? išvykęs su darbo reikalais? Ir t. t. Vyras gi neprišokinės visą laiką iš askos, kartu gyvenant gali būti šimtai visokių situacijų, kad ir vyras neturės kada - ir kur dėtis, kai moteriškė net žvakės nemoka pasikeisti?

Upytė:
Moteris neišmano daugelio dalykų. Elektra, santechnika, visokiausi smulkūs gedimai buitinių prietaisų. Tiesa, yra išimčių, bet dauguma mes ieškome, kas mums tuos darbus padėtų atlikti. Juk nedarysiu aš į kibiriuką, jei nemoku unitazo pasistatyti ... va taip ir su mašinyte

Vyrai irgi ne viską išmano. Nėra vyrai kažkokie automechanikai, elektrikai, santechnikai ir dar kažkas viename.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/22 16:53:27 16:53:27

BeStabdziu:
raska:
BeStabdziu:

O vyrams tai jau privaloma viską išmanyti? Nieko sau pasiteisinimai - aš moteris, tai man nereikia, aš važiuoju iš taško A į tašką B. Tai gal vyras irgi važiuoja iš taško A į tašką B ir irgi nieko neišmano tuose mašinos viduriuose? Juokinga žiūrėti, kai moterys reikalauja iš vyrų to, ko pačios nesugeba, tuo labiau, kad jeigu jau vairuoji, tai išmokti pasitaisyti kažkokius smulkius gedimus nereikia nei kažkokio nerealaus intelekto, nei fizinės jėgos. Praktiškai pagalvok - sakai vyras atvažiuos ir 100 km jeigu moteriai kažkas nutiks kelyje, o jeigu jis paliktas namie žiūrėti vaikų? Serga? išvykęs su darbo reikalais? Ir t. t. Vyras gi neprišokinės visą laiką iš askos, kartu gyvenant gali būti šimtai visokių situacijų, kad ir vyras neturės kada - ir kur dėtis, kai moteriškė net žvakės nemoka pasikeisti?

Upytė:

Vyrai irgi ne viską išmano. Nėra vyrai kažkokie automechanikai, elektrikai, santechnikai ir dar kažkas viename.

Nu blemba, skaitau skaitau as tave Bestabdziu ir zinai - tu cia vienintelis toks egzempliorius, kurio as neimciau jei net tu butum vienintelis vyras zemeje. Tu man pasakyk viena dalyka: ka tu moki, sugebi ar ka tu turi savyje, kad bent vidutine pana tave galetu isimyleti? Viesai gyreisi, kad uzdirbi minimuma, kava panos niekada nevaisintum, masinos nevairuoji, demesio nerodytum, nes ji ne princese, sekso tau nereikia Dabar suzinojau, kad neismanai automechanikos,santecnnikos, elektros ir t.t. Tai ka tu sugebi isvis??? Kaip pastebejau tik apie lygias teises rekauti ir nesamoningus paveikslelius sukelti. Blemba, didesnio nevykelio ne vienoj svetainej nesu maciusi. Kiti jei ko ir nemoka, tai stengiasi ismokti ar bent nesididziuoja savo kvailumu, o cia...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/22 17:36:33 17:36:33

Komentaras tiesiai į dešimtumką!

Upytė:

Vyrai irgi ne viską išmano. Nėra vyrai kažkokie automechanikai, elektrikai, santechnikai ir dar kažkas viename.[/quote]
Nu blemba, skaitau skaitau as tave Bestabdziu ir zinai - tu cia vienintelis toks egzempliorius, kurio as neimciau jei net tu butum vienintelis vyras zemeje. Tu man pasakyk viena dalyka: ka tu moki, sugebi ar ka tu turi savyje, kad bent vidutine pana tave galetu isimyleti? Viesai gyreisi, kad uzdirbi minimuma, kava panos niekada nevaisintum, masinos nevairuoji, demesio nerodytum, nes ji ne princese, sekso tau nereikia Dabar suzinojau, kad neismanai automechanikos,santecnnikos, elektros ir t.t. Tai ka tu sugebi isvis??? Kaip pastebejau tik apie lygias teises rekauti ir nesamoningus paveikslelius sukelti. Blemba, didesnio nevykelio ne vienoj svetainej nesu maciusi. Kiti jei ko ir nemoka, tai stengiasi ismokti ar bent nesididziuoja savo kvailumu, o cia... [/quote]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume