Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Nevairuojantis vyras

Nevairuojantis vyras

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 19:22:53 19:22:53

Tai kad tenka judeti pakankamai nemazai. Kaip jau sakiau, kasdien peskom nuvarau apie 10 km, savaitgaliais ir siaisp laisvu laiku su dviraciu nulekiu virs 50 km, su traukiniu palekiu vasara i pajuri, teviskeje pas tevus daznai bunu, prie ezeru ir t. t., zodziu judejimo tikrai yra. Bet tam viskam masinos nereikia - su visuomeniniu transportu dar labiau apsimoka, o peskom ar ant dviracio dar ir sveikiau nei uz vairo minkstoje sedyneje isvertus pautus.

ks

K

2 įrašai

2011/06/11 19:54:47 19:54:47

I mano teviske pvz. auutobusas vaziuoja 1 karta per diena. Dirbant-prisitaikyt neimanoma. kiti autobusai nedavaziuoja 20 km., tureciau kiekvienasyk prasyti tecio, kad parsiveztu, vadinasi, gyvenciau jo laiko saskaita... Nera Lietuvoje toks jau patogus tas visuomeninis transportas, nesakykit. jeigu reiketu visus reikalus tvarkyti visuomeniniu transportu - tai oj-oj-oj butu...

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 21:38:39 21:38:39

Na jeigu tokia situacija tai taip. Man biski patogiau - gyvenu Vilniuje, teviske netoli nuo Vilniaus, traukiniai vazineja pakankamai daznai. Vilniuje is viso atstumai menki, is vieno galo i kita - 2 valandos peskom, o trulu - kiek daugiau nei pusvalandis ne piko metu. Tai kam ta masina?

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/19 13:10:43 13:10:43

zbigniew: nu asz wa pawizdzui newairoju diel sweikatos prablemu nu taj ka jau asz newiras tada

Žinote, aš esu irgi UŽ vairuojantį vyrą Suprantu, kad yra visokių priežasčių, dėlko vyras nevairuoja ir visas jas pateisinu... tačiau... mašiniuką reikia prižiūrėti, smulkmenytes pačiam paremontuoti, tepaliukai ir kiti skysčiukai ... na, tokie , kur moteris nelabai supranta .... taiva, jei tas nevairuojantis vyras ir tokių dalykų neišmano, tada jau negerai...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 13:28:34 13:28:34

Upytė: taiva, jei tas nevairuojantis vyras ir tokių dalykų neišmano, tada jau negerai...

Na ir kas, kad vairuojantys vyrai supranta?! Manai gatvėje keičia tepaliukus ir skysčiukus?
Net smalsu pasidarė, ar yra dar tokių kurie patys tai daro?

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/19 13:47:23 13:47:23

Svečias:
Upytė: taiva, jei tas nevairuojantis vyras ir tokių dalykų neišmano, tada jau negerai...

Na ir kas, kad vairuojantys vyrai supranta?! Manai [b:3sutdso2]gatvėje keičia tepaliukus ir skysčiukus[/b:3sutdso2]?
Net smalsu pasidarė, ar yra dar tokių kurie patys tai daro?

Kodėl gatvėje keisti tepalus ?????????? ))))))))))))) Karts nuo karto juos reikia tik papildyti
Ar ne tiesa ?
O jei padangą nuleidžia gatvėje ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 14:08:45 14:08:45

Upytė:

Kodėl gatvėje keisti tepalus ?????????? ))))))))))))) Karts nuo karto juos reikia tik papildyti
Ar ne tiesa ?

Hm. Iki šiol papildėt automobilį variklį tepalu, kuo blogai tęsti šį ritualą?
O jei padangą nuleistų, Jūsų vaikinas turėtu atlėkti?

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/19 14:21:27 14:21:27

Svečias:
Upytė:

Ar ne tiesa ?

Hm. Iki šiol papildėt automobilį variklį tepalu, kuo blogai tęsti šį ritualą?
O jei padangą nuleistų, Jūsų vaikinas turėtu atlėkti?

Taip. viskas tvarkoje Kalba ir ėjo apie vyrą sėdintį šalia vairuotojo mano mašinoje )) Toliau diskutuoti nematau prasmės

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 14:26:19 14:26:19

O jei galėtum sėdėti mano automobilyje šalia vairuotojo, o tavajam automobiliui nereiktu papildyti tepalo, tada diskutuoti būtu prasmė?

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/19 14:35:30 14:35:30

Svečias: O jei galėtum sėdėti mano automobilyje šalia vairuotojo, o tavajam automobiliui nereiktu papildyti tepalo, tada diskutuoti būtu prasmė?

Mėgstu vairuoti ... oi, traukiate mane už liežuvio )) kodėl man kliuvo tas nevairuojantis vyras ?
Turėjau tokį pažįstamą, kuris kėsinosi susirangyti ant mano sofutės. Nemėgo jis mašinyčių ... kartą paprašiau atsukti aušinimo skysčio bakelio dangtelį... va, tada ir padariau išvadą, kad nemokėk tu vairuoti... nieko čia baisaus , bet .... )) Manau supratote )))

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume