Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Nevairuojantis vyras

Nevairuojantis vyras

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/22 18:11:24 18:11:24

Paskaitai paskaitai.. Nu ką, visi jie vienodi, su mašinomis ar be jų.

raska

R

39 įrašai

2012/01/22 19:26:23 19:26:23

BeStabdziu:

O vyrams tai jau privaloma viską išmanyti? Nieko sau pasiteisinimai - aš moteris, tai man nereikia, aš važiuoju iš taško A į tašką B. Tai gal vyras irgi važiuoja iš taško A į tašką B ir irgi nieko neišmano tuose mašinos viduriuose? Juokinga žiūrėti, kai moterys reikalauja iš vyrų to, ko pačios nesugeba, tuo labiau, kad jeigu jau vairuoji, tai išmokti pasitaisyti kažkokius smulkius gedimus nereikia nei kažkokio nerealaus intelekto, nei fizinės jėgos. Praktiškai pagalvok - sakai vyras atvažiuos ir 100 km jeigu moteriai kažkas nutiks kelyje, o jeigu jis paliktas namie žiūrėti vaikų? Serga? išvykęs su darbo reikalais? Ir t. t. Vyras gi neprišokinės visą laiką iš askos, kartu gyvenant gali būti šimtai visokių situacijų, kad ir vyras neturės kada - ir kur dėtis, kai moteriškė net žvakės nemoka pasikeisti?

Ir ko čia šokinėji daba? Kas sakė, kad vyrai privalo viską išmanyti? Ir kas ko iš ko reikalauja? Ne reikalauja moterys, o gal kartais tikisi, kad, jei vyras išmano apie auto – padės joms. Suvoki skirtumą tarp visiškai normalaus lūkesčio ir reikalavimų? Jei tave nuolat paranoja puola, kad, va, materialistės amoralios tuoj tuoj pripuls naudotis ir išnaudoti – tai bėda bėdelė, nelengva gyvent su tokiom baimėm tikriausiai. Ir tik nereikia čia taip pasipūtėliškai aiškint, ką vairuojanti moteris mokėti privalo. Reiktų ir nebūtų kitos išeities – ne viena išmoktų. Dabar gi bent jau man – tai tiesiog neįdomu, todėl gaila laiko ir pastangų. Ir - nepatikėsi - išsiverčiu be šito mokejimo.
O išmanymas apie variklius tikrai nėra top10 tikro vyro savybių sąraše . Pagalba moteriai – yra. Ir – ne išsireikalauta, ne išmaldauta, o geranoriška; pageidautina – ne principu „tu - man, aš - tau” pagrįsta

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/22 20:42:10 20:42:10

Svečias:
Nu blemba, skaitau skaitau as tave Bestabdziu ir zinai - tu cia vienintelis toks egzempliorius, kurio as neimciau jei net tu butum vienintelis vyras zemeje. Tu man pasakyk viena dalyka: ka tu moki, sugebi ar ka tu turi savyje, kad bent vidutine pana tave galetu isimyleti? Viesai gyreisi, kad uzdirbi minimuma, kava panos niekada nevaisintum, masinos nevairuoji, demesio nerodytum, nes ji ne princese, sekso tau nereikia Dabar suzinojau, kad neismanai automechanikos,santecnnikos, elektros ir t.t. Tai ka tu sugebi isvis??? Kaip pastebejau tik apie lygias teises rekauti ir nesamoningus paveikslelius sukelti. Blemba, didesnio nevykelio ne vienoj svetainej nesu maciusi. Kiti jei ko ir nemoka, tai stengiasi ismokti ar bent nesididziuoja savo kvailumu, o cia...

Taaaip. cia retas individas, nemoka absoliuciai nieko. Gal cia kokios teatro akademijos studentas vaidina toki personaza, grynas gi Vingiu Jonas. Ar gamtoje tikrai tokiu buna? !!!!

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/23 08:10:48 08:10:48

BeStabdziu: Na aš irgi nevairuoju, iš vienos pusės, nėra poreikio, o iš kitos pusės, šiais laikais turėti savo auto ir pilti į jį truputį kainuoja. O pėsčiomis vaikščioti sveikiau apskritai. Kam man tas auto, kad padaryčiau įspūdį kokiai materialistei. Normalios moterys ne į mašiną žiūri, o į žmogų.

Upytė:
Žinote, aš esu irgi UŽ vairuojantį vyrą Suprantu, kad yra visokių priežasčių, dėlko vyras nevairuoja ir visas jas pateisinu... tačiau... mašiniuką reikia prižiūrėti, smulkmenytes pačiam paremontuoti, tepaliukai ir kiti skysčiukai ... na, tokie , kur moteris nelabai supranta .... taiva, jei tas nevairuojantis vyras ir tokių dalykų neišmano, tada jau negerai...

O tai pala, jeigu moteris eišmano tokių dalykų kaip "tepaliukai" ar "smulkmenytės", tai ko ji sėda už vairo? Tipo aš važinėsiu kaip ponia, o tu vyre remontuok? O jeigu suges kur nors kelyje 100 km nuo namų, o vyro šalia nėra?

Jei gali, papasakok, kokios moters ieskai.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/24 15:13:43 15:13:43

Svečias:
Nu blemba, skaitau skaitau as tave Bestabdziu ir zinai - tu cia vienintelis toks egzempliorius, kurio as neimciau jei net tu butum vienintelis vyras zemeje. Tu man pasakyk viena dalyka: ka tu moki, sugebi ar ka tu turi savyje, kad bent vidutine pana tave galetu isimyleti? Viesai gyreisi, kad uzdirbi minimuma, kava panos niekada nevaisintum, masinos nevairuoji, demesio nerodytum, nes ji ne princese, sekso tau nereikia Dabar suzinojau, kad neismanai automechanikos,santecnnikos, elektros ir t.t. Tai ka tu sugebi isvis??? Kaip pastebejau tik apie lygias teises rekauti ir nesamoningus paveikslelius sukelti. Blemba, didesnio nevykelio ne vienoj svetainej nesu maciusi. Kiti jei ko ir nemoka, tai stengiasi ismokti ar bent nesididziuoja savo kvailumu, o cia...

Man atrodo, aš niekur ir nesakiau, kad būtent AŠ kažko nemoku. man tik keista, kai moterys kelia vyrams aukštesnius reikalavimus, nei pačios yra vertos. be to, jau tokį elementarų dalyką kaip žvakę pakeisti tai ir moteriai neturėtų būti sunku mokėti, jokios ten fizinės jėgos nereikia. Čia gi ne malkų skaldymas. Ne gėda būtų skambinti vyrui, kad tas viską metęs lėktų vien dėl žvakės pakeitimo? O jei vyras žiūri sergantį vaiką ar išvykęs darbo reikalais, tai ir kimarinsi sugedusia mašina prie kelio?

Lady-scorpio: Jei gali, papasakok, kokios moters ieskai.

Neturėčiau atsakinėti į kažkokius asmeniškus klausimus, bet tiek to, pasakysiu. Šiuo gyvenimo laikotarpiu nieko neieškau, užeinu čia tik dėl diskusijų. O moterys man patinka tokios, kurios gali būti patikimos gyvenimo partnerės, su kuria mes ne vėpsotume vienas į kitą, o kartu žiūrėtume viena kryptimi (manau, metafora aiški).

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2012/01/24 15:58:10 15:58:10

BeStabdziu: jau tokį elementarų dalyką kaip žvakę pakeisti tai ir moteriai neturėtų būti sunku mokėti, jokios ten fizinės jėgos nereikia.

Hm. Tikriausiai man turėtu būti sarmata?
Visu pirma žvakei pakeisti reik specialių įrankių. Mažą to naujesnių automobilių varikliai uždangstyti taip, kad žvakės keitimas prilygtu nuotykių paieškai.
Antra, reik turėti į ką keisti. (Žvakė žvakei nelygu)
Trečia, parduodančios žvakes įmonės dažnai turi savo servisus, kurios šį darbą atlieka pusvelčiui.
Ketvirta, Sutinku, kad Lt ne visi sugeba nusipirkti nauja automobilį. Tačiau apkaltinti vyrą tinginiavimu, užuot nuvarius remontui į servisą, dėl automobilio kuris ryja tepalus, manau nelogiška. (man tai skamba maždaug taip. Man patinka valgyti, bet plauti indu ne.)

PS Buvo atvejis kaip pats visai nesenai keičiau automobiliui trumpųjų žibintų lemputę. Drabužių rankoves išmurzinau, rankas apsibalnojau. Užtrukau gerą pusvalandį...

Linas3

L

100 įrašai

2012/05/27 11:18:21 11:18:21

Man 22 ,bet as ir neturiu teisiu , man paniska baime su jom

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/27 18:45:58 18:45:58

Linas3: Man 22 ,bet as ir neturiu teisiu , man paniska baime su jom

o ko tu teisiu reikia bijoti,tu jas padek i stalciu ir jo negasdins taves

keite

K

29 įrašai

2012/05/27 19:46:16 19:46:16

Mano draugai turi du dzipus, vienas jo, kitas - jos. Bet vairuoja tik jo zmona abu, nes jis teises 'pragere', tai ji visur ir vezioja ir darbo reikalais ir kitur.
Bet manau kad kitu atveju vyras turi moket vairuoti ir nebijoti. Ko cia bijot? Uzsirasykit i vairavimo kursus, ismoksit teorija, instruktorius salia sedes, taip ir ismoksit vaziuot, jei kas bijot. Tikras kaifas kai pats vairuoji .

54367id_Lorenzo1895

5

114 įrašai

2012/08/07 19:24:43 19:24:43

Viena juokingiausių temų, kuri garantuoja juoko dozę skaitant netgi ne pirmą kartą Čia dėl kai kurių damų požiūrio.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume