ooo.. kaip cia viskas pasisuko ir apsiverte aukstyn kojom
na.. stai ir paaiskejo, kad vaikinukas ne kaip draugas patinka.. ir ne pats sugalvojo pareiksti, kad pora nebusit, o buvo paklaustas..
Is tikruju, tai dziugu, kad buvai pakankamai drasi paklaust, ) dabar kaip ir aisku kokia jo nuomone jusu kaip poros klausimu.
Bet dabar cia kazka deliot kaip elgtis ar nesielgt su juo, kaip ji vadint ar leistis vadinamai, ir kaip suprast kokius nors zenklus manau visai neverta Maziau suk galva ka jis cia masto ar mano. Jei paaiskes kad jam visgi rupi, tai manau savaime paaiskes ir nereiks to atspeti is zenklu taip kad.. sake - draugai, tai ir buk drauge nera reikalo vengti, zaisti kazkokiu "zaidimu" kaipo - neturiu laiko, nes turiu pasimatyma, ar ten metyti uzuominu: draugas ar kolega raso?.. bet ir kazkokiu vilciu puoselet irgi nereiktu. Tegu viskas teka savo vaga )) jei gerai jautiesi su juo bendraudama, tai pirmyn, na.. jei nebelabai gerai jautiesi, (nes visgi gilokai i sirdi istrigo), tai biski blogiau.. o tas blogiau gali but, jei cia dar kazko asmeniskesnio i foruma neirasei (aisku ir nebutina visko rasyt ).. nes bent mano supratimu yra toks nerasytas punktas (deja, gali but kad ne visoms tinka.. ): jei nieko intymaus tarp jusu nebuvo, tai kad ir kaip vaikinukas patinka, jis tik patinka ir asaru del nelamingos meiles nebus bus tik atsiminimas, kad jis buvo zavus, ar ten dar koks, tiesiog nebuvo lemta Uztat man kazkaip neaisku buna, kaip galima lydytis del kazko, kuri gal tik is tolo mergina yar maciusi kiekvienam savo zinoma, bet man keista..
Tai vat. Susideliok savo mintis ir ziurek kas gaunasi gal dar kas liko, ka zinai tik tu, tuomet situacija dar keiciasi bet tai.. svarbiausia neapgaudinek saves ir pamatysi kaip susitvarkysi