Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kaip suprasti ko ištikrųjų nori vaikinukas??

Kaip suprasti ko ištikrųjų nori vaikinukas??

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 09:32:21 09:32:21

AAAAA, gerai... Nes man tai taip dar nebuvo gyvenime tokios situacijos.. Bet kaip sakoma visada būna pirmas kartas...

Bernai su kuriais draugavau, tai arba dingdavo iš mano akiračio ir nebegrįždavo, arba tapom pora, bet paskui abipusiu susitarimu išsiskyrėm...

O čia tai priartėja, tai nutolsta, tai dingsta, tai vėl atsiranda, kol galų gale priverčia paklaust

abigale

A

235 įrašai

2009/05/08 09:55:02 09:55:02

ahhh...... bet kaip būtų nuobodu be tų vyrų.....

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 09:56:39 09:56:39

Aha .., bet kai yra irgi galvos skausmų sukelia , o kai nėra liūdna

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/08 10:49:16 10:49:16

Merginos, nepykit, bet pasvarstymai "va, jei per atostogas paskambins tai jau ženklas" arba pasirodysi-nepasirodysi, tai jis jau bus tavo, yra tas pats žaidimas ir savęs apgaudinėjimas.
Na, taip jau atsitiko, kad vaikinas krito į akį, bet jis pasakė, kad pora jūs nebūsite. Kodėl? O koks skirtumas. Jis žino kokia tu šauni ir faina ir tu jam patinki. Kitaip jis vis neatsirastų periodiškai. O kodėl jis negali atsirasti ir per atostogas? Gal bus nuobodu, gal liūdna ir norėsis su kuo nors pabendrauti. paskambinkime - Niukai. Ji tai tikrai neatsisakys pabūti drauge.
Kitas pavojus - sekiodama jam iš paskos ir periodiškai bandydama jį suvilioti - tu save laikai pririštą prie jo. Ir tu nesi laisva ir PATI nenorėsi leistis į jokius kitus santykius.
O kitas pavojus, kurį matau - ar tik nepasidarys tikslu tik gauti o dėmesį, gauti jį, visą tokį gerą, šaunų ir nepasiekiamą. O ką toliau su tuo jo dėmesiu darysi?

O kaip bendrauti toliau - ogi niekaip.

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 13:15:00 13:15:00

...

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 13:32:47 13:32:47

Dabar gaunas taip, kad pati uždaviau klausima ir paskui pati į jį atsakiau .. bet man reikėjo su kažkuo pasidalint mintim, ar gerai tai suprantu...

labai dėkinga už bendravima ir padėjima susidėliot mintis, galim ir toliau diskutuot. labai idomu

Juk minėjau, kad dar tokioj situacijoj nebuvau ir tikrai nesitikėjau, kad gali būt tokių vaikinukų

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/08 13:46:08 13:46:08

NIuka, o ar tu nori būti protinama? Ir ką tas pakeis? nežinomo žmogaus protinimas viešame forume?

Ir... pagaliau aš nelabai suprantu kas tarp jūsų įvyko ir vyksta - ar jūs išsiaiškinote ir išsišnekėjote,ar tik viską spėlioji iš nuotrupų, ar po išsiaiškinimo vistiek susitikinėjate ar tik svarstai aks nutiktų jei susitiktumėte.

O kodėl doras žmogus negali turėti dorų egoistinių tikslų? O kodėl gi nepakvietus po išsiaiškinimo panos, kuri neįdomi kaip pora? Jis gi padoriai apsidraudė ir jie tu kažko sieki - tai jau tavo reikalas, jis neatsakingas. Tik susimastyk, kad žmonės, masto skirtingai, jie turi savų tikslų ir norų ir motyvuoja juos skirtingi dalykai.

abecele

A

76 įrašai

2009/05/08 21:28:19 21:28:19

ooo.. kaip cia viskas pasisuko ir apsiverte aukstyn kojom
na.. stai ir paaiskejo, kad vaikinukas ne kaip draugas patinka.. ir ne pats sugalvojo pareiksti, kad pora nebusit, o buvo paklaustas..
Is tikruju, tai dziugu, kad buvai pakankamai drasi paklaust, ) dabar kaip ir aisku kokia jo nuomone jusu kaip poros klausimu.
Bet dabar cia kazka deliot kaip elgtis ar nesielgt su juo, kaip ji vadint ar leistis vadinamai, ir kaip suprast kokius nors zenklus manau visai neverta Maziau suk galva ka jis cia masto ar mano. Jei paaiskes kad jam visgi rupi, tai manau savaime paaiskes ir nereiks to atspeti is zenklu taip kad.. sake - draugai, tai ir buk drauge nera reikalo vengti, zaisti kazkokiu "zaidimu" kaipo - neturiu laiko, nes turiu pasimatyma, ar ten metyti uzuominu: draugas ar kolega raso?.. bet ir kazkokiu vilciu puoselet irgi nereiktu. Tegu viskas teka savo vaga )) jei gerai jautiesi su juo bendraudama, tai pirmyn, na.. jei nebelabai gerai jautiesi, (nes visgi gilokai i sirdi istrigo), tai biski blogiau.. o tas blogiau gali but, jei cia dar kazko asmeniskesnio i foruma neirasei (aisku ir nebutina visko rasyt ).. nes bent mano supratimu yra toks nerasytas punktas (deja, gali but kad ne visoms tinka.. ): jei nieko intymaus tarp jusu nebuvo, tai kad ir kaip vaikinukas patinka, jis tik patinka ir asaru del nelamingos meiles nebus bus tik atsiminimas, kad jis buvo zavus, ar ten dar koks, tiesiog nebuvo lemta Uztat man kazkaip neaisku buna, kaip galima lydytis del kazko, kuri gal tik is tolo mergina yar maciusi kiekvienam savo zinoma, bet man keista..
Tai vat. Susideliok savo mintis ir ziurek kas gaunasi gal dar kas liko, ka zinai tik tu, tuomet situacija dar keiciasi bet tai.. svarbiausia neapgaudinek saves ir pamatysi kaip susitvarkysi

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 22:28:39 22:28:39

Tikriausiai ištikrųjų reikia laiko viskam. Bus kaip bus

Nuėjom šiandien į bara su drauge pasėdėt, ir mano vaikinukas pasirodė su draugais. Pašokom , pabendravom, bet įtampa jautėsi, bent jau man, stengiaus neišsiduot, bet nežinau ar pavyko

Tikriausiai man reikia išmokt nieko neimt į galva...

reykjavik

R

170 įrašai

2009/05/09 08:50:29 08:50:29

ir naivus klausimas -ko nori,tikrai nes sedet ir ziuret kudikio akelem.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume