Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kaip suprasti ko ištikrųjų nori vaikinukas??

Kaip suprasti ko ištikrųjų nori vaikinukas??

niuka

N

46 įrašai

2009/05/07 09:09:50 09:09:50

Sveiki,

......

abigale

A

235 įrašai

2009/05/07 09:33:33 09:33:33

šnekasi du draugai: vaikinas su mergina. staiga vaikinas sako:
- Žinai, Egle (Giedre, Agne, Juste, Elvyra), man labai su tavim smagu, bet mes negalime būti daugiau nei draugai.

keli merginos atsakymo variantai:

a) - Klausyk, Povilai (Sauliau, Antanai, Viktorai), o kodėl tu manai, kad aš noriu būti daugiau nei tiesiog draugai su tavim??
b) - Mielas mano drauge, man irgi labai smagu su tavim leisti laisvalaikį, bet tavęs neįsivaizduoju kaip mylimojo. tu man kaip brolis.
c) - Hm,...... nemaniau, kad tu esi tokios geros nuomonės apie save, kad net pagalvojai, kad mes galėtume susiporuoti.
d) - Tu juk žinai, kad man labai patinka Karolis ir kito savo širdyje (ir lovoje) neįsivaizduoju. Net tavęs.
e) - [i:3cjux5fi](įsirašykite patys)[/i:3cjux5fi]

manau, kad po tokio va pasikalbėjimo viskas ir išsispręstų. o dabar kaip supratau iš autorės pasisakymo, bičas užbėgo už akių ir iškart deklaravo, kad ji iš jo daugiau nieko nesitikėtų, nes jam ji nepatinka tiek, kad norėtų nusitempt į lovą ar pan. Gal jis pamatė, kad panai simpatizuoja ir nenorėjo suteikti tuščių vilčių. Gal jam tiesiog smagu su ja pasikalbėti, pasipasakoti, bet ne daugiau.

niuka

N

46 įrašai

2009/05/07 09:56:07 09:56:07

Nu bliamba tai , kad aš taip ir supratau, kad jam patinka su manim tik kalbėt, plepėt ir pan.. Ir man su juo patiko plepėt ir pan, nelindau gi nei bučiuots, nei glėbėščiuotis... Bet viena diena paėmė ir išrėžė, kad negalim būt pora, nors nieks net neklausė dėl poros ar pan...

Tai užtai ir iškilo klausimukas kaip tai suprast - tiesiogiai ar kažkaip kitaip?

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/07 11:13:15 11:13:15

niuka: Nu bliamba tai , kad aš taip ir supratau, kad jam patinka su manim tik kalbėt, plepėt ir pan.. Ir man su juo patiko plepėt ir pan, nelindau gi nei bučiuots, nei glėbėščiuotis... Bet viena diena paėmė ir išrėžė, kad negalim būt pora, nors nieks net neklausė dėl poros ar pan...

Tai užtai ir iškilo klausimukas kaip tai suprast - tiesiogiai ar kažkaip kitaip?

Gal būt vaikinukas pagalvojo, kad Jūs ekstrosensė, nes jis ieško poros- suklydo.
Gal būt galite pagalvoti, kad mes ekstrosensai,- suklydote.
Paklauskite jo, ką jis turėjo mintyse! Jūs tapsite drasesnė sekančiam kartui ir atsakymą turėsite.
swx

Lorele

L

135 įrašai

2009/05/07 11:16:53 11:16:53

Daugelis merginų draugišką pokalbį priima kaip pirmą bendravimo etapą - ir po to laukia sekančio Tai va žmogus ir nutarė apsidrausti - kadangi taip suprantu bendravot ne vieną sykį

niuka

N

46 įrašai

2009/05/07 11:39:18 11:39:18

Mes pažystami ne viena diena, o jau kokius 3 men... O kaip suprasti nutarė apsidrausti ??? Apsidrausti t.y. išsiaiškinti ka nors ...????

Aš nelaikiau jo savo pora, nes tam nebuvo pagrindo iš jo pusės... Jam taip ir pasakiau.. gal be reikalo???

abigale

A

235 įrašai

2009/05/07 12:59:06 12:59:06

nu tai aš tau aiškinu: jis [b:34ro53n0]galbūt PAMANĖ[/b:34ro53n0], kad TAU jis [b:34ro53n0]patinka[/b:34ro53n0], bet tu jam - ne tiek, kad alptų vos pamatęs.

niuka

N

46 įrašai

2009/05/07 14:15:49 14:15:49

Nu nealpau aš dėl jo, o jei taip pamanė tai keista... Aišku jis man patinka, jei nepatiktų net nebendraučiau... Bet iki mano aplimo dėl jo turėtų dar daug psistengt

Adrija

A

3 įrašai

2009/05/07 18:30:52 18:30:52

niuka: Nu nealpau aš dėl jo, o jei taip pamanė tai keista... Aišku jis man patinka, jei nepatiktų net nebendraučiau... Bet iki mano aplimo dėl jo turėtų dar daug psistengt

sunkus atvejas tie vyrai,ir pas mane tokia situacija mazdaud,ir tesiasi jau puse metu...jis vengia kalbet apie buvima kartu...o kuo toliau tuo viskas blesta,bet vis dar paraso paskambina...vilciu neturiu...

abecele

A

76 įrašai

2009/05/07 21:07:58 21:07:58

niuka,
1.cia aisku klausimas ne i tema, bet.. kiek tau metu?

2. Jis tiesiog nemano, kad noretu jog butum jo pora. juk taip ir pasake!, tai kaip ir nera ko nesuprast "ka reiskia". kitas klausimas - kodel taip pasake? Kaip jau kazkas sake, jam susidare ispudis, kad tu ne kaip drauge viltis puoseleji. Taigi"
a) tau jis tikrai patinka tik kaip draugas (ka siuo metu lyg ir deklaruoji). Bet tai kam tada parintis? Pasakai, kad jokiu cia poros planu nekuri ir toliau bendraujat sau laimingi (nera reikalo dviracio isradinet)
b) siaip jau tau jis ne kaip draugas, o kaip vaikinas patinka.. (ka lyg ir neigi) Bet tuomet teks pripazinti, kad ne be pagrindo jis tave "perspejo", taip kad ir velgi - kas cia neaiskaus?
3. Siaip tai gali dziaugtis, kad nuosirdu drauga turi. Paprastai vyrija nemato poreikio taip saziningai ir tiesiai savo drauges "apsviesti".. Jei mergina nepatinka, o atrodo kad neabejinga - arba vengia ir bega arba tiesiog pasinaudoja pasitaikiusia proga (ko as nelabai suprantu,jei jau nepatinka.. bet kad taip buna..), ir dzin kad jai gal visai norejosi "dar kazko"

Adrija,

nu nepanasi tavo situacija, ne pro kur.. jei sakai, kad vaikinas vengia bendrauti, viskas blesta.. tai bent is tavo parasymo susidaro ispudis, kad tau jis tai visai ne kaip draugas, nepriklausomai nuo to kuo jis jauciasi.. o niuka mums atkakliai bando iteigti, kad nera savo draugo nusiziurejus gal ir tiesa tik kam tada taip baimintis del draugo pasakymo tikrumo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume