Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kaip suprasti ko ištikrųjų nori vaikinukas??

Kaip suprasti ko ištikrųjų nori vaikinukas??

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 05:59:19 05:59:19

Na metelių kiek man nesakysiu, susidarykit nuomonę patys, universitete mokaus .. Nėra labai daug

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/08 07:38:18 07:38:18

Kaip visi čia jau svarstė - tu pati pirma sau pasakyk, ar jis tave domina kaip vaikinas ar ne. Jei ne - tada ir nesuk sau galvos. O jie labai knieti - jo paties ir paklausk.

O jei tu jam neabejinga - neapgaudinėk pati savęs, ieškodama tikrų ar netikrų vaikino dėmesio tau patvirtinimo ženklų. Jis jau pasakė, kad jūs pora nebūsite. Apsidraudė, nuo bet kokios atsakomybės ar įsipareigojimų, atseit "aš tave perspėjau". O turėti šalia merginą draugę, kuri dar ir visą laiką tavęs siekia - malonu ir kutena savimeilę. Iki tol, kol atsiras "jo moteris". Tik klausimas ar tu nori būti tokiu, kad ir labai vertinama, bet vis tik laikinu sprendimu?

Pamąstymui: kaip jis elgiasi ir su kitomis merginomis? Kiek pas jį tokių draugių, su kuriomis jis ne pora?

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 07:46:05 07:46:05

AČIŪ atvedėt į prota...

abigale

A

235 įrašai

2009/05/08 07:58:31 07:58:31

tai va, miela niuka, viskas aišku kaip ant delno. siūlyčiau bendraut toliau, gi nedingsi nei iš šio, nei iš to jam iš akiračio. kaip pati sakei, tai gan sudėtinga, nes teks susidurti ne kartą univero koridoriuose/ bibliotekoje/ kieme/ rūbinėje/ dekanate ir sveikintis nenustok, būk tikra [b:aowynz6y]kolegė[/b:aowynz6y]. a tai kur judu susipažinot? šiaip įsivaizduoju, kad kokioj atstovybėj gal jei kartu esat, tai bet kokiu atveju tu jo neišvengsi.

tik gal nereikia daugiau visokių asmeniškumų, [i:aowynz6y][b:aowynz6y]saulyčių[/b:aowynz6y][/i:aowynz6y] (!!!!!!!) ir mėnuliukų. jei jis vėl tave pavadins kaip nors panašiai, tai kad ir labai tai paglostys širdelę, paklausk jo: "Klausyk, Pauliau (Dariau/ Sauliau/ Mauliau), nuo kada aš tau patapau saulyte/ gėlyte/ širdute/ ar_pan. ???????? juk mes susitarėm, kad tarp mūsų nieko nebus!!!! tad gal apsisprendžiam vieną kartą ir elgiamės kaip suaugę žmonės, ką??????"

jei tai nepadės, arba tu toliau mirksėsi ir lydisies nuo bet kokių jo dėmesio apraiškų - basta. mes čia be reikalo 'škias, patarinėjom

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 08:28:16 08:28:16

...

abigale

A

235 įrašai

2009/05/08 08:45:59 08:45:59

niuka, tuoj bus sesija, egzai ir vasara. priverstinai matytis neteks. vat JEI JIS IR PER atostogas tavęs ieškos, vadinasi, tu jam patinki, tik jis bijo PATS SAU prisipažinti, kad tu jam patinki. tada reikės tik laiko ir kantrybės. tavo kantrybės

dėl tų mėnuliukų tai ne taip mane supratai. aš kaip iš trumpo ir neišsamaus pasakojimo susidariau vaizdą, kad jis į tave kreipiasi visaip kaip labai jau meiliai tai va jei dar kartą kažką panašaus užvems, tai atsakymas būtų jau anksčiau minėtas ("ei, bičas, mes juk susitarėm!!!!!) ir toks žiauriai pakraupęs ir apšalęs žvilgsnis, kad jis pasijustų nepatogiai

nu gerai. čia manau labiau tiktų vaikinams atsakyti į tą klausimą, ką jų giminės atstovas turėjo savo smegenų vingiuose. bet manau, kad į temos klausimą jau atsakyta...

ech.... ta meilė.... .......

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 08:55:20 08:55:20

Niu taip tu teisi, jei ieškos per atostogas, tai tada jau kas kita.. Tada reiškias bičas nežino pats ko nori t.y. neapsisprendžia, o jei neieškos, tai rudenį liks tiks prisiminimas

AČIŪ Jums labai už atvedimą į prota... Labai fainas forumukas čia...

Galit ir toliau dar mane į prota vest... Būsiu dėkinga labai ...

abigale

A

235 įrašai

2009/05/08 09:02:20 09:02:20

toks tokį sutiko ir bando atvedinėt į protą

niuka

N

46 įrašai

2009/05/08 09:05:29 09:05:29

abigale: toks tokį sutiko ir bando atvedinėt į protą

O tai faina tada, vis linksmiau, o tai galvojau viena tokia esu

O tai pvz jei gausiu nuo jo kokia sms, kaip man reguot ?? PVZ gal paklaust kas čia rašo kolega studentas, ar žmogus kuris draugu nori būt?? ar geriau tokių klausimų nemėtyt, o leist laikui pačiam viska sustatyt į vietas???

abigale

A

235 įrašai

2009/05/08 09:12:57 09:12:57

tai jau tik nepradėk iš savęs nepasiekiamosios nepažįstamosios laužt geriau "netyčia" užsimink, kad eini į pasimatymą, tai negali su juo susitikt (jei jis kada nors siūlys susitikt aptart būsimos sesijos baimių ar kažko panašaus ) arba šiaip.. negali su juo DABAR kalbėti, nes lauki ypatingai svarbaus skambučio nuo vieno tokio žmogaus. nu beleką, mergyt, pasitelk fantaziją

bet geriausiai suveiktų variantas su tuo "ypatingai svarbiu žmogum" prašmėžuoti tam nesusipratėliui prieš akis, kad pamatytų, kad tu nesėdi ir nelauki, kol jis sugalvos su tavim būti DAUGIAU NEI draugai. po to seka du jau anksčiau ne kartą minėti variantai: arba jis susimąsto, arba ne. jei susimąsto - gerai, jei ne - palikim tai univero koridorių ir bibliotekų prisiminimu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume