2010/02/27 06:25:33 06:25:33
Nesuprantu aš tų moterų, kurioms reikia biedno, bet kultūringo vyro, atseit, kažkokių ten neaiškių dvasių pilno vyro. Ir ką su tokiu veikt? Centus skaičiuot? Tegu jie pasikaria ir netrukdo normaliems gyventi. Turtas baltomis pirštinėmis nesukraunamas - tai žino net vaikai. Nieks iš algos nepragyvena ir nieko neužgyvena, taip kad nėr čia ko cackintis su beturčiais, jie ne mums. Jie ne mums veiklioms, save gerbiančioms, išsilavinusioms moterims. O tokių nuskurėlių, rašinėtojų ar poetų, kaip čia vienas toks apsireiškė, pilna, bet tegu jie mums nedrumsčia ramybės ir netrukdo ieškoti tikrų vyrų - tegu mūsų brangaus laiko negaišina.
2010/02/27 07:11:09 07:11:09
O nuo kada vyras pripažįstamas turtingu? Koks kriterijus apsprendžia (pinigų kiekis, tuomet koks?, automobilis??, namas ??) . Paskaičius forumo dalyvių pasisakymus, man susidarė įspudis, kad vyrai klasifikuojami į turtuolius ir dvasingus. Hm... pažįstu vyrų verslininkų puikių žmonių , pažįstų tinginių, kurie tik dejuoja, pyksta ant viso pasaulio, pavydi ir TIK deklaruoja savo dvasines vertybes nieko nesiimdami konkrečiai veikti. Yra visokių vyrų ir visokių moterų. Ir aplamai mes visi esame ir turtuoliai ir vargšai: kartais pavargę, pikti, kartais mylintis ir trokštantys apkabinti vis pasaulį, kartais pinigų pakanka, o kartais kyla baimių dėl jų. Galų gale neįlysi į kiekvieno žmogaus vidų: mūsų akimis turtingas žmogus gali visai tokiu saves nelaikyti; dvasiškai turtingas žmogus paprastai sugeba pasirūpinti savimi ir artimu, yra atsakingas ir veiklus ne tik deklaruodamas vertybes , bet jomis ir gyvendamas, ir suderina pinigus su dvasingumu . Aš neskaldyčiau ir taip griežtai neskirstyčiau vyrų. Man vyrai pirmiausia yra žmonės, o tokie, kurie pasak temos autorės demonstruoja savo turtingumą, paprastai tai daro iš nepilnavertiškumo ir kompleksų.
2010/02/27 08:24:53 08:24:53
Kadangi diskusijos objektas ne kaip tai gauta, bet patys pinigai. Tai ikisiu ir savo trigrasti.
Paziurekite kaip tai atrodo is vyriskosios puses. Moteris uz pinigus svelniai tariant. Tiksliau tai atspindi tautoje vartojamas zodis "kurva". Jokiu sentimentu cia buti negali.
o su kurva elgiamasis atitinkamai.
2010/02/27 09:31:42 09:31:42
samanta: Visos to norėtų, Emporija . Bet man pasirodė, kad akcentuoji pirmiausia materialinę būklę...Ką pasirinktum: dvasingą, mylintį, ištikimą - bet su juo skaičiuosi centus---ar pasiturinį - kuriuo tektų dalintis su kitomis, kuris amžiais prapultų darbe, nes reikia užsidirbti pinigų ir nemažai, kad "atitiktų reikalavimus" .
Aišku, yra išeitis: dvasingas, be cento meilužis... Tik ar to dauguma ieškome? ...O gal ne dauguma, o mažuma...
O jūs nesate girdėjusi posakio "geriau joks nei bet koks?" nes dabar patiekiate - va tau dvi blogybės, rinkis, kurios nori
2010/02/27 09:37:29 09:37:29
pasileidusi: samanta: Visos to norėtų, Emporija . Bet man pasirodė, kad akcentuoji pirmiausia materialinę būklę...Ką pasirinktum: dvasingą, mylintį, ištikimą - bet su juo skaičiuosi centus---ar pasiturinį - kuriuo tektų dalintis su kitomis, kuris amžiais prapultų darbe, nes reikia užsidirbti pinigų ir nemažai, kad "atitiktų reikalavimus" .
Aišku, yra išeitis: dvasingas, be cento meilužis... Tik ar to dauguma ieškome? ...O gal ne dauguma, o mažuma...
O jūs nesate girdėjusi posakio "geriau joks nei bet koks?" nes dabar patiekiate - va tau dvi blogybės, rinkis, kurios nori
O blogybė ne tame, kad dvasingas ir mylintis - blogybė, kad jo dvasingumas kuriamas moters dvasingumo sąskaita - jis bus dvasingas ir atsidavęs, o tu, moterie, skaičiuok centus ir skęsk buities rūpesčiuose, kurie tam vyrui nerūpi, nes nedvasingi
2010/02/27 18:41:17 18:41:17
taigi kažkuriam poste rašėte, kad ieškote intelekto, nesvarbu, kad impotentas...susimaišiau aš ar jūs? beje, iš turtingų intelektualų pažystu tik Bilą Geitsą, bet jis sėkmingai vedęs
Viešnia: Nesuprantu aš tų moterų, kurioms reikia biedno, bet kultūringo vyro, atseit, kažkokių ten neaiškių dvasių pilno vyro. Ir ką su tokiu veikt? Centus skaičiuot? Tegu jie pasikaria ir netrukdo normaliems gyventi. Turtas baltomis pirštinėmis nesukraunamas - tai žino net vaikai. Nieks iš algos nepragyvena ir nieko neužgyvena, taip kad nėr čia ko cackintis su beturčiais, jie ne mums. Jie ne mums veiklioms, save gerbiančioms, išsilavinusioms moterims. O tokių nuskurėlių, rašinėtojų ar poetų, kaip čia vienas toks apsireiškė, pilna, bet tegu jie mums nedrumsčia ramybės ir netrukdo ieškoti tikrų vyrų - tegu mūsų brangaus laiko negaišina.
2010/02/27 18:43:11 18:43:11
Saunuoles moterys ir merginos! Zino savo verte. Ka veikti su dvasingu romantiku, jei jo kiseneje svilpauja vejai? Kiek jis dar zaves tais savo dvasios turtais, jei negali nieko konkretaus ir apciuopiamo pasiulyti moteriai? Tas jo dvasingumas taps koktus iki apsivemimo, jei jis nesugebes sukurti tvirto materialaus pagrindo savo seimai, uztikrinti saugia ir pilnaverte vaiku ateiti, o ne pasmerkti juos zmogiskaji oruma zeminanciam skurdui. Moteris - vyro veidrodis. Jei ji spindi laime ir dziaugsmu, suprantama, kad gera vyra turi. O salia nevykelio net graziausia gele greitai nuvys.
2010/02/27 19:26:52 19:26:52
Emporija, Jūs visiškai teisi. Trečdalis Lietuvos vyrų tepasikaria - niekam tikę lūzėriai. Nieko nesugeba ir nemoka - tik keiktis ir siemkes gliaudyti, ir sėdėti žmonoms ant sprando. Konservatoriai su krikdemais teisingai elgiasi, kad praretins nevykėlių gretas - galės gaišti iš bado neturėdami pragyvenimo šaltinio, o ir pensijų ateity ubagams nebus. Galės kraustytis į Madagaskarą - ten, kur šilta.
2010/02/27 22:06:01 22:06:01
na ir piktos jus moterys. jei vyrai pasikars visas trecdalis, jus liksite vienos. cia tikrai ne pacios paciausios susirinko, todel jus pasmerktos vienatvei.tikriausiai net dvasingo vargso nesugebate susirasti.
2010/02/27 22:23:45 22:23:45
Panašu, kad materialumas užvaldė mūsų protus...Ir nežinia ar tai visada gerai, ar teisinga. Be pinigų aišku kad labai sunku ir romantika gęsta... Bet yra palaimintųjų, kurie ir nepritekliuje sugeba mylėti ir išlikti orūs - bet tokių vienetai. Pažistu porą, kuri puikiai sugyveno, kai buvo labai neturtingi, o kai prasigyveno - tapo kaip katė su šuniu... Bet visgi palinkėčiau dvasingo ir pasiturinčio vyro kiekvienai moteriai.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume