Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Apie turtingus vyrus

Apie turtingus vyrus

Viešnia

V

281 įrašai

2010/02/26 13:55:07 13:55:07

Aš tai noriu tik turtingo vyro. O ką veiksi su nevykėliu? Siemkes gliaudysi ir spjaudysi? Na jau ne, manau, kad tikro vyro etalonas Lietuvoje Uspaskis arba Bosas, na dar Pakso žentas, tikras nutruktgalvis, bet užtad bagotas. Na ir Karalius iš Seimo irgi nieko, ir dar gražus. Galėtų ir mane nusivežti į kokį Laosą ar Tailandą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/26 14:23:43 14:23:43

Va va, as jau seniai noriu sukonkretinti tema. Noriu ne butinai labai labai turtingo, bet tokio, kuris man pinigus leis. Nes kam turtingas skrudzas?

Svetė

S

256 įrašai

2010/02/26 16:53:51 16:53:51

Mano paskutinė viltis - turtingas vyras.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/26 16:59:52 16:59:52

Na taip, čia pati ta vieta, kur lyja turtingais vyrais

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/26 17:26:39 17:26:39

nenuzudyk paskutines vilties

martaM

M

87 įrašai

2010/02/26 20:23:29 20:23:29

Panorau pasidalinti mintimis apie turtingus .Trumpai drūtai apie susitikimą su turtingu vyru, jų tikrai yra ir nelabai sudėtinga susirasti , jei tik noras yra - turtams .Taigi... Esu prisiregistravusi pažinčių svetainėje ( dar vienoje ) .Vyrų žodžiais tariant esu labai " žavi,seksuali, graži ir t.t ) gaunu labai daug laiškų su įvairiais pasiūlymais nuo įvairaus "plauko" vyriškos lyties atstovų .Kadangi artėja pavasaris ,o jo metu norisi apkabinti visą pasaulį , taigi geriau jau vieną vyriškį , nusprendžiu bandyti laimę , o gal ims ir pasiseks ...
Pradedu "žaidimą " pasirašinėjam , pabendraujam , kaip ir nieko ,kaip ir tiktų ...Perskaitau dar kartelį anketą joje nurodyta " aukštasis išsilavinimas, vadovas, atletiškas kūno sudėjimas , na ūgis? Truputėlį galėtų būti aukštesnis , bet niekis , nusprendžiu būsim prancūziška pora , jei ką Suderinam susitikimo laiką , vietą ir... Dar pasiteirauju , kaip jis atrodo , nes nuotraukos anketoje nėra "ji bus išsiųsta asmeniškai" taip parašyta ,na nėra tai nėra , asmeniškai nesiuntė gal neturi ,gal ??? Šimtai gali būti priežasčių , einu va bank , juk ne "ženytis" nepatiks , tai nepatiks Taigi po darbo ... širdyje neramu,daužosi ,kaip jaunai merginai , ne kasdien į pasimatymus einu ir ojetau jetau , dairausi atletiško vyriškio ,sportuojančio ,vadovo.... Sėdi kažkoks burundukas kampe , pamatęs mane ateinant - atsistoja , aišku šitas, persišviečiančiam maišely - knyga(apsidžiaugiu,kad ne butelis)...Pasisveikinam , pakviečia , tiksliau pasiūlau užeiti atsigerti kavos , užsisakom ir prasideda pasakojimas, kaip jis laikosi dietos, kad jam ne kas su sveikata , kad norėjo darytis skrandžio mažinimo operaciją ir t.t ir pan . Vienu žodžiu savo nutukimo priežastis nuo vaikystės. Gerai,kad neilgai teko laukti kol padavėjas atneš kavą Dėkui jam už tai ...
O prie ko turtai ? Jis turtingas tą ne kartą pabrėžė mūsų pokalbio metu , draugės ieško , o gal žmonos , nors kaip supratau turėjo jis tų žmonų ir ne vieną . Pabendraujam gerą pusvalandį , teisybės dėlei turėčiau pripažinti, kad iškalbos jam netrūksta .Atsisveikinam , lengviau atsikvepiu ir galvoju ,jau gal geriau daryti nuodėmę ir "įsitaisyti" meilužį ...Tokį , kuris tikrai bus atletiškas , dailus , kam man toks šnopuojantis vien nuo kalbėjimo vyras Ir kas laukia su tokiu dūstančiu vyriškiu meilės guoly ?:)
O pinigus aš pati galiu užsidirbti ir užsidirbu galva ...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/26 20:31:15 20:31:15

martaM: Panorau pasidalinti mintimis apie turtingus .Trumpai drūtai apie susitikimą su turtingu vyru, jų tikrai yra ir nelabai sudėtinga susirasti , jei tik noras yra - turtams .Taigi... Esu prisiregistravusi pažinčių svetainėje ( dar vienoje ) .Vyrų žodžiais tariant esu labai " žavi,seksuali, graži ir t.t ) gaunu labai daug laiškų su įvairiais pasiūlymais nuo įvairaus "plauko" vyriškos lyties atstovų .Kadangi artėja pavasaris ,o jo metu norisi apkabinti visą pasaulį , taigi geriau jau vieną vyriškį , nusprendžiu bandyti laimę , o gal ims ir pasiseks ...

Šaunuole, Marta Prajuokinote . Sėkmės jums. Ir pamokėlė visoms turtų besivaikančioms .

martaM

M

87 įrašai

2010/02/26 20:41:28 20:41:28

Ačiū , Samanta

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/26 21:26:50 21:26:50

As nesivaikau turtu. Bet mano vyras turi buti toks, su kuriuo nereikes varganu centu skaiciuoti.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/26 22:48:11 22:48:11

Visos to norėtų, Emporija . Bet man pasirodė, kad akcentuoji pirmiausia materialinę būklę...Ką pasirinktum: dvasingą, mylintį, ištikimą - bet su juo skaičiuosi centus---ar pasiturinį - kuriuo tektų dalintis su kitomis, kuris amžiais prapultų darbe, nes reikia užsidirbti pinigų ir nemažai, kad "atitiktų reikalavimus" .
Aišku, yra išeitis: dvasingas, be cento meilužis... Tik ar to dauguma ieškome? ...O gal ne dauguma, o mažuma...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume