Panorau pasidalinti mintimis apie turtingus .Trumpai drūtai apie susitikimą su turtingu vyru, jų tikrai yra ir nelabai sudėtinga susirasti , jei tik noras yra - turtams .Taigi... Esu prisiregistravusi pažinčių svetainėje ( dar vienoje ) .Vyrų žodžiais tariant esu labai " žavi,seksuali, graži ir t.t ) gaunu labai daug laiškų su įvairiais pasiūlymais nuo įvairaus "plauko" vyriškos lyties atstovų .Kadangi artėja pavasaris ,o jo metu norisi apkabinti visą pasaulį , taigi geriau jau vieną vyriškį , nusprendžiu bandyti laimę , o gal ims ir pasiseks ...
Pradedu "žaidimą " pasirašinėjam , pabendraujam , kaip ir nieko ,kaip ir tiktų ...Perskaitau dar kartelį anketą joje nurodyta " aukštasis išsilavinimas, vadovas, atletiškas kūno sudėjimas , na ūgis? Truputėlį galėtų būti aukštesnis , bet niekis , nusprendžiu būsim prancūziška pora , jei ką Suderinam susitikimo laiką , vietą ir... Dar pasiteirauju , kaip jis atrodo , nes nuotraukos anketoje nėra "ji bus išsiųsta asmeniškai" taip parašyta ,na nėra tai nėra , asmeniškai nesiuntė gal neturi ,gal ??? Šimtai gali būti priežasčių , einu va bank , juk ne "ženytis" nepatiks , tai nepatiks Taigi po darbo ... širdyje neramu,daužosi ,kaip jaunai merginai , ne kasdien į pasimatymus einu ir ojetau jetau , dairausi atletiško vyriškio ,sportuojančio ,vadovo.... Sėdi kažkoks burundukas kampe , pamatęs mane ateinant - atsistoja , aišku šitas, persišviečiančiam maišely - knyga(apsidžiaugiu,kad ne butelis)...Pasisveikinam , pakviečia , tiksliau pasiūlau užeiti atsigerti kavos , užsisakom ir prasideda pasakojimas, kaip jis laikosi dietos, kad jam ne kas su sveikata , kad norėjo darytis skrandžio mažinimo operaciją ir t.t ir pan . Vienu žodžiu savo nutukimo priežastis nuo vaikystės. Gerai,kad neilgai teko laukti kol padavėjas atneš kavą Dėkui jam už tai ...
O prie ko turtai ? Jis turtingas tą ne kartą pabrėžė mūsų pokalbio metu , draugės ieško , o gal žmonos , nors kaip supratau turėjo jis tų žmonų ir ne vieną . Pabendraujam gerą pusvalandį , teisybės dėlei turėčiau pripažinti, kad iškalbos jam netrūksta .Atsisveikinam , lengviau atsikvepiu ir galvoju ,jau gal geriau daryti nuodėmę ir "įsitaisyti" meilužį ...Tokį , kuris tikrai bus atletiškas , dailus , kam man toks šnopuojantis vien nuo kalbėjimo vyras Ir kas laukia su tokiu dūstančiu vyriškiu meilės guoly ?:)
O pinigus aš pati galiu užsidirbti ir užsidirbu galva ...