Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Apie turtingus vyrus

Apie turtingus vyrus

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/23 22:21:53 22:21:53

Ra: Man turbūt irgi patiktų. Tik tikimybė tokį sutikti yra artėjanti prie nulio. Lietuvoje jų yra gal kelios dešimtys, o jei įvesti dar tokius atrankos kriterijus kaip amžiaus grupė, ūgis, charakteris, šeimyninis statusas, gyvenamoji vieta ir t.t. , tai tikimybė taps lygi nuliui. Oi, visai aš pamiršau matematiką.

Tai mes jau pasmerktos likti vienos? Ai, gal neskaiciuokim. Pasikliaukim tuo, vadinamu, Likimo pirstu Naivumas ne yda gal? Gal ir ne yda, tik saves apgaudinejimas

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/23 23:04:05 23:04:05

Na jei čia visos turtingų - protingų ieško, tai galima likti vienoms tikrai....

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/24 10:06:17 10:06:17

Svečias: Na jei čia visos turtingų - protingų ieško, tai galima likti vienoms tikrai....

Apsirupines ir pasiturintis vyras tikrai privalo buti. Protingas ir rimtai i gyvenima ziurintis visada to pasiekia.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/24 10:41:41 10:41:41

Emporija:
Svečias: Na jei čia visos turtingų - protingų ieško, tai galima likti vienoms tikrai....

Apsirupines ir pasiturintis vyras tikrai privalo buti. Protingas ir rimtai i gyvenima ziurintis visada to pasiekia.

Emporija, ir net per krizę??

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/24 11:53:29 11:53:29

samanta:
Emporija:

Emporija, ir net per krizę??

Taip, be abejo.

Ra

R

389 įrašai

2010/02/24 18:53:14 18:53:14

Ypač per krizę. Kol nepajauti krizės, vertini visai kitus dalykus.

G_G

G

21 įrašai

2010/02/25 06:26:33 06:26:33

Pilnai suprantama, kalbėkim tiesiai - visoms norėtųsi pajusti turtingo gyvenimo privalumus, per krizę gal tikrai ypač Noras labaiaiškus ir žmogiškas. Kas trukdo? Kodėl susidraugauti su turtingu tiek, kad jis tau plačiai ir stabiliai atvertų savo piniginę, retai kam pavyksta?

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/25 19:54:31 19:54:31

G_G: Pilnai suprantama, kalbėkim tiesiai - visoms norėtųsi pajusti turtingo gyvenimo privalumus, per krizę gal tikrai ypač Noras labaiaiškus ir žmogiškas. Kas trukdo? Kodėl susidraugauti su turtingu tiek, kad jis tau plačiai ir stabiliai atvertų savo piniginę, retai kam pavyksta?

Nereikia milijonieriu ir magnatu. Uztenka vyro, atsakingai ziurincio i gyvenima ir sugebancio uzdirbti pinigus. Nenoriu buti vyro islaikytine anaiptol. Dirbu ir uzdirbu. Ir noriu uzdirbti kuo geriau. Taciau, prisipazinsiu, nesu is tu "kietu" moteru, "bobu su kiausais" kitaip tariant, ir man reikia tvirto bei stipraus vyro salia. Vyro, su kuriuo jausciausi saugi ir uztikrinta.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/02/26 06:35:31 06:35:31

Emporija:
Svečias: Man patinka turtingi ir protingi.

Man taip pat patinka turtingi ir protingi.

Protingumas sąlyginis dalykas. Gal turite galvoje gudrumą? Gudrumas ir mat. turtai labiau suderinamas dalykas.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/26 10:01:04 10:01:04

G_G: Pilnai suprantama, kalbėkim tiesiai - visoms norėtųsi pajusti turtingo gyvenimo privalumus, per krizę gal tikrai ypač Noras labaiaiškus ir žmogiškas. Kas trukdo? Kodėl susidraugauti su turtingu tiek, kad jis tau plačiai ir stabiliai atvertų savo piniginę, retai kam pavyksta?

Manoma, ir aš tam pritariu, kad krizė reikalinga būtent tam kad atsigręžtume į kitokias, ne materialines vertybe. Ir be abejo tam, kad kažkas dar labiau pralobtų. O moterys, ieškančios turtingų vyrų ir laimingo gyvenimo su jais. arba ilgai ieškos, ar smarkiai nusivils. Turtingas vyras ir ištikimybė - absoliučiai nesuderinama. SIūlau merginoms ir moterims paskaityti puikią D. Vaitkevičiūtės psichologinių miniatiūrų knygą "Noriu kito vyro".

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume