Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Apie turtingus vyrus

Apie turtingus vyrus

Cha

C

3 įrašai

2008/10/21 13:17:00 13:17:00

Margarita Monteksier, kaip lietuviškai verčiasi šito filmo pavadinimas, kelintų metų ir kur galima gauti?

chipis

C

52 įrašai

2008/10/29 13:31:02 13:31:02

o cia ziuriu jei jau turtingas, tai butinai negeras ir besirdis. na is mano amziaus grupes draugu turtingu tikrai dar nera, yra tik turtingu teweliu waikai :) ir pastebejau, kad kuo daugiau tewai sheria pinigais savo atzhalas tuo labiau naglesni jie darosi, cia aisku jau ir tevu klaida, wisada reikia zmogu pratinti, kad piniga reikia uzsidirbti, kai kuriuose turtinguose seimose tewai savo atzhalas aukleja dar ziauriau nei iprastose seimose, kad piniga jiems reiktu uzsidirbti dvigubai ir ish tokiu ishauga labai puikus zhmones, neturiu dabar laiko labai issiplesti :)

DarkSky

D

55 įrašai

2008/12/08 17:45:17 17:45:17

Esu turtingas, pazystu meile,vertinu draugyste ir laisve, o kas liecia aferas, tai cia kas, apejimas istatymo, nejau niekada nepazeidete jo ir nenusislapinote kur nors gatveje. Daugiau skamba pavydus komentarai, nei nuosirdumas.

alicijute

A

149 įrašai

2008/12/08 21:08:37 21:08:37

moters logika susirasti turtinga nuosirdu vyra tapati norui ikisti i dirbanti ventiliatoriu ranka ir paskui kai jis nukerta pirstus ilgai ziuri ir masto kodel pirstai neatauga?
graziu paneliu musu Lietuvele apstu, o vat tokiu dedziu ausinis simtukas. Taciau pries musu moteru logika daznai jokie protingi argumentai neveikia juk vat ir Asta Valentaite buvo paprasta mergicka o Laimuciui patiko ar Svetlana Griaznova studente ir va...Sakyciau remiantis tokiu klibanciu pagrindu mergickos mano sutvarkyti savo gyvenima kito saskaita.o dedes jeigu daznas paveikia netgi labai utoretitengus asmenius savo naudai ar leis kad kokia boba vadovautu?
taigi kam ko reikia...jeigu nori sedeti namuose ir priklausyti nuo vyto malones netgi allways paketams rinkis, o jeigu esi save gerbianti asmenybe rinksis middle-class, kaip rodo praktika tokie vyrai patikimiausi

Zygfrid

Z

878 įrašai

2008/12/08 21:18:03 21:18:03

Omni mea mecum porto

muu

M

8 įrašai

2008/12/19 15:12:47 15:12:47

ar čia jūsų aplinka tokia nekokia, ar televizoriaus per daug žiūrit?

kora

K

2495 įrašai

2008/12/19 16:35:33 16:35:33

Patiko DarkSky nuomone apie turtingus vyrus, jai pritariu visiskai. Taciau autore rase apie puikavimasi turtais. Manau, puikavimosi supratimas labai subjektyvu. Kai kada, jei esi turtingas, norom nenorom tai pasirodo: jei gali, tai ir leidi sau daugiau,negu kiti,gyvenimas juk vienas,tai priklauso nuo zmogaus vidinio dvasinio pasaulio suvokimo. Vyrai privalo siekt turtu, moteris taip pat jo turtas...

Gintass16

G

9 įrašai

2010/02/22 15:16:17 15:16:17

Asmeniskai pazystu neviena turtyna vaikina bet tikrai nekekvienas tuo puikuojasi. Tiesa jie savo merginos gali isleisti kurkas daugiau ir neretas turi nepoviena ir ne po dvi merginas neretas toks jieskosi merginos tik tam jog ja galetu "pasigirti ja". Bet cia tikrai ne apie kekviena turtynga vyra bet kas be ko didzioji dalis yra tokia ir labai retas kuris uzdirba turtus nepazeisdamas istatymu. Taippat nepritariu toms merginos kurios rengasi vaikunus tik pagal piniine. Jei merginai laime drabuzei papuosalai ir panasei tai is jos tikimybes nesitikek nes vos tik atsiras kitas su didesne pinigine iskarta tave paliks o jei merginai svarbus jausmai svarbu mylima szmogus pasoneje i pinigine neziuri. Tik savaime supranta jei bedarbis dirbti nenori ir ji visada reikes islaikyti tai jau kas kita.

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/22 17:16:32 17:16:32

Svečias: Man patinka turtingi ir protingi.

Man taip pat patinka turtingi ir protingi.

Ra

R

389 įrašai

2010/02/23 18:12:05 18:12:05

Man turbūt irgi patiktų. Tik tikimybė tokį sutikti yra artėjanti prie nulio. Lietuvoje jų yra gal kelios dešimtys, o jei įvesti dar tokius atrankos kriterijus kaip amžiaus grupė, ūgis, charakteris, šeimyninis statusas, gyvenamoji vieta ir t.t. , tai tikimybė taps lygi nuliui. Oi, visai aš pamiršau matematiką.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume