Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Apie turtingus vyrus

Apie turtingus vyrus

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/28 09:14:15 09:14:15

Svečias: Kadangi diskusijos objektas ne kaip tai gauta, bet patys pinigai. Tai ikisiu ir savo trigrasti.
Paziurekite kaip tai atrodo is vyriskosios puses. Moteris uz pinigus svelniai tariant. Tiksliau tai atspindi tautoje vartojamas zodis "kurva". Jokiu sentimentu cia buti negali.
o su kurva elgiamasis atitinkamai.

Rozine vyru svajone- seksas uz dyka Bet, kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko....nebent forume parasinet.

Svetė

S

256 įrašai

2010/02/28 09:27:51 09:27:51

Kas neturi babkių - tas tegul apie seksą negalvoja. Ir nerašinėkit čia tie, kurie be babkių. Mums reikia tikrų vyrų. O tai dauguma čia tik rašinėti ir temoka, o daugiau nieko.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/28 10:58:24 10:58:24

Svete: Kas neturi babkių - tas tegul apie seksą negalvoja. Ir nerašinėkit čia tie, kurie be babkių. Mums reikia tikrų vyrų. O tai dauguma čia tik rašinėti ir temoka, o daugiau nieko.

Teisingai sakot, Jūsų reikalavimas, kaip moters, pakankamai aiškus ir suprantamas. O mano, kaip vyro reikalavimas - moteris turi buti idealiai graži, nuostabios figūros, išsilavinus, ir klausyti visko, ką sakau. Nuomonės šeimoje ji neturės. Kada norėsiu - galėsiu palikti, jei man ji nusibos. O ką, jeigu jau vertinti moterį lyg prekę, kuri turi kainą, tai noriu geros prekės. Mano reikalavimai nėra užkelti, tiesiog žinau ko esu vertas.

O jeigu rimtai kalbėti, aš nesuprantu, ar čia rimtai visi rašo tokias materialias nesąmones, ar čia pokštas ar paslėpta ironija. Tikiuosi kad ironija, nes jei pokštas - tai jau labai lėkštas, o jei rimtai - tai iš viso be žodžių. Visas išgirtas moteriškasis "dvasinis pasaulis" - tiesiog gražūs žodžiai.

G_G

G

21 įrašai

2010/02/28 12:01:08 12:01:08

Taip ir nėra atsakymo, kodėl šitaip nesiseka turtingų susirasti. Visi ir visos tik reiškia savo nuomonę apie materijos ir dvasios santykį, deklaruoja "man reikia!" - tvarkoj, viskas aišku, bet kur problemos priežastys ? Na kaip manot - kokios kliūtys, kas trukdo?

Svečias

S

689 įrašai

2010/02/28 13:39:42 13:39:42

Turtingam, save gerbiančiam vyrui neturtinga pelenė gali būti tik sugulove, bet ne lygiavertė partnerė. Ir jokia meile ten nieks nekvepia ir niekada nekvepės. Kažkaip keistai čia viskas pas mus vyksta ir atrodo, nes kol kas paprastų, darbininkiškų šeimų panelės to nenori suprasti ir visos save išsivaizduoja karalienėmis, administratorėmis, vadybininkėmis, direktorėmis turėdamos tik gražų, pliką užpakaliuką arba diplomą. Žemutinių visuomenės sluoksnių merginos niekada turtingiems vyrams nebus lygios ir nereikia turėti iliuzijų. Kvailutės mano, jei įsigys kelis diplomus ir ištekės už turtingo, o taip labai retai būna, tai jau bus turtuolio vyro pagarboje ir meilėje - bus vertos savų vyrų. Taip nebūna. Jos nesupranta, kad turtingi vyrai yra dar ir protingi, ir jiems gyvybingai reikia, kad prasčiokės jiems gimdytų darbininkus, samdinių klasę, tuos, kurių darbo dėka jie bus ar jau yra turtingi. Neturtinga pana gali būti tik sugulovė, bet ne daugiau tokiems vyrams. Kitavertus, visoms negali užtekti turtingų vyrų, nes jų labai nedaug, o kiti - vargo bitelės.

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/28 16:06:53 16:06:53

Svečias: na ir piktos jus moterys. jei vyrai pasikars visas trecdalis, jus liksite vienos. cia tikrai ne pacios paciausios susirinko, todel jus pasmerktos vienatvei.tikriausiai net dvasingo vargso nesugebate susirasti.

Mums vargsu nereikia, mielas svety Kad ir kokie dvasingi jie butu

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/28 16:17:33 16:17:33

Svečias: Turtingam, save gerbiančiam vyrui neturtinga pelenė gali būti tik sugulove, bet ne lygiavertė partnerė. Ir jokia meile ten nieks nekvepia ir niekada nekvepės. Kažkaip keistai čia viskas pas mus vyksta ir atrodo, nes kol kas paprastų, darbininkiškų šeimų panelės to nenori suprasti ir visos save išsivaizduoja karalienėmis, administratorėmis, vadybininkėmis, direktorėmis turėdamos tik gražų, pliką užpakaliuką arba diplomą. Žemutinių visuomenės sluoksnių merginos niekada turtingiems vyrams nebus lygios ir nereikia turėti iliuzijų. Kvailutės mano, jei įsigys kelis diplomus ir ištekės už turtingo, o taip labai retai būna, tai jau bus turtuolio vyro pagarboje ir meilėje - bus vertos savų vyrų. Taip nebūna. Jos nesupranta, kad turtingi vyrai yra dar ir protingi, ir jiems gyvybingai reikia, kad prasčiokės jiems gimdytų darbininkus, samdinių klasę, tuos, kurių darbo dėka jie bus ar jau yra turtingi. Neturtinga pana gali būti tik sugulovė, bet ne daugiau tokiems vyrams. Kitavertus, visoms negali užtekti turtingų vyrų, nes jų labai nedaug, o kiti - vargo bitelės.

Ziurek tu man, kokia "praktine teorija" isvede. Taisykliu taisykle. Daugiameciu moksliniu ieskojimu ir atradimu pagrista.Na niekas nepaneigs ir niekas nedris gincytis tokiam, astraus proto, irodinejimui.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/02/28 16:27:50 16:27:50

Svečias: Turtingam, save gerbiančiam vyrui neturtinga pelenė gali būti tik sugulove, bet ne lygiavertė partnerė. Ir jokia meile ten nieks nekvepia ir niekada nekvepės. Kažkaip keistai čia viskas pas mus vyksta ir atrodo, nes kol kas paprastų, darbininkiškų šeimų panelės to nenori suprasti ir visos save išsivaizduoja karalienėmis, administratorėmis, vadybininkėmis, direktorėmis turėdamos tik gražų, pliką užpakaliuką arba diplomą. Žemutinių visuomenės sluoksnių merginos niekada turtingiems vyrams nebus lygios ir nereikia turėti iliuzijų. Kvailutės mano, jei įsigys kelis diplomus ir ištekės už turtingo, o taip labai retai būna, tai jau bus turtuolio vyro pagarboje ir meilėje - bus vertos savų vyrų. Taip nebūna. Jos nesupranta, kad turtingi vyrai yra dar ir protingi, ir jiems gyvybingai reikia, kad prasčiokės jiems gimdytų darbininkus, samdinių klasę, tuos, kurių darbo dėka jie bus ar jau yra turtingi. Neturtinga pana gali būti tik sugulovė, bet ne daugiau tokiems vyrams. Kitavertus, visoms negali užtekti turtingų vyrų, nes jų labai nedaug, o kiti - vargo bitelės.

O jūs vyras?
O jūs turtingas?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/02/28 18:58:00 18:58:00

o kas čia kalba apie lygiaverčius partnerius? kam šiais laikais jū reikia? šiais laikais patenkinti visi , kad ant duonos užtenka ir škuduras užpakaliui pridengti. Tik nesimaivykim, kokie esam dvasingi, nes mane pykina nuo viso to mėšlo... gyvenau Lt du metus ir pamačiau, kaip gyvenasi netgi iš visai neblogos algos-egzistavimas...
ačiū dievui, nebegyvenu čia...

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/28 19:32:54 19:32:54

Mangofruit: o kas čia kalba apie lygiaverčius partnerius? kam šiais laikais jū reikia? šiais laikais patenkinti visi , kad ant duonos užtenka ir škuduras užpakaliui pridengti. Tik nesimaivykim, kokie esam dvasingi, nes mane pykina nuo viso to mėšlo... gyvenau Lt du metus ir pamačiau, kaip gyvenasi netgi iš visai neblogos algos-egzistavimas...
ačiū dievui, nebegyvenu čia...

Taip, aciu dievui kad negyvenate. Vienu materialistu Lietuvoje maziau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume