2009/08/18 10:34:26 10:34:26
Dauk zinau moteru kur su aukstais vyrais ira nelaimingos lovoj o tai ira svarbu nes tenka vibratoriu laikyti dar del papildomo orgazmo ugio
2009/08/18 10:41:26 10:41:26
Turėjau žemesnį,jaučiausi kiek nesmagiai.
2009/08/19 21:43:20 21:43:20
SHqrlis: ponia: SHqrlis: is neturejimo ka veikti uzklydau y jusu pasenusia diskusija
tj vat as esu is tu aukstuju ~190,is tu sverianciu 96, is tu kurie visa gyvenima sportuoja ir is tu kurie studijuoja teise.taipogi esu is tu kurie turi pakankamai proto kad suvokti jog ugis yra aktualus tik menko protelio asmenims.paneles rasancios kad joms reikia nuo tokio iki tokio ugio vaikino yra..taip sakant malalietkos dazniausiai tokioms,turincioms grieztus kriterijus, likimas iskrecia poksta o tie stumiantys ant aukstu..nu irgi dundukai. tai vat zmones!suaukit koks zmogus yra -toks. turiu nemazai draugu iki 175 kurie yra tureje belekiek panu.tad jei tu vaikinas ir tavo zemas ugis tai zinok kad tavo kompleksas del ugio yra aiskiau matomas panoms nei pac ugis.ir tos pacios prancuziskos poreles nieko tokio.o paneles, kurios yra zemos ir kompleksuoja del savo ugio.nu jus tai isvis nesamones darot.nzn kdl bet man ziauriai patinka zemutes paneles.is draugu dar neteko girdeti kad zema-negrazi.tik kazkodel kai pameginu uzkalbinti zema panele toks jausmas kad manes bijotu...na gal ne tas zodis bet kazkas panasaus.spjoveu ant visus stereotipus ir tt..tad zmones,zinokit.ugis yra toks pat svarbus kaip ir plauku skaicius ant mano uzpakalio visos paneles kurios prisiziuri save, yra protingos ir savimi pasitikincios yra sexy.bet zemutes tai isvis ledas.tad jei tu esi zema ir tave kada uzkalbins aukstas ir seip sau vaikinas-nebijok,jis geras!
nu fantastika!! pakele nuotaika!! ne viskas ir ne visiems prarasta!!!
Nu tu panele prjuokinai mane tikrause nekamtikusi pagyrune esi kuri meksta sau marke kelti.
smagu kad nors vienam zmogui patiko mano mintys
2009/08/20 12:18:41 12:18:41
platon: Dauk zinau moteru kur su aukstais vyrais ira nelaimingos lovoj o tai ira svarbu nes tenka vibratoriu laikyti dar del papildomo orgazmo ugio
ar zinai kodel taip sako ? nes galbut izeisti taves nenorejo. Gal dar simtas priezasciu. Visai gali buti sekanciam po taves ta pati sakys...
swx
2009/08/20 12:51:42 12:51:42
SHqrlis: is neturejimo ka veikti uzklydau y jusu pasenusia diskusija
tj vat as esu is tu aukstuju ~190,is tu sverianciu 96, is tu kurie visa gyvenima sportuoja ir is tu kurie studijuoja teise.taipogi esu is tu kurie turi pakankamai proto kad suvokti jog ugis yra aktualus tik menko protelio asmenims.paneles rasancios kad joms reikia nuo tokio iki tokio ugio vaikino yra..taip sakant malalietkos dazniausiai tokioms,turincioms grieztus kriterijus, likimas iskrecia poksta o tie stumiantys ant aukstu..nu irgi dundukai. tai vat zmones!suaukit koks zmogus yra -toks. turiu nemazai draugu iki 175 kurie yra tureje belekiek panu.tad jei tu vaikinas ir tavo zemas ugis tai zinok kad tavo kompleksas del ugio yra aiskiau matomas panoms nei pac ugis.ir tos pacios prancuziskos poreles nieko tokio.o paneles, kurios yra zemos ir kompleksuoja del savo ugio.nu jus tai isvis nesamones darot.nzn kdl bet man ziauriai patinka zemutes paneles.is draugu dar neteko girdeti kad zema-negrazi.tik kazkodel kai pameginu uzkalbinti zema panele toks jausmas kad manes bijotu...na gal ne tas zodis bet kazkas panasaus.spjoveu ant visus stereotipus ir tt..tad zmones,zinokit.ugis yra toks pat svarbus kaip ir plauku skaicius ant mano uzpakalio visos paneles kurios prisiziuri save, yra protingos ir savimi pasitikincios yra sexy.bet zemutes tai isvis ledas.tad jei tu esi zema ir tave kada uzkalbins aukstas ir seip sau vaikinas-nebijok,jis geras!
neabejoju del viso ka apie save parasei, tik del teises studiju , nes jau kalba tai tikrai ne issilavinusio zmogaus.Zargonas kaip sakant atitiktu prijaucianciu teisei is kitos puses, uz graziu languotu langu:D
2009/08/20 15:45:03 15:45:03
Kiekvienas turi savo atrankos kriterijus,o tai,kad moterims patinka aukstaugiai vyrai,tai cia nieko naujo,jie visada joms patiko ir jie turi pirmumo teise rinktis,o maziukams lieka tik tai,kas liko po ju.Pvz.,kad ir man,esu maziukas ir ka man daryti?nu nebent reiktu susirasti kokia lilipute,kad pasijusciau dideliu.Jei cia yra tokiu moteru,kuriu ugis 120 -visada maloniai laukiu.Seip jau del savo ugio nekompleksavau,nebent iki siol,bet jei pernelyg ilgai "darnioj poroj"uzsisedesiu,tai tikrai prisirinksiu kompleksu komplekta... .
Koks skirtumas?
K
2 įrašai
2010/06/16 10:36:30 10:36:30
O aš esu 1.88m ir mano penis 16cm, jau sukako 18m. bet kaip nieks nenori manęs, taip nenori...
2010/06/16 20:54:19 20:54:19
va neseniai skaiciau 8 klases savo laikų knygute apie sita reikala cia raso kad vyro ugis optimalus yra180cm moters 165cm nuo sios atskaitos galima sakyti zmogus aukstas arba zemas ,taciau tai dar nieko nereiskia tik gal kaip rasovyrai per zemi tai aukstom moterim jų trūksta,skonio reikalas visa tai nėr ciaka diskutuot, o nuo ugio ne vienas blogesnis ar geresnis netapo.koks esi toks jau esi-koks skirtumas.
2010/07/07 10:47:37 10:47:37
Mano ūgis 174 ir visiškai nejaučiu dėl to jokių kompleksų, nors esu mažesnis nei vidutinis lietuvis.
Ir dar neteko nieko sutikti, kas mane ignoruotų dėl to.
2010/07/07 11:09:13 11:09:13
Man visad patikdavo neaukšti vyrai ir kad nebūtų kaip dviračiai kūdi Su aukštais vyrais jaučiuosi nejaukiai - pačiai Dievulis ūgio pagailėjo. Mokyklos laikais kompelsavau dėl savo 160cm ūgio, o dabar - kad tik tokios bėdos
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume