2009/05/06 16:02:51 16:02:51
Ir gerai į snukį duoti pačiai ir kaimynui arba šiaip pirmam pasitaikiusiam.
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/05/09 18:20:54 18:20:54
molokososka: Koks jūsų manymu galimas didžiausias ūgių skirtumas: 30cm ar daugiau?
cia apie kuri skirtuma klausi? Kai moteris aukstesne uz vyra ar vyras uz moteri??
jei pirmuoju atveju, tai gal ir per didelis skirtumas, bet 5 cm tikrai nieko nelemia.
O antruoju atveju manau didziausio skirtumo kaip tokio ir nebuna.
O is esmes, cia individualiai, zinau poru, kur moteris 15 cm aukstesne uz vyra, gyvena jau virs 30 metu ir nieko, ne tame manau gyvenimo esme, svarbiausiai kaip priimi pati zmogu.
2009/05/09 18:56:28 18:56:28
Na mano ūgis 154cm, o vaikino 198cm. Kartais sulaukiam pašaipių žvilgsnių...
Asta31324579346_db
A
763 įrašai
2009/05/09 19:03:51 19:03:51
o koks kieno reikalas????? tau su jais ar su draugu gyvent reikia??? jei aplinkiniams tavo plauku spalva nepatiks, pulsi dazytis?? O kaip su nosimi ar kojomis?? kokia esi tokia ir busi, ir draugas taip pat nesutrumpes, svarbiausia kad abiem gerai kartu
2009/05/09 19:11:21 19:11:21
Asta3: o koks kieno reikalas????? tau su jais ar su draugu gyvent reikia??? jei aplinkiniams tavo plauku spalva nepatiks, pulsi dazytis?? O kaip su nosimi ar kojomis?? kokia esi tokia ir busi, ir draugas taip pat nesutrumpes, svarbiausia kad abiem gerai kartu
Pakėlėte nuotaiką. Ačiū jums.
2009/05/29 14:17:27 14:17:27
Na bet kazkaip tebevesi vis dar tie standartai kaip bebutu gaila.. Esant jaunai, lieknai, kobunikabiliai merginai, bet esant gana aukstai (188) gana sudetinga rasti pora, turiu omenyje Rimta.. O gal kartais cia ims ir uzklys koks aukstas zavus jaunikaitis o ka, viltis yra
2009/08/10 22:47:56 22:47:56
is neturejimo ka veikti uzklydau y jusu pasenusia diskusija
tj vat as esu is tu aukstuju ~190,is tu sverianciu 96, is tu kurie visa gyvenima sportuoja ir is tu kurie studijuoja teise.taipogi esu is tu kurie turi pakankamai proto kad suvokti jog ugis yra aktualus tik menko protelio asmenims.paneles rasancios kad joms reikia nuo tokio iki tokio ugio vaikino yra..taip sakant malalietkos dazniausiai tokioms,turincioms grieztus kriterijus, likimas iskrecia poksta o tie stumiantys ant aukstu..nu irgi dundukai. tai vat zmones!suaukit koks zmogus yra -toks. turiu nemazai draugu iki 175 kurie yra tureje belekiek panu.tad jei tu vaikinas ir tavo zemas ugis tai zinok kad tavo kompleksas del ugio yra aiskiau matomas panoms nei pac ugis.ir tos pacios prancuziskos poreles nieko tokio.o paneles, kurios yra zemos ir kompleksuoja del savo ugio.nu jus tai isvis nesamones darot.nzn kdl bet man ziauriai patinka zemutes paneles.is draugu dar neteko girdeti kad zema-negrazi.tik kazkodel kai pameginu uzkalbinti zema panele toks jausmas kad manes bijotu...na gal ne tas zodis bet kazkas panasaus.spjoveu ant visus stereotipus ir tt..tad zmones,zinokit.ugis yra toks pat svarbus kaip ir plauku skaicius ant mano uzpakalio visos paneles kurios prisiziuri save, yra protingos ir savimi pasitikincios yra sexy.bet zemutes tai isvis ledas.tad jei tu esi zema ir tave kada uzkalbins aukstas ir seip sau vaikinas-nebijok,jis geras!
2009/08/10 23:56:31 23:56:31
SHqrlis: is neturejimo ka veikti uzklydau y jusu pasenusia diskusija
tj vat as esu is tu aukstuju ~190,is tu sverianciu 96, is tu kurie visa gyvenima sportuoja ir is tu kurie studijuoja teise.taipogi esu is tu kurie turi pakankamai proto kad suvokti jog ugis yra aktualus tik menko protelio asmenims.paneles rasancios kad joms reikia nuo tokio iki tokio ugio vaikino yra..taip sakant malalietkos dazniausiai tokioms,turincioms grieztus kriterijus, likimas iskrecia poksta o tie stumiantys ant aukstu..nu irgi dundukai. tai vat zmones!suaukit koks zmogus yra -toks. turiu nemazai draugu iki 175 kurie yra tureje belekiek panu.tad jei tu vaikinas ir tavo zemas ugis tai zinok kad tavo kompleksas del ugio yra aiskiau matomas panoms nei pac ugis.ir tos pacios prancuziskos poreles nieko tokio.o paneles, kurios yra zemos ir kompleksuoja del savo ugio.nu jus tai isvis nesamones darot.nzn kdl bet man ziauriai patinka zemutes paneles.is draugu dar neteko girdeti kad zema-negrazi.tik kazkodel kai pameginu uzkalbinti zema panele toks jausmas kad manes bijotu...na gal ne tas zodis bet kazkas panasaus.spjoveu ant visus stereotipus ir tt..tad zmones,zinokit.ugis yra toks pat svarbus kaip ir plauku skaicius ant mano uzpakalio visos paneles kurios prisiziuri save, yra protingos ir savimi pasitikincios yra sexy.bet zemutes tai isvis ledas.tad jei tu esi zema ir tave kada uzkalbins aukstas ir seip sau vaikinas-nebijok,jis geras!
nu fantastika!! pakele nuotaika!! ne viskas ir ne visiems prarasta!!!
2009/08/11 21:55:34 21:55:34
ponia: SHqrlis: is neturejimo ka veikti uzklydau y jusu pasenusia diskusija
nu fantastika!! pakele nuotaika!! ne viskas ir ne visiems prarasta!!!
smagu kad nors vienam zmogui patiko mano mintys
2009/08/18 10:28:46 10:28:46
Zygfrid: Moterys iesko aukstu vyru, nes nevalingai iesko didelio penio. Bet jei moteri gerai pamyli, ji nebesuka galvos koks vyro ugis. O jei nesi vargsas ir turi euru ar kitos valiutos, tai ugis visai nesvarbus pasidaro.
Kvailos tos moterys esu mazo ugio 169 bet penis 21cm.ir nusiskundumu nera is moteru puses taip kat ugis cia nepriekuo damos
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume