Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

buna

B

1 įrašai

2009/11/12 22:03:39 22:03:39

Akmenukas i visu merginu darza, kurios galvoja kad visi(arba 99%) vyrai neistikimi

5 metus gyvenau kartu su savo "vienintele" kuria labai mylejau. Nors nebuo viskas idealu, turejau ta pasiteisinima kad mazai sexo ir pan, bet ne karto net minciu nebuvo buti jai neistikimam. Deja gavosi atvirksciai paskutinius puse metu ji naudojosi mano pasitikijimu ir uznugary linksminosi su n bachuriuku. Planavom vestuves sia vasara, bet nukelem i sekanti pavasari. Jos pasiteisinimas buvo kad ji nera prisilaksciusi, bet cia tik priedanga zmogaus be vertybiu Tai kad nevarykit ant vyru, nevisi tokie, nemanau kad as esu 1 is 100 toks turi but daugiau

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/12 22:10:19 22:10:19

Svečias:
romas87: Pranesti atitinkamoms tarnyboms - vyras pedofilas.

atsigauk, koks pedofilas? taigi raso moteriske, kad 16 metu....

nu ir saly gyvenam...

visu pirma, 16 ikmt4 yra nepilnamete ir uz jos suvedziojima baudzia istatymas. del to ir baudzia, kad protelis dar vaikiskas, kad ir kaip brandus ir protingi sau atrodo vaikai.

o kitas vel nusitauzyjo - ziureti, isimyleti dar nereiskia, kad jis kazka blogo daro.
taip, susisuko seniui protas. slykstu, bjauru. tikiuosi kad toliau jis ir nezengs.

O ka patarti moteriai. Nezinau, jei jo nekenti - skirkis.

Leo

L

543 įrašai

2009/11/16 12:56:09 12:56:09

Svečias:
Svečias:
romas87: Pranesti atitinkamoms tarnyboms - vyras pedofilas.

atsigauk, koks pedofilas? taigi raso moteriske, kad 16 metu....

nu ir saly gyvenam...

visu pirma, 16 ikmt4 yra nepilnamete ir uz jos suvedziojima baudzia istatymas. del to ir baudzia, kad protelis dar vaikiskas, kad ir kaip brandus ir protingi sau atrodo vaikai.

o kitas vel nusitauzyjo - ziureti, isimyleti dar nereiskia, kad jis kazka blogo daro.
taip, susisuko seniui protas. slykstu, bjauru. tikiuosi kad toliau jis ir nezengs.

O ka patarti moteriai. Nezinau, jei jo nekenti - skirkis.

Siaip jau baudzia iki 16. Nuo 16 jau galima...

Jurgis X

J

2 įrašai

2009/11/16 20:36:23 20:36:23

Jo, darosi akivaizdu, kad moterys apskritai nesuvokia kas yra meilė? Matyt taip ir nėra mylėjusios vyrų. Liūdna, žinoma.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/11/18 08:32:45 08:32:45

Nesureikšminkite lytinės neištikimybės, neabsoliutinkite ir nepervertinkite - būsite laimingesnės ir sveikesnės. Geriau dalintis geru vyru kelioms, nei likti vienišoms, ypač dėl fizinės neištikimybės - dėl seksiuko šone. Pasikvieskit vyro meilužes pietų ir viskas bus gerai, pamatysit. Pasikalbėsit kaip gyventi toliau ir ką daryti, nei viską sugriauti ir atimti iš vaikų tėtį ir ateitį. Dabar moterys labiau lytiškai neištikimos nei vyrai, - praneša Eurostatas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/18 09:12:27 09:12:27

Noriu paklausti, kiek daug zinote apie poligaminius santykius?
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/11/18 10:35:10 10:35:10

Nei žinot nereikia, o užtenka matyt ir suprast šį bei tą, kai kolegos paprašo užleist kabinetą per pietus ar vėliau tam tikram reikaliukui atlikt. Aš čia kalbu apie gydymo įstaigų personalą, medikus, jaunus ir senus, aha. Ir tik nesakyk, kad meluoju ar dar turiu ten kokių tai piktų, amoralių ir negerų intencijų, anaiptol - tokia realybė ir kasdienybė. Moterys jaučia didelį padorių, atsakingų, gerai išauklėtų vyrų stygių. Tai faktas, o ne mano išmįslas. Labai daug prasigėrusių, degradavusių ir smurtauti linkusių vyrų, nežinojai? O mylėtis nori visi sveiki žmonės - seni ir jauni. Jaunystė, beje, tam ir skirta: meilei, harmoningam seksiukui, intymumui, švelnumui ir taip toliau, nebevardinsiu, patys geriau žinote.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/18 14:26:02 14:26:02

Kaip visuomet Lelis borgia aš apie pieną tamsta apie lankas. Kokie bordeliai vyksta jūsų kabinete, manau ne trečiųjų asmenų reikalas. Tuo labiau net diskusijai netinka, neaiškus jų santykiai. Aplamai yra ten šeimos nėra. Liberalai ar ne?!.
. Turiu mintyse temos pavadinimą ir darau prielaida, kad vyrų trūksta.
1. Ar manote, kad iš monogaminių santykių galima pereiti į poligaminius?
2. Ar manote, kad trys (v+m+m) ar keturi liberalai gali sukurti ilgalaikius santykius(kokius dvidešimt metų)? Kam jiems reikia ilgalaikių santykių?

O kodėl brandesnio amžiaus poroje negalėtų vykti tai, ką priskiriate jaunystei?
Juo labiau, kad jaunystėje numeris vienas turėtu būti, mokslai savojo „aš“ pažinimas. Bent jau „pamato“ po kojomis kūrimas.

Galite apgaudinėti save kiek širdis geidžia. Manau žinodamas vyras nekurs ilgalaikių santykių su moterimi kuri yra „paleistuvė“. Arba tas ryšys bus tik dėl „numalšinti sekso varykliuką“.
Todėl, kad taip gamta sudėliojo, pradėti gyvybę ne su bet kuo. Užauginti vaiką ne bet kieno. Na ok užauginti „kartais“ pamiršta (o kodėl?!). Vandens atneš ne bet kuris.

Apie tuos prasigėrusius. Manau nieko nuostabaus. Vyrai juk „stipriausieji“, juk pas juos jokių problemų. Juk egzistuoja dvi „kalbos“. Moteriška ir vyriška, „kartais“ nesusikalba, o kam?! Pirmas už „meškerės“ antras į kairę. Ar šiaip kompanija tokia. Švietimo nulis, o ir nebuvo kada?! Juk jaunystėje kaip teigėt!
Apie tuos kuriems “jaunystė“ vėliau ateina, kaip sulauksiu pasakysiu.
Bet vis tiek manau, „rupintis vienas kitu tol kol mirtis juos išskirs“ pamiršo. (turiu galvoje”kurstyti aistrą“ir panašiai)

swx
PS atrodo tie "normalūs" kurių Moteris "ieško", jūsų kabinete nesilanko.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/18 15:06:42 15:06:42

Papildysiu save.
Man taip patinka seksiukas, o as ji pamirsau. Norite ar nenorite daugeliui moteru jis harmoningas tampa apie trisdesimt. Tai manau jau nebe jaunyste...
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/18 15:19:08 15:19:08

Svečias: Papildysiu save.
Man taip patinka seksiukas, o as ji pamirsau. Norite ar nenorite daugeliui moteru jis harmoningas tampa apie trisdesimt. Tai manau jau nebe jaunyste...
swx

eikite jūs žinote kur? man 33 ir aš manau, kad tai jaunystė
o vat žodis "seksiukas" pelėsiais atsiduoda.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume