alrima62: Laba, PRAŠAU PATARIMO...
o ką daryti moteriai pragyvenusiai 25 metus, su vyru sugyvenusiai 3 vaikus, vyriausiai 26 ir pagaliau pamačiusiai, kad vyras įsimylėjęs 16 metų mokinę. Rytais pro namo kampus stebintis kada gi ji keliu praeis, stengiasi į darbą važiuoti būtinai 7.45 nes tuo metu ta mergaitė į mokyklą eina...ir tai akivaizdu... buvo laiminga vasara, maniau, kad karštymetis praeis... tačiau ir vėl ruduo ir vėl taspats. Mokykla ir abu mokykloje vienas pamokose kitas darbe (mokyklos darbininkas). Iš pašalinių girdžiu žvilgsniai, žvilgsniai... akivaizdu. Bandžiau kalbėtis...riksmai, nervai, durų trankymas. Gaila, kad šį žmogų mylejau... iš tikrųjų gal tai klimaksas... juokinga, bet šis žmogus lovoje yra bejėgis... padedu, kad pasijustų vyru, niekada nesijuokiau ir negėdijau... nors kartais jaučiausi pažeminta, kai mano rankose po pagalbos likdavo pilnos saujos "šilto, glitnaus malonumo". Kaip išgyventi, kaip nejausti pažeminimo ir išdavystės...
Ar mergina atsako į jo jausmus? Jei taip, tai, manau, reikitų jums perspėti vyrą, kad mokyklos vadovai apie tai sužinos iš jūsų. Juk suvedžiojama nepilnametė. O jei ji nereaguoja (t. y. dar nesuvedžiota), gali būti taip, kad jai tas "dėdė" nereikalingas, taigi ilgainiui jūsų vyras aprims, nesulaukęs iš jos atsako. Prisimenu iš savo gyvenimo kažką panašaus: bandė suvilioti mane, 14-metę 34 m. vyriškis. Man buvo įdomu, jis man patiko, įtariau, kad vedęs, neleidau jam prieiti su manim iki intimo, pagaliau pasišaipiau iš jo. Kodėl jis man patiko? Na, amžius toks - paauglystė; o tėvo kaip ir nebuvo šalia - tai mačiau jame ir tėvą, ir naują patyrimą ir naujo paauglei erotinio jausmo užgimimo viziją... Viskas baigėsi gerai. bet tas vyras, kiek vėliau sužinojau, buvo mėgėjas jaunų mergaičių...Niekada neleisčiau sau su vedusiu - nei tada, nei dabar - svetimumu dvelkia...Stiprybės jums ir sėkmės .