Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

aistruce

A

126 įrašai

2009/05/22 11:21:59 11:21:59

keistas klausimas... manau kiek zmoniu tiek ir nuomonių bei peolgiu... daug dalykų priklauso nuo žmogaus, gyvenimo budo, gyvenimo vertybių...

jei konkrečiai mano atveju tai jei esu su kažkuo tai esu ištikima, neturiu nei noro nei tikslo kažko skaudinti, ir beto nekyla net tokių minčių kazkur į kaire eiti, gal dėl to kad visada turėjau salia superinius vyrus...

tafanel704

T

3 įrašai

2009/06/08 05:13:26 05:13:26

ne vien vyrai kalti dėl neištikimybės, moterys nėra jau tokios Dievo avelės... kad įžvelgti kitų žmonių ydas pirmiau reikia pamatyti savąsias... kaip toje patarlėje " ant kito ir musę mato, ant savęs dramblio nepastebi"... būkime tolerantiški ir niekas neis nei į kairę, nei į dešinę

Chanelle

C

135 įrašai

2009/06/08 13:41:10 13:41:10

Niekada nebuvau neistikima...

alrima62

A

1 įrašai

2009/11/12 11:07:52 11:07:52

Laba, PRAŠAU PATARIMO...
o ką daryti moteriai pragyvenusiai 25 metus, su vyru sugyvenusiai 3 vaikus, vyriausiai 26 ir pagaliau pamačiusiai, kad vyras įsimylėjęs 16 metų mokinę. Rytais pro namo kampus stebintis kada gi ji keliu praeis, stengiasi į darbą važiuoti būtinai 7.45 nes tuo metu ta mergaitė į mokyklą eina...ir tai akivaizdu... buvo laiminga vasara, maniau, kad karštymetis praeis... tačiau ir vėl ruduo ir vėl taspats. Mokykla ir abu mokykloje vienas pamokose kitas darbe (mokyklos darbininkas). Iš pašalinių girdžiu žvilgsniai, žvilgsniai... akivaizdu. Bandžiau kalbėtis...riksmai, nervai, durų trankymas. Gaila, kad šį žmogų mylejau... iš tikrųjų gal tai klimaksas... juokinga, bet šis žmogus lovoje yra bejėgis... padedu, kad pasijustų vyru, niekada nesijuokiau ir negėdijau... nors kartais jaučiausi pažeminta, kai mano rankose po pagalbos likdavo pilnos saujos "šilto, glitnaus malonumo". Kaip išgyventi, kaip nejausti pažeminimo ir išdavystės...

romas87

R

6 įrašai

2009/11/12 11:12:39 11:12:39

Pranesti atitinkamoms tarnyboms - vyras pedofilas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/12 11:32:58 11:32:58

romas87: Pranesti atitinkamoms tarnyboms - vyras pedofilas.

atsigauk, koks pedofilas? taigi raso moteriske, kad 16 metu....

Vyyyts

V

238 įrašai

2009/11/12 12:48:06 12:48:06

Idomi diskusija
Bet jei paprastai galvojant, tai vyras neistikimas buna su moterimi, o moterys su vyrais, taigi abi lytys lygios.
Gi neina vyras pas vyra, kad isduotu savo zmona...

Rimkas

R

3 įrašai

2009/11/12 14:54:06 14:54:06

O aš esu būti neištikima dėl objektyvių priežasčių. Po autoavarijos mano vyrui buvo kelios sunkios operacijos, po kurių ... jis jau nebegali... Noro dar turi daug, bet... Būdas patenkinti pirštuku neteikia nei man, nei jam didelio malonumo. Atsitiko taip, kad savo draugės gimtadienyje susipažinau su vedusiu vyriškiu. Dabar kartą į savaitę susitinkame ir viskas gerai.

Human

H

653 įrašai

2009/11/12 16:54:50 16:54:50

Mjo. . cia tai ziauru. .

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/12 19:18:17 19:18:17

alrima62: Laba, PRAŠAU PATARIMO...
o ką daryti moteriai pragyvenusiai 25 metus, su vyru sugyvenusiai 3 vaikus, vyriausiai 26 ir pagaliau pamačiusiai, kad vyras įsimylėjęs 16 metų mokinę. Rytais pro namo kampus stebintis kada gi ji keliu praeis, stengiasi į darbą važiuoti būtinai 7.45 nes tuo metu ta mergaitė į mokyklą eina...ir tai akivaizdu... buvo laiminga vasara, maniau, kad karštymetis praeis... tačiau ir vėl ruduo ir vėl taspats. Mokykla ir abu mokykloje vienas pamokose kitas darbe (mokyklos darbininkas). Iš pašalinių girdžiu žvilgsniai, žvilgsniai... akivaizdu. Bandžiau kalbėtis...riksmai, nervai, durų trankymas. Gaila, kad šį žmogų mylejau... iš tikrųjų gal tai klimaksas... juokinga, bet šis žmogus lovoje yra bejėgis... padedu, kad pasijustų vyru, niekada nesijuokiau ir negėdijau... nors kartais jaučiausi pažeminta, kai mano rankose po pagalbos likdavo pilnos saujos "šilto, glitnaus malonumo". Kaip išgyventi, kaip nejausti pažeminimo ir išdavystės...

Ar mergina atsako į jo jausmus? Jei taip, tai, manau, reikitų jums perspėti vyrą, kad mokyklos vadovai apie tai sužinos iš jūsų. Juk suvedžiojama nepilnametė. O jei ji nereaguoja (t. y. dar nesuvedžiota), gali būti taip, kad jai tas "dėdė" nereikalingas, taigi ilgainiui jūsų vyras aprims, nesulaukęs iš jos atsako. Prisimenu iš savo gyvenimo kažką panašaus: bandė suvilioti mane, 14-metę 34 m. vyriškis. Man buvo įdomu, jis man patiko, įtariau, kad vedęs, neleidau jam prieiti su manim iki intimo, pagaliau pasišaipiau iš jo. Kodėl jis man patiko? Na, amžius toks - paauglystė; o tėvo kaip ir nebuvo šalia - tai mačiau jame ir tėvą, ir naują patyrimą ir naujo paauglei erotinio jausmo užgimimo viziją... Viskas baigėsi gerai. bet tas vyras, kiek vėliau sužinojau, buvo mėgėjas jaunų mergaičių...Niekada neleisčiau sau su vedusiu - nei tada, nei dabar - svetimumu dvelkia...Stiprybės jums ir sėkmės .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume