Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/11/18 15:40:16 15:40:16

Manau, kad iš monogaminių santykių galima pereiti į poligaminius ir atvirkščiai. Manau, kad trys (v+m+m) ar keturi liberalai gali sukurti ilgalaikius puikius santykiuskokiai dvidešimt metų ir daugiau. O šiaip, Lietuvoje nėra liberalų, o tik apsišaukėliai be jokios atsakomybės ir naivuolių, iliuzijų ištroškusių būtybių mulkintojai, kuriems jų rinkėjai nerūpi, nes, anot jų, yra kvaili, tamūs atsilikėliai, neverti liberalo baikų. Brandesnio amžiaus poroje negali tai vykti, kas vyksta jaunystėje, nes moterys virš 40 metų yra gan pavojingos vyresniems vyrams. Jaunystėje numeris vienas, jūsų žiniai, yra mokslas, namų ruoša, jei išlaiko tėvai ir seksiukas bei savojo „aš“ ir kitos lyties pažinimas. Ir „pamato“ po kojomis kūrimas, be abejo. Aš nieko neapgaudinėju, bet tik galiu klysti ir nusišnekėti, o vėliau paprašyti atleisti. Gamta įsako prigimčiai pradėti gyvybę su fiziškai, o ne intelektualiai ar kultūriškai stipriu asmeniu, su tais, kurie turi pakankamai babkių ir gali gerai į snukį silpnesniam užvažiuoti ir pasiglemžti jo babkes ir parnešti savo gražuolei. Tik atsiradus privačiai nuosavybei ir sužinojus, kad ir vyras prisideda prie vaiko sukurimo, vyrai pradėjo auginti tik savo vaikus, o per mokesčius ir svetimus arba mylimos moters vaikus, jei užsimezga tikra draugystė ir meilė su moterimi. Vandenį dažnai nešioja svetimi: dirbau ligoninėje ir tai ne tik žinau, bet ir mačiau. O kartais nelaimėliui padėdavau sukrapštyti babkių kelionei į Skuodą, sakykim, kai visas atiduodavo daktarėliui kaip kyšį.
Vyrai jau seniai nebe „stipriausieji“, o kalba viena - mamos ir tėčio, na tų, kurie augina ir auklėja, drausmina, duoda beržinės košės, jei nenori tapt žmogum. Neeegzistuoja dvi „kalbos“, o tik sklinda kalba iš moters ar vyro. Moteriška ir vyriška kalbos puikiai susikalba, jei abu to nori ir vienodai viens kitą jaučia, o jei nejaučia - tai supranta, suvokia, jei yra sąmoningi ir atsakingi. Manau, kad rūpintis žmona ir vyru net ir po skyrybų abu privalo, jei nėra kas nors baisaus ir žemo, nusikalstamo nutikę, kol mirtis juos išskirs. O kurstyti aistrą kartais yra gan pavojinga vyresniame amžiuje, todėl tą reikalą reikia pagarbiai abiems aptarti, kad nesikastruoti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/19 06:52:44 06:52:44

Svečias:
Svečias: Papildysiu save.
Man taip patinka seksiukas, o as ji pamirsau. Norite ar nenorite daugeliui moteru jis harmoningas tampa apie trisdesimt. Tai manau jau nebe jaunyste...
swx

eikite jūs žinote kur? man 33 ir aš manau, kad tai jaunystė
o vat žodis "seksiukas" pelėsiais atsiduoda.

man panasiai, jauciuosi kaip dvidesimt dvieju.

Baisoka kaip pagalvoju. bus keturiasdesimt busiu subrendes. Po keturiasdesimt penkiu gali prasideti vel jaunyste, po jos seks vaikyste.

Man pelesiais dazniausiai mociutes is kaimo atsiduoda. Gal Jusu partneris is kaimo ar siaip ne higieniskas?

Priimkite tai juoku forma.
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/11/19 08:36:43 08:36:43

Į neištikimybę brandžias moteris pastūmia pati gamta, lygiai taip pat kaip ir vyrus. Juk po 40 metų nebevyksta moterų organizmo biologinio apsivalymo procesai taip, kaip anksčiau. Šitos išsiskiriančios biologiškai aktyvios medžiagos neigiamai veikia sutuoktinius vyrus po 40 metų ir yra gan rimta impotencijos priežastis – biologinė kastracija. Juk ne šiaip sau šeimos vyrai laksto pas jaunesnes, negailėdami tam nei pinigų, nei laiko. Tą patį daro ir vyresnės moterys, kurios neretai tampa jaunuolių seks mokytojomis ne iš sex gero gyvenimo gi. Keturiasdešimtmetė, lytiškai suartėdama su jaunuoliu, numuša jo hyperseksualumą ir apsaugo jį nuo smurto protrūkių. Ar tai ne Gamtos menas ir jos savireguliacija – psichofiziologinis balansas? Jaunuolių stipri imuninė sistema lengvai susidoroja su vyresnės moters biologiniais nuodais ir šlakais ir abu gauna naudos, jei tik atsakingai ir pagarbiai abu elgiasi. Va jums ir pabodimo sindromo vienas iš natūralių biologinių įveikimo mechanizmų.

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/19 09:17:27 09:17:27

Nezinau kuriame mieste jus esate, bet galiu uztikrinti. Jauciu kaip jums tarpkoji niezti. Parasykite i privatus tiems kurie nori grupino sekso. Gal jie neisigas jusu slaku ir nuodu. Gausite ramybe kunui, praeis pabodimo sindromas. Juk teigiate, Gamta del to kalta. Neieskokite kito pasiteisinimo situo jau itikinot.
Jei norite sureguliuoti psichofiziologinis balansa rekomenduociau paklausyti muzikos ale per kita gala rekomenduoju xxx pazintys lt
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/11/19 09:38:19 09:38:19

O kokią muziką rekomenduotumėte, mielai pasiklausyčiau? O gal aš jau ir esu tokią klausęs. Šiuo metu mano kompas tyliai groja šlagerius iš Saargemünd'o, Prancūzija, Radio Melodie, o Jūsų? Tai toks mielas, mažas pasienio miestelis, kuriame labai gražu ir jauku rudenį bei žavinga pavasarį.

Aaagniukasss

A

9 įrašai

2009/11/21 09:17:47 09:17:47

As manau,kad istikimybe santykiuose yra vienas is svarbiausiu rodikliu.Pati visada buvau istikima,deja,su manim tokie malonus buvo nevisi...as manau,kad jei jauti,kad sirdute linksta i kito puse,tai jau geriau pasikalbeti su antraja puse,galbut issiskirti ir tik jau issiskyrus pradet kazkokius susitikinejimus,pasivoliojimus ar rimtesnius santykius Kokia as senamadiska

Viešnia

V

281 įrašai

2009/11/21 13:03:05 13:03:05

Kur jau ne, kai beveik visos išsiskyrusios. O artistės teka ir skiriasi po dešimt kartų ir dar kitoms rekomenduoja taip daryt. Paauglės išvis nežino kas tai yra ta ištikimybė, kai bachūrus keičia kaip pirštines. Net į Londoną su oligarchais važiuoja pasidulkint už babkes. Tai tai jūs laikote ištikimybe?

Human

H

653 įrašai

2009/11/21 14:25:34 14:25:34

Sventos kokios visos gal dar net nekaltos

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/24 08:57:56 08:57:56

istikimos buna tik negrazios kurioms svetimi vyrai nerodo demesio,deje visos kitos suka i sona.nera moteru kurios neduoda,yra tik vyrai kurie nemoka prasyti

Lijundra

L

52 įrašai

2009/11/24 14:53:22 14:53:22

Jau daug metų esu ištikima pati sau ir graži, ir išsilavinusi. Bet nesutinku tokio kuriam galėčiau gal sparnus, o gal ir ragus užauginti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume