Jo, minimumo poetų čia labai daug
Vulgaru - kiek imate uz valanda?
ieva
2010/11/05 14:03:44 14:03:44
Vulgaru - kiek imate uz valanda?
ieva
2010/11/05 14:12:45 14:12:45
nu va Sonka isizeidei, skauda kai per sena prostitutka pasidarei
SonKa
2010/11/05 14:21:28 14:21:28
Ugnele, Jūs sergate ta meilės liga Man tai preitas etapas ir, patikėlit, nuoširdžiai sakau, nenoriu daugiau nei meilės, nei teisėto vyro. Beje, aš kartojuosi, jau rašiau, kad žinau žmonos dalią, žinau meilės skonį... Daug geriau jaučiuosi dabar, kai, anot svečio, esu su kauke, kad paryškinti kitų kaukes
O ir forumas pagyvėjo, matyt, visiems aktuali ši tema ir visi turi ką pasakyti
SonKa
2010/11/05 14:25:43 14:25:43
Niekada ant nieko neįsižeidžiu aš tolerantiška, o be to tu juk nesi visas pasaulis Yra vyrų ir, beje jaunų, kuriems patinka gerai išsilaikiusios vyresnės moterys , bet aš teikiu pirmenybę savo bendraamžiams. Ačiū už komplimentą, man tai dūšią glosto Be to švelniai pasakei, pasiskaityk postus maždaug nuo 18 psl. pamatysi kuom aš čia tik nebuvau Smagu, nors prisikvatojau, C vitamino pasigaminau pusei metų
Buv.Ugnelė
2010/11/05 14:49:01 14:49:01
O tu man pasakyk, Sonka, kodėl va čia tiek žmonių?
Kodėl jie čia, jei didžioji jų dalis jau turėjo savo vienokias ar kitokias šeimas? Juk toms žmonoms vyrai namo pinigų parnešdavo, o jos atlikdavo pareigas santuokinėje lovoje...
Jei viskas susivestų tik į pinigus, dovanas, na - užmokestį, tada gi labai nesunkiai galėtume rasti partnerį, su kuriuo galėtume būti kartu sulygę už atliekamas paslaugas.
Bet tie žmonės jautėsi vieniši ir nelaimingi šeimose. Ir dabar blaškosi, nes jų širdys nerimsta?
Patikėk, Sonka, turiu ir aš tos vedybinės patirties, buvo ir žavus laisvos moters laikotarpis.
Bet ateina laikas ir visus svaiginančius komplimentus galima atiduoti už vieną - Į nieką tavęs gyvenime nekeisčiau.
Šiaip nekvaila tu, turi laiko ir noro (ir sugebėjimų:) pajudinti šitą vandenuką, bet būk pirmiausiai atvira pati sau.
Kaikada
2010/11/05 15:05:50 15:05:50
Kas per arogancija -užsidedu tada, kada noriu, su tikslu paryškinti kitų kaukes. Galėčiau lažintis, kad be kaukės visai nemokate gyventi.
Ir netiki meile visi tie, kurie yra pernelyg nusivylę ja, todėl tiesiog bijo patikėti dar kartą, nors, jei sugebėtų nusiimti kaukę ir nors su savimi pabūti atviri, pasakytų, kad jos trokšta. Kaip ir Sonka, manau, taip pat .Nors ir gerbiu už forumo palinksminimą, bet tikrai manau, kad tai kaukė.
Ne mūsų, diskutuojančių, reikalas įrodinėti, kas su kauke, kas ne, tik man truputėlį baisu, kad jauni žmonės, pasiskaitę tokių pasisakymų, nusprendžia, kad niekas aplink netiki meile, todėl pradeda galvoti, kad jie kažkokie nenormalūs, jei tiki.
Neklausykit tų senų diedų ir moteriškių, kurie nesugebėjo per gyvenimą išsaugoti tikėjimo meile.Jie tiesiog palūžo, o bijodami prisipažinti, neigia jausmus. Ir savo pažiūras bando pripiršti kitiems.
Už tikrą meilę turtingas vyras atiduotų daug ką, bet nemokėdamas užmegzti tokių santykių, tenkinasi 3-4 meilužėm
išlaiko jas ir apsimeta, kad yra laimingas.
Lady_scorpio1302026861_db
2010/11/05 15:09:28 15:09:28
Čia Jūs apie santykius su gumine lėle?
Lady_scorpio1302026861_db
2010/11/05 15:15:35 15:15:35
Ei, mergyt, kokius „vėjus“ Tu čia kalbi. Baik meluoti. Visų pirma sau. Bijai Tu tos meilės, o ne nenori.
SonKa
2010/11/05 15:27:51 15:27:51
Kaikada ir Ugnele, ačiū Jums, kad netikite mano spektakliu . Aš puikiai žinau kokia esu, žino tai mano artimi žmonės. Patikėkit, forumo nuomonė apie mane man mažiausiai rūpi, o ypač įžeidinėjimai linksmina.
Taip, aš su kauke, bet vat kur kaukė - čia ar realiame gyvenime, tegu lieka paslaptis
SonKa
2010/11/05 15:30:01 15:30:01
Na, ne taip išsireiškiau, na bijau...kaip maro...kaip atominio karo..., o ką Už tai sodina į kalėjimą?