2010/11/05 12:47:51 12:47:51
SonKa:
Na, ką aš galiu padaryti, kad išlenda iš manęs kartais, ta buvusi žliumbianti, sentimentali boba Jau taip aš ją uždusinau, bet vis nori į laisvę rupkė
Patinki tu man, konkretus, be emocijų, supratingas... Gal susibėgam
Neiseis - isskrendu i Danija menesiui, paskui slidineti i Val Torensa (sniegas siemet anksti), be to mane jaunesnes domina
2010/11/05 12:48:40 12:48:40
Svečias: SonKa:
Na, ką aš galiu padaryti, kad gaila žmogaus , juk nudegs, nusvils, dar galą pasidarys , paskui graušiu save iki amžiaus galo, kad neišgelbėjau paklydusios dūšelės Matosi, kad dar neturi imuniteto tai zarazai "meilei", man jau nebegręsia meilės kančios, nes juk: zaraza k zaraze nelipnet
Nesuprantu to moralinio trydaliojimo, sonkute - na pasidarys jis sau gala, cia gi ne tavo prolema - suaaugti jau laiks tamstai butu Jus, moterys, kazkaip kartais perdem jausmingos este - nors ir pradziu isaiskini, kad ieskai tik trumpalaikiu santykiu, bet kai pasakai, kad jau iseitu, nes pabodo, kazkodel beveik visos asaroti pradeda, apie kazkoki "pripratima" sneketi ima
Santykiai profesionalus poroje turi buti - vienas moka, kitas duoda - jokiu emociju...
Cia i simtuka pataikei, respect.
2010/11/05 13:23:38 13:23:38
Svečias: Moteris_Ji:
gerai nuskambėjo... "rimtas". Jo rimtas...))))))))) bekeičiantis mergas ir Moteris vertinančias ("bobos su nukarusiais papais, raukshliu kolekcija ir dar vaikais apsikarsciusios"). O kas tuomet nerimtas leiskit paklaust jei gašlius nusivalkiojusius diedus vadinate rimtais ???
kame problema? - jei pinigu yra, tai gali sau tai leisti. dabartines moterys vyru rimtuma tik pagal pinigines stori tevertina - gal jums tai naujiena?
O kiek pažįsti dabartinių moterų? 1ar 2? Nori sakyti visas? Ar tikrai? aš taves nepažįstu ir tu manes, todėl akivaizu, kad ne visas, o turbūt tik tokias, saves vertas.
p.s. Esi piktas darbo biržos klientas?
2010/11/05 13:26:47 13:26:47
Svečias:
O kiek pažįsti dabartinių moterų? 1ar 2? Nori sakyti visas? Ar tikrai? aš taves nepažįstu ir tu manes, todėl akivaizu, kad ne visas, o turbūt tik tokias, saves vertas.
p.s. [size=150:ti1jyngm][b:ti1jyngm]Esi piktas darbo biržos klientas[/b:ti1jyngm][/size:ti1jyngm]?
Jau pazistu - daugiau komentaru kaip ir nereikia
2010/11/05 13:41:09 13:41:09
Esu visiškai įsitikinusi, kad ir SonKa, ir svetys, išskrendantis į Val Torensą, savo pozicijos laikosi kaip kaukės.
Nesmerkiu - visokių yra, visokių reikia.
Bet niekada nepatikėsiu, kad žmonės va taip, savo noru, vietoje meilės renkasi seksą už pinigus. Niekada.
Labiau suprantu tuos, kurie dėl meilės paaukoja daug.
Seksas - mažiausia, ką Moteris gali duoti vyrui. O Vyras, kai nieko daugiau negali pasiūlyti moteriai, susimoka už tai pinigais.
Suprast suprantu abu, beveik galiu atspėti iš kur tai...
Bet ne man čia teisti.
2010/11/05 13:49:20 13:49:20
Buv.Ugnelė: Esu visiškai įsitikinusi, kad ir SonKa, ir svetys, išskrendantis į Val Torensą, savo pozicijos laikosi kaip kaukės.
Nesmerkiu - visokių yra, visokių reikia.
Bet niekada nepatikėsiu, kad žmonės va taip, savo noru, vietoje meilės renkasi seksą už pinigus. Niekada.
Labiau suprantu tuos, kurie dėl meilės paaukoja daug.
[b:66b3d9eh]Seksas - mažiausia, ką Moteris gali duoti vyrui. O Vyras, kai nieko daugiau negali pasiūlyti moteriai, susimoka už tai pinigais. [/b:66b3d9eh]
Suprast suprantu abu, beveik galiu atspėti iš kur tai...
Bet ne man čia teisti.
Bravo - kartais kauke naudinga buna
2010/11/05 13:54:57 13:54:57
Gal ir naudinga, bet tai yra kaukė.
Šarvas, o po juo žmogus su emocijom, norais, neišsipildžiusiais lūkesčiais, sudaužyta, kartais ir kraujuojančia širdim.
Vaidinantis bejausmį ir nepažeidžiamą.
Kartais spektaklis būna trumpas, kartais tai užsitęsia pusę gyvenimo.
2010/11/05 13:59:48 13:59:48
Buv.Ugnelė: Gal ir naudinga, bet tai yra kaukė.
Šarvas, o po juo žmogus su emocijom, norais, neišsipildžiusiais lūkesčiais, sudaužyta, kartais ir kraujuojančia širdim.
Nelabai supratote - kartais kauke uzsidedama trumpam specialiai, kad paryskinti kitu kaukiu trukumus
2010/11/05 14:01:24 14:01:24
Svečias: Svečias: Meilužėm romantika, meilužėm O žmonom puodai, nešvarūs triusikai ir t.t. Sonka gi neskalbs
Kokia dar romantika? Geras stolcas ir stora pinigine - visa ko reikia. Romantika ir visokie eilerastukai cia tiems, kur ant minimumo sedi.
Jo, minimumo poetų čia labai daug
2010/11/05 14:01:49 14:01:49
Svečias: Buv.Ugnelė: Gal ir naudinga, bet tai yra kaukė.
Nelabai supratote - kartais kauke uzsidedama trumpam specialiai, kad paryskinti kitu kaukiu trukumus
Būna ir taip, neneigiu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume