Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 10:45:25 10:45:25

Svečias:
SonKa:
Galima pamanyti, kad sėdi ten kaip šachas- padišachas šešiolikinėm apsikrovęs Nespręsk už visus, jei tau nereikia, yra kam reikia su patirtim meilužių...o ne zelionkų ant šašiukų

O kam rimtam pasiturinciam vyrui bobos su nukarusiais papais, raukshliu kolekcija ir dar vaikais apsikarsciusios? - kai pinigu yra, ir sviezienos gauti gali pilna 25+, kurios kur kas daugiau pramokusios, negu senutes
Na o jus galte saviskius nuo parduotuviu rytais pasigraibyti

slykstu, dar DP tokie sedi

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 10:46:24 10:46:24

Svečias:
Galima pamanyti, kad patį višta išperėjo be papų. Padėjo kaip kiaušinį skiedryne, ania? Kaimynė palesino ir užaugai nenutampęs papų. Na ir šiuolaikiniai vyrai, absoliutūs mažvaikiai, o kai kurie dar ir prie babkių nebežino kas besą

Na, kadangi man incestas atgrasus yra, tai nelabai supratau prie ko cia ta uzuomina? O protingi vyrai jau suprato - siais laikais dabartines moterys yra perkamos, del kainos gailma pasidereti, bet esme ta pati islieka Jei surasite protinga jau subrendusi vyra, kuris dar "meile" tiki - butu idomu toki pamatyti - retas egzempliorius "Meile" propaguoja arba kvailiai, arba ubagai

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 11:34:32 11:34:32

Svečias: Na, kadangi man incestas atgrasus yra, tai nelabai supratau prie ko cia ta uzuomina? O protingi vyrai jau suprato - siais laikais dabartines moterys yra perkamos, del kainos gailma pasidereti, bet esme ta pati islieka Jei surasite protinga jau subrendusi vyra, kuris dar "meile" tiki - butu idomu toki pamatyti - retas egzempliorius "Meile" propaguoja arba kvailiai, arba ubagai

Protingi vyrai pagal vieną kurpalį visų moterų nematuotų Taip, aš - kaka liaila , bet juk yra nepaperkamų, pvz.: feministės

O dėl "meilės" sutinku - tai liga, sunkiai gydoma, kartais net mirtina Gaila, neturiu su kuo , bet dėčiau, oi, dėčiau ant jos skersą... Gal, šiam reikalui gali kas iš vyrukų paskolinti... Aš labai švelniai paimčiau...paglostyčiau, kad tvirtesnis būtų ir "meilei" harakyri padaryčiau

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti

C

14 įrašai

2010/11/05 11:49:42 11:49:42

as tikiu Meile.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 12:03:13 12:03:13

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambtinti: as tikiu Meile.

Tai reiškia, tau atsibodo gyventi arba dar nepersirgai ir nežinai pasekmių

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 12:12:02 12:12:02

SonKa:

Sonkute, palik vaikina ramybeje - gal jis ir moteri is meiles susiras, panasia i save - cia tik mes, seni vilkai, zinome, kad meiles nera, yra tik pasidulkinimas uz pinigus (arba ju ekvivalenta - auskarus, ziedus, kelione i Paryziu...)

Romuta

R

497 įrašai

2010/11/05 12:13:46 12:13:46

Svečias:
Svečias:
Romuta:
Kalbant apie tokius kaip "svečias", tai jų triušių giminei priskirt negalima, net ir gyvulių rūšiai pavojinga.
O šiaip tai man reikia padoraus ir doro vyro.

Ta prasme ieskote bankomato ant dvieju koju?

Jei sėdi ant minimumo, būk kuklesnis, nečirškėk?!

Bankomato nereikia, jei tiks tai tiks ir minimumas, norit pasakyt, kad pas mus visos su bankomatais gyvena , kiek žinau tikrai ne.
Antra vertus, užgauliojimus reikia išdrįti rašyti nesisliapiant.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 12:17:58 12:17:58

Svečias:
SonKa:

Sonkute, palik vaikina ramybeje - gal jis ir moteri is meiles susiras, panasia i save - cia tik mes, seni vilkai, zinome, kad meiles nera, yra tik pasidulkinimas uz pinigus (arba ju ekvivalenta - auskarus, ziedus, kelione i Paryziu...)

Na, ką aš galiu padaryti, kad gaila žmogaus , juk nudegs, nusvils, dar galą pasidarys , paskui graušiu save iki amžiaus galo, kad neišgelbėjau paklydusios dūšelės Matosi, kad dar neturi imuniteto tai zarazai "meilei", man jau nebegręsia meilės kančios, nes juk: zaraza k zaraze nelipnet

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 12:31:59 12:31:59

SonKa:
Na, ką aš galiu padaryti, kad gaila žmogaus , juk nudegs, nusvils, dar galą pasidarys , paskui graušiu save iki amžiaus galo, kad neišgelbėjau paklydusios dūšelės Matosi, kad dar neturi imuniteto tai zarazai "meilei", man jau nebegręsia meilės kančios, nes juk: zaraza k zaraze nelipnet

Nesuprantu to moralinio trydaliojimo, sonkute - na pasidarys jis sau gala, cia gi ne tavo prolema - suaaugti jau laiks tamstai butu Jus, moterys, kazkaip kartais perdem jausmingos este - nors ir pradziu isaiskini, kad ieskai tik trumpalaikiu santykiu, bet kai pasakai, kad jau iseitu, nes pabodo, kazkodel beveik visos asaroti pradeda, apie kazkoki "pripratima" sneketi ima

Santykiai profesionalus poroje turi buti - vienas moka, kitas duoda - jokiu emociju...

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 12:40:07 12:40:07

Svečias: Nesuprantu to moralinio trydaliojimo, sonkute - na pasidarys jis sau gala, cia gi ne tavo prolema - suaaugti jau laiks tamstai butu Jus, moterys, kazkaip kartais perdem jausmingos este - nors ir pradziu isaiskini, kad ieskai tik trumpalaikiu santykiu, bet kai pasakai, kad jau iseitu, nes pabodo, kazkodel beveik visos asaroti pradeda, apie kazkoki "pripratima" sneketi ima
Santykiai profesionalus poroje turi buti - vienas moka, kitas duoda - jokiu emociju...

Na, ką aš galiu padaryti, kad išlenda iš manęs kartais, ta buvusi žliumbianti, sentimentali boba Jau taip aš ją uždusinau, bet vis nori į laisvę rupkė

Patinki tu man, konkretus, be emocijų, supratingas... Gal susibėgam

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume