Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

Queen of Chinatown

Q

15 įrašai

2010/11/05 15:41:57 15:41:57

Kaukių prireikia čia ir ten, kaukės nusimetamos čia ir ten. Likimai įvairūs ir kartais neįmanoma rasti meilės - neskirta. Kartais atskiram žmogui, nudegusiam žmogui, geriau be jokių meilių. Neverta gadinti gyvenimo nežinia dėl ko, dėl neverto žmogaus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 15:52:23 15:52:23

O kaip mylėti nevertą žmogų Manau, kad tokiu atveju galima kalbėti tik apie aistrą ir susižavėjimą.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 16:33:54 16:33:54

Queen of Chinatown: Kaukių prireikia čia ir ten, kaukės nusimetamos čia ir ten. Likimai įvairūs ir kartais neįmanoma rasti meilės - neskirta. Kartais atskiram žmogui, nudegusiam žmogui, geriau be jokių meilių. [size=150:3mfr9key]Neverta gadinti gyvenimo nežinia dėl ko, dėl neverto žmogaus.

[/size:3mfr9key]
Auksiniai žodžiai Žmonos raguotos, žliumbiančios ir bambančios, pasiskaitykite ir padarykite išvadas

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 16:36:32 16:36:32

Viso, brangieji! Iki pirmadienio, išvarau į gastroles mano gerbėjams bučiniai, neprieteliams padėka už nuomones. Susirašysim

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/05 17:06:41 17:06:41

SonKa:
Lady_scorpio:
SonKa:
Ugnele, Jūs sergate ta meilės liga Man tai preitas etapas ir, patikėlit, nuoširdžiai sakau, nenoriu daugiau nei meilės, nei teisėto vyro. Beje, aš kartojuosi, jau rašiau, kad žinau žmonos dalią, žinau meilės skonį...

Ei, mergyt, kokius „vėjus“ Tu čia kalbi. Baik meluoti. Visų pirma sau. Bijai Tu tos meilės, o ne nenori.

Na, ne taip išsireiškiau, na bijau...kaip maro...kaip atominio karo..., o ką Už tai sodina į kalėjimą?

Neeeeee, į kalėjimą nesodiiiiiiina. Bet baudžia. Meile.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/11/05 19:25:52 19:25:52

SonKa:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
SonKa: Skaityk tarp eilučių, gal pavyks su fantazijos pagalba suprast.

butu idomu gal bandyciau.
Cia siaip. Daugelis vyru neskaito tarp eiluciu. Skaito tik tai kas parasyta.
Tai yra vadovaujasi logika, o moterys jausmais....

Ne visos vadovaujasi jausmais. Aš jau 6 metai tik logika ir protu vadovaujuos, ateina toks momentas gyvenime, kai jausmai užknisa, nes nieko daugiau neduoda, kaip pergyvenimus. Esu dabar kietakaktė, atspari visoms gyvenimo audroms Jaučiuosi daug geriau, nei tame jausmų liūne.

Ar tai reiskia kad nesugebate ar nenorite isimyleti/myleti?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 19:49:14 19:49:14

SonKa:
Svečias: jo, zmona iskalbusi kalna nesvariu triusiku gaus eilerastuka o apsaklbtas diedas pasiims is baro sampo bonka ir dros pas meiluze kvailiausia cia zmona. mano vienas pazistamas zmonos naujus auskarus meiluzei padovanojo nu ir nieko, zmona vistiek verkia bile jis griztu

Nors esu kitoj barikadų pusėj, bet jau UŽKNISO Lietuvos moterų mazochizmas: žmonos atsimerkit, darykit ką nors, negi Jums patinka būti nuosavų vyrų kojų pašluostėmis
Galiu asmeniškai patarti, kaip pamilti save ir pasikeisti , meilužių visų neišplikysit, neišskandinsit, neištrankysit su elektra, mes gajos ir mūsų daugiau Keiskitės pačios ir jūsų vyrai bus tik jūsų

Nu davaj mokyk.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/11/05 19:53:33 19:53:33

Svečias: "Meile" propaguoja arba kvailiai, arba ubagai

Arba laimingi - tie, kas ja turi.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/11/05 20:02:56 20:02:56

Buv.Ugnelė: Esu visiškai įsitikinusi, kad ir SonKa, ir svetys, išskrendantis į Val Torensą, savo pozicijos laikosi kaip kaukės.
Nesmerkiu - visokių yra, visokių reikia.
Bet niekada nepatikėsiu, kad žmonės va taip, savo noru, vietoje meilės renkasi seksą už pinigus. Niekada.
Labiau suprantu tuos, kurie dėl meilės paaukoja daug.
Seksas - mažiausia, ką Moteris gali duoti vyrui. O Vyras, kai nieko daugiau negali pasiūlyti moteriai, susimoka už tai pinigais.
Suprast suprantu abu, beveik galiu atspėti iš kur tai...
Bet ne man čia teisti.

Teisinga jusu nuomone.Be Meiles gyvenimas nepilnavertis, vertybes iskrypsta.Ko verta vien nuomone, kad moterys parsiduoda, kad joms tik vyro pinigine terupi. Meile sutikti ir islaikyti yra daug sunkiau nei pinigu uzsidirbti, be to tai reikalauja daug dvasiniu jegu, nusivylimu...stai ir renkasi zmones kas paprasciau - o paskui teigia:meiles nera. Jiems patogiau kad "jos nera", kaip lapei patogiau paskelbti vynuoges neprinokusiomis.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/05 20:10:46 20:10:46

svetlana:
Buv.Ugnelė: Esu visiškai įsitikinusi, kad ir SonKa, ir svetys, išskrendantis į Val Torensą, savo pozicijos laikosi kaip kaukės.
Nesmerkiu - visokių yra, visokių reikia.
Bet niekada nepatikėsiu, kad žmonės va taip, savo noru, vietoje meilės renkasi seksą už pinigus. Niekada.
Labiau suprantu tuos, kurie dėl meilės paaukoja daug.
Seksas - mažiausia, ką Moteris gali duoti vyrui. O Vyras, kai nieko daugiau negali pasiūlyti moteriai, susimoka už tai pinigais.
Suprast suprantu abu, beveik galiu atspėti iš kur tai...
Bet ne man čia teisti.

Teisinga jusu nuomone.Be Meiles gyvenimas nepilnavertis, vertybes iskrypsta.Ko verta vien nuomone, kad moterys parsiduoda, kad joms tik vyro pinigine terupi. Meile sutikti ir islaikyti yra daug sunkiau nei pinigu uzsidirbti, be to tai reikalauja daug dvasiniu jegu, nusivylimu...stai ir renkasi zmones kas paprasciau - o paskui teigia:meiles nera. Jiems patogiau kad "jos nera", kaip lapei patogiau paskelbti vynuoges neprinokusiomis.

Jūs nuostabi, Svetlana.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume