2010/11/03 15:06:40 15:06:40
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: SonKa: Skaityk tarp eilučių, gal pavyks su fantazijos pagalba suprast.
butu idomu gal bandyciau.
Cia siaip. Daugelis vyru neskaito tarp eiluciu. Skaito tik tai kas parasyta.
Tai yra vadovaujasi logika, o moterys jausmais....
Nu va, patys prisipažinote, kad mulkiai esate.
2010/11/03 15:17:23 15:17:23
Pikėliškių vyrai: Oi, SonKa, SonKa, tu esi stipri, drąsi ir nepakartojama Moteris, galinti suraityti ne vieną nepraustaburnį čia sėdintį. Galėtum būti musų vadė, kaip Emilija Pliatėrytė. Kardą padovanosime. Gal kiek lengvesnį, kad lengviau galvas nevidonams galėtum kapoti arba prie darbų galėtum tinginius prispausti.
Duokit sunkesnį - nepatrūksiu, atidirbta rankelė visiems gyvenimo atvejams
2010/11/03 15:20:41 15:20:41
Svečias:
Slepiuos nuo bobos, o ką, negerai?
Nuo bobos reikia slėpti meilužės lovoj, o ne čia DP
2010/11/03 15:50:23 15:50:23
Kagi, mielieji! Ačiū už nuomones ir iki susirašymo
2010/11/03 15:57:20 15:57:20
sonecka neisnyk, mes DP vyrai taves labai pasiilgsime ,tu mums akis atverei kokiu fain moteru buna ,dar kad ir tas bobeles nusisedejuias cia paprotintum ,Sonecka nors bucki mum....
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/11/03 16:07:25 16:07:25
Taip, Sonka, tiesa, Jūs daug simpatingesnė už tuos šventuosius, čia grasinančius Jums visais pragaro ratais. Asmeniškai aš nepasitikiu tais, kurie be nuodėmės. Jei reikia įrodinėti šventumą, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti žavesį, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti laimę, vadinasi, jos nėra. Nežinau, Sonka, man susidaro įspūdis, kad čia keldama audras labiausiai stengiatės įtikinti save, kad pagaliau esate patenkinta ir laiminga. Bet kartėlis kartais prasimuša.
2010/11/03 16:16:02 16:16:02
Lady_scorpio: Taip, Sonka, tiesa, Jūs daug simpatingesnė už tuos šventuosius, čia grasinančius Jums visais pragaro ratais. Asmeniškai aš nepasitikiu tais, kurie be nuodėmės. Jei reikia įrodinėti šventumą, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti žavesį, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti laimę, vadinasi, jos nėra. Nežinau, Sonka, man susidaro įspūdis, kad čia keldama audras labiausiai stengiatės įtikinti save, kad pagaliau esate patenkinta ir laiminga. Bet kartėlis kartais prasimuša.
Škorpionka nebūk špionka, eik vyrui vakarienės ruošt, nes grįžta iš meilužės pavargęs ir ėst norės.
L
1373 įrašai
2010/11/03 16:19:56 16:19:56
Svečias: Lady_scorpio: Taip, Sonka, tiesa, Jūs daug simpatingesnė už tuos šventuosius, čia grasinančius Jums visais pragaro ratais. Asmeniškai aš nepasitikiu tais, kurie be nuodėmės. Jei reikia įrodinėti šventumą, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti žavesį, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti laimę, vadinasi, jos nėra. Nežinau, Sonka, man susidaro įspūdis, kad čia keldama audras labiausiai stengiatės įtikinti save, kad pagaliau esate patenkinta ir laiminga. Bet kartėlis kartais prasimuša.
Škorpionka nebūk špionka, eik vyrui vakarienės ruošt, nes grįžta iš meilužės pavargęs ir ėst norės.
O Dieve, paieškosiu savo vargšeliui geresnės meilužės - kas per meilužė, jei nabagėlio nei pamaitinti nesugeba.
2010/11/03 16:23:58 16:23:58
Svečias: Lady_scorpio: Taip, Sonka, tiesa, Jūs daug simpatingesnė už tuos šventuosius, čia grasinančius Jums visais pragaro ratais. Asmeniškai aš nepasitikiu tais, kurie be nuodėmės. Jei reikia įrodinėti šventumą, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti žavesį, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti laimę, vadinasi, jos nėra. Nežinau, Sonka, man susidaro įspūdis, kad čia keldama audras labiausiai stengiatės įtikinti save, kad pagaliau esate patenkinta ir laiminga. Bet kartėlis kartais prasimuša.
blemba nukrisiu cha cha cha, škorpionka špionka
L
1373 įrašai
2010/11/03 16:29:40 16:29:40
Svečias: Svečias: Lady_scorpio: Taip, Sonka, tiesa, Jūs daug simpatingesnė už tuos šventuosius, čia grasinančius Jums visais pragaro ratais. Asmeniškai aš nepasitikiu tais, kurie be nuodėmės. Jei reikia įrodinėti šventumą, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti žavesį, vadinasi, jo nėra, jei reikia įrodinėti laimę, vadinasi, jos nėra. Nežinau, Sonka, man susidaro įspūdis, kad čia keldama audras labiausiai stengiatės įtikinti save, kad pagaliau esate patenkinta ir laiminga. Bet kartėlis kartais prasimuša.
blemba nukrisiu cha cha cha, škorpionka špionka
Krisit man po kojomis? Baikit, nereikia...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume