Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/03 13:08:45 13:08:45

Svečias:
Kosk skirtumas - esi apsimelavusi bobele, pagal tave ginancias tokiu DP nemazai yra...

Visą dieną galvojau galvojau...kas aš esu ... Manau susidvej..., oi, ne! Susitrejinusi asmenybė: anketoje - rimtuolė, forume - kaka lialia, o gyvenime seksuojanti...davatka

O iš tikro manau esu vos ne Motina Teresė - visi gali pasireikšti (pavyduoliai, pikčiurnos, gerbėjai , raguotos žmonos ir šiaip neprieteliai) - atsiduodu visų teismui ir myliu visus tuo pačiu.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/03 13:15:21 13:15:21

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
SonKa: Skaityk tarp eilučių, gal pavyks su fantazijos pagalba suprast.

butu idomu gal bandyciau.
Cia siaip. Daugelis vyru neskaito tarp eiluciu. Skaito tik tai kas parasyta.
Tai yra vadovaujasi logika, o moterys jausmais....

Ne visos vadovaujasi jausmais. Aš jau 6 metai tik logika ir protu vadovaujuos, ateina toks momentas gyvenime, kai jausmai užknisa, nes nieko daugiau neduoda, kaip pergyvenimus. Esu dabar kietakaktė, atspari visoms gyvenimo audroms Jaučiuosi daug geriau, nei tame jausmų liūne.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/11/03 13:25:09 13:25:09

Oi tik nereik pasaku sekti.
Bet kuris i ateiti ziurintis vyras tau pasakys, tai ka uzvirei netelpa i logikos remus. Va tik demesio per nago juodima tam kartui gavai. Tiesa, potencialiu sugulovu vienadieniu sarasa prasiilginai.
Na cia kaip sakant, kiekvienas isproteja savaip.
Motina Terese. Pazvelk i save is draugo pozicijos. Pazvelk i savo As is salies.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/03 13:40:43 13:40:43

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Oi tik nereik pasaku sekti.
Bet kuris i ateiti ziurintis vyras tau pasakys, tai ka uzvirei netelpa i logikos remus. Va tik demesio per nago juodima tam kartui gavai. Tiesa, potencialiu sugulovu vienadieniu sarasa prasiilginai.
Na cia kaip sakant, kiekvienas isproteja savaip.
Motina Terese. Pazvelk i save is draugo pozicijos. Pazvelk i savo As is salies.

Koks tu be fantazijos Teresė ta prasme, kad nė ant vieno nepykstu, nesikolioju, neįžeidinėju ir kiekvienas gali pasitenkinti išpildamas ant manęs savo pagiežą visam pasauliu , na gerai, ne Teresė...būsiu atpirkimo ožka Varykit kas netingit Palengvės gal ir pasaulis nušvis, o tai tuoj sprogsit nuo neigiamų emocijų

Nereikia tų į ateitį žiūrinčių vyrų, man reikia ČIA ir DABAR Dėmesio taip pat netrūksta, patikėk Kaip atsiradau forume netikėtai, taip ir dingsiu, kai atsibos

C

1075 įrašai

2010/11/03 14:02:16 14:02:16

Zinai kame kampas. Paprastai tie kurie daug postringauja daug sugebentys tik tiek ir tesugeba.
Fantazija, tai moteriska. Pasiklydus didele mergaite cia ir dabar.
Jokio pykcio, jokiu neigiamu emociju. Tu issigalvoji, o tai vel moteriska!
Tiesa panasu, kad esi nuskriaustoji.

Antra. Toms kurioms reikia cia ir dabar, savimi pasitikincios, isrankios ir nereik perspektyvu, renkasi "gatveje"

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/03 14:24:57 14:24:57

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Zinai kame kampas. Paprastai tie kurie daug postringauja daug sugebentys tik tiek ir tesugeba.
Fantazija, tai moteriska. Pasiklydus didele mergaite cia ir dabar.
Jokio pykcio, jokiu neigiamu emociju. Tu issigalvoji, o tai vel moteriska!
Tiesa panasu, kad esi nuskriaustoji.

Antra. Toms kurioms reikia cia ir dabar, savimi pasitikincios, isrankios ir nereik perspektyvu, renkasi "gatveje"

Toks jausmas, kad nori mane į doros kelią atvesti Kas tau sakė, kad ir "gatvėje" nesirenku? Šiek tiek yra tavo žodžiuose tiesos apie nuskriaustąją: buvau tokia, kol neperauklėjau savęs.

C

1075 įrašai

2010/11/03 14:40:28 14:40:28

Siek tiek?! tu man ir mum sakyti neprivalai.
Skaitant tarp eiluciu tavo parasyta, zinai kaip skamba?
As jam buvau besalygiskai atsidavusi, o jis gyvulys mane isdave!
O visi tie tipo lool labiau skamba kaip skausmas ir kraujo troskimas. Siekis vyru demesio, kaip irodymas savo buvusiajam, kiek jis daug prarado. Kiek daug vyru taves nori.
Manau, visa tai melas sau.
As tik pabandziau buti tau tavo veidrodziu.
O jei ir noriu atvesti i doros kelia, ar tai blogai?

Gimti bloga mergaite, tai ne tas pats kas vaidinti bloga mergaite. Tau rinktis, mano horoskopas galioja.

Pikėliškių vyrai

P

1 įrašai

2010/11/03 14:58:07 14:58:07

Oi, SonKa, SonKa, tu esi stipri, drąsi ir nepakartojama Moteris, galinti suraityti ne vieną nepraustaburnį čia sėdintį. Galėtum būti musų vadė, kaip Emilija Pliatėrytė. Kardą padovanosime. Gal kiek lengvesnį, kad lengviau galvas nevidonams galėtum kapoti arba prie darbų galėtum tinginius prispausti.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/03 15:00:01 15:00:01

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Siek tiek?! tu man ir mum sakyti neprivalai.
Skaitant tarp eiluciu tavo parasyta, zinai kaip skamba?
As jam buvau besalygiskai atsidavusi, o jis gyvulys mane isdave!
O visi tie tipo lool labiau skamba kaip skausmas ir kraujo troskimas. Siekis vyru demesio, kaip irodymas savo buvusiajam, kiek jis daug prarado. Kiek daug vyru taves nori.
Manau, visa tai melas sau.
As tik pabandziau buti tau tavo veidrodziu.
O jei ir noriu atvesti i doros kelia, ar tai blogai?

Gimti bloga mergaite, tai ne tas pats kas vaidinti bloga mergaite. Tau rinktis, mano horoskopas galioja.

Gal tu ir esi tas mano ex

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 15:02:59 15:02:59

SonKa:
Svečias:
SonKa:
Jei jau cituoji, tai neiškraipyk, nes anketoje apie ištikimybę nėra NĖ ŽODŽIO O išdavystė yra ne tik neištikimybė(ją reikia užsitarnauti ir laaaabai pasistengti, kad nė vienai pusei nesinorėtų sukti į kairę) Išdavystė - gali būti paslapčių paviešinimas, vagystė, iš piršto laužtos apkalbos, skolos negrąžinimas ir t.t. ir pan.
Sekantis Svetys gerai pastebėjo, kad draugaujant, gyvenant kartu tai turi prasmę, o aš laisva ir nepriklausoma - darau, rašau ką noriu
Beje, o gal aš esu meluojanti davatka...

Kosk skirtumas - esi apsimelavusi bobele, pagal tave ginancias tokiu DP nemazai yra...

Jei ir meluoju, tai nesislapstau po Svečio užvadinimu, kaip pats(i) , nes anketą peržiūrėti gali tik DP nariai. Nuo ko slepiesi? Žmonos? Vyro?

Slepiuos nuo bobos, o ką, negerai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume