2010/11/03 16:36:19 16:36:19
bet tu škorpe Sonkei pavydi pasisekimo , bet nereikia del to verkti. matai cia tokia karma jos yra , gali buti kad tau tai ateis irgi kada norins , o gali buti , kad neateis.Bet tu Škorpe negrauzyk jos , ji zinok , yr labai labai faina. jin toke mergicka , kad tu toke niekd nebusi , kad ir noresi , as tau visa teisybe sakau , va taip Amen
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/11/03 16:49:24 16:49:24
Svečias: bet tu škorpe Sonkei pavydi pasisekimo , bet nereikia del to verkti. matai cia tokia karma jos yra , gali buti kad tau tai ateis irgi kada norins , o gali buti , kad neateis.Bet tu Škorpe negrauzyk jos , ji zinok , yr labai labai faina. jin toke mergicka , kad tu toke niekd nebusi , kad ir noresi , as tau visa teisybe sakau , va taip Amen
Na, ką čia slėpsi, kai Jūs toks įžvalgus - žiauriai pavydžiu. Bet visas mano situacijos tragizmas tas, kad aš esu nevykėlė ir tokia kaip Sonka tikrai niekad nebūsiu. Ir negaliu dėl to neverkti ir nesriūbauti. Jūs toks supratingas, galima ant Jūsų peties išsiverkti?
2010/11/03 20:21:04 20:21:04
Na ir ko, vyručiai, išsilakstėtė? Pabūgote savimi pasitikinčios moters? Eikit jūs jau eikit, na ir vyrai dabar. Tai gal ant moters pečių išsiverkite uždirbdami minimumą, o ne bambalį apsikabinę keikite savo likimą?
2010/11/03 20:26:20 20:26:20
tai kad cia nei vieno vyro nera, tik davatku armija ir pamestos raguotos zmonos, kurios tik bambeti ir smerkti temoka ,o ju saltos tuscios loveles smegeneles spaudzia
2010/11/03 22:11:33 22:11:33
Svečias: Na ir ko, vyručiai, išsilakstėtė? Pabūgote savimi pasitikinčios moters? Eikit jūs jau eikit, na ir vyrai dabar. Tai gal ant moters pečių išsiverkite uždirbdami minimumą, o ne bambalį apsikabinę keikite savo likimą?
aik tu šikt su savo minimumu kiba darbdavys būsi kad tyčiojies iš žmoniu nori kad dirbtų dykai sutikciau tamsiam skersgatvį tai ikalciau i galvą ir but tau minimumas.
2010/11/04 05:59:20 05:59:20
Svečias: Svečias: Na ir ko, vyručiai, išsilakstėtė? Pabūgote savimi pasitikinčios moters? Eikit jūs jau eikit, na ir vyrai dabar. Tai gal ant moters pečių išsiverkite uždirbdami minimumą, o ne bambalį apsikabinę keikite savo likimą?
aik tu šikt su savo minimumu kiba darbdavys būsi kad tyčiojies iš žmoniu nori kad dirbtų dykai sutikciau tamsiam skersgatvį tai ikalciau i galvą ir but tau minimumas.
Taip ir padaryk, kalk direktoriui šiandien į kaktą už minimumą arba viršininkei triusikus nutrauk, o jei be triusukų - tai užkelk ant stalo, kad visi grožybes posėdžio metu pamatytų. Bet jei šito nepadarysi - tada esi ir liksi tuščia vieta. Tik minimumo vyriokas iš Suvalkijoas lygumų, į kurį mergos nežiūrės ir tu nieko iš jų negausi.
2010/11/04 06:20:19 06:20:19
ar tau su galva viskas gerai?
2010/11/04 06:21:42 06:21:42
Saulė sauluze: Norėčiau Jūsų patarimo.
Vyras susirado meilužę, ilgai tai slėpė.
Buvo pasitikėjimas žmogumi su kuriuo tu gyveni.
Bet yra nerašyta taisyklė, kad yla išlenda iš maišo ir
anksščiau , ar vėliau viską sužinai.
Atrodo viskas , bet.......
[b:538bkqyu]Meilužė įsitvėrusi jį.[/b:538bkqyu]
Kuri niekaip su juo nepabaigia.
Jai patogu - klimaksinis (tuo viskas pasakyta).
Ji sako , kad norinti su juo pabaigti, bet kaip????????????????
Mano akims žiūrint labai greitai galima pabaigti.
Neatsakai į skambučius ir pasiimi durų raktus.
Bet..... ne nu jai smagu turėti - tėvelį - rūpintojėlį.
Na ir dar su juo lovytėje pasikočioti.
Taip ir norisi tą meilužę taip" pamokinti", kad daugiau gyvenime nenorės
vedusių vyrų vilioti.
Gal turit kokių gerų pasiūlymų, kaip "pamokinti",
kad paliktų klimaksinį vyrą ramybėje.
O tai jau kantrybės trūsta.
O gal tai tebuvo tik vienos nakties svaigus nuotykis? O pati jau tokių nuotykių tai jau neturėjusi? Nekabink makaronų, žinom mes tas moteriškaites. Mano laputė po tokio nuotykio grįžta visa švytinti ir pilna enegijos, net blynus iškepa ant rytojaus labai skanius ir bambaliuką nuperka prie jų šeštadienio rytą.
2010/11/04 06:24:07 06:24:07
Svečias: ar tau su galva viskas gerai?
Man ir su ta ir su ana galva viskas gerai, o tau?
2010/11/04 06:44:41 06:44:41
cia musiet pilna svetaine tokiu ,,lapuciu'' blynus kepanciu ir bonkas po to pastatanciu noriu buti lapute
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume