Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 14:47:04 14:47:04

Svečias:
Svečias: Maniškis irgi yra įsitaisęs meilužę ir ne vieną. Ir ką aš galiu padaryti. Be vyro rankų nelabai ką nuveiksi namie ir apskritai. Dabar tokia mada. Na išsiskirsiu, ir ką aš laimėsiu? Neturėsiu jokio vyro, bet ar tai gerai? Jų mums reikia, nesakykit.

Bet čia ir yra bėda - kad žino, kad net nesvarstysi varianto kad jį palikti.. Visiškai nebijo tavęs prarasti. Iš kur toks bejėgiškumo, beviltiškumo jausmas? Aš nežinau. Pati sau bandau tą sau suvokti, išeiti iš santykių, kurie man nepatinka, bet...
Gal tu žinai kas su mumis blogai?

čia mano pasisakymas, pratęsiu... Be vyro rankų ir pinigų visiškai galima išsiversti - kai pagalvoju, aš visuomet viską pati. Vyro reikia bendravimui šilumai, bet ne - visa šitas atitenka meilužėms - vienos vienkartinės, kitos - daugkartinės, dar kitos - ilgalaikės... Gal kad būtų šeima, būtų galima pasitikėti vienas kitu? Bet koks čia dar pasitikėjimas?
Tai kam man jo reikia, aš nežinau... Kažkam reikia...

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/24 14:48:52 14:48:52

Svečias: Maniškis irgi yra įsitaisęs meilužę ir ne vieną. Ir ką aš galiu padaryti. Be vyro rankų nelabai ką nuveiksi namie ir apskritai. Dabar tokia mada. Na išsiskirsiu, ir ką aš laimėsiu? Neturėsiu jokio vyro, bet ar tai gerai? Jų mums reikia, nesakykit.

Žiauru. Vyro (o gal meistro?) Jums reikia, bet... atrodo, kad pati sau tapote nereikalinga.

L

1373 įrašai

2010/10/24 14:50:10 14:50:10

Svečias:
Lady_scorpio:
Svečias: Nebepatinki tu man Scorpe. Kažkaip anksčiau apsieidama be pigaus visažinės psichologės-būrėjos iš tirščių vaidmens...

Na, ir ačiū Dievui, kad aš Jums nebepatinku, bo buvau jau išsigandus, kad reiks su Jumis ženytis. Beje, vyrai-svečiai man irgi nepatinka. Ir... Jūsų, gerbiamas režisieriau, man siūlomas vaidmuo irgi netinka. Taigi, tarp mūsų nieko bendra - nebesiženysim.

O iš kur ištraukei, kad aš - vyras?

Na, ''svečias'' yra vyras, moteris yra viešnia.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/10/24 15:19:06 15:19:06

O nori pasakyti, kad namuose nereikia meistro? Oi kaip matau kiek vargsta vyresnės moterys be meistrukų. Nelinkėčiau nei vienai tokio likimo, nes tai pragaras, o ne gyvenimas, o ir pasiūlyti nebeturi ko, nuvytusi, tik paskutinius pinigėlius santechnikui begali atiduoti. Ar tai gyvenimas?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 15:29:30 15:29:30

Viešnia: O nori pasakyti, kad namuose nereikia meistro? Oi kaip matau kiek vargsta vyresnės moterys be meistrukų. Nelinkėčiau nei vienai tokio likimo, nes tai pragaras, o ne gyvenimas, o ir pasiūlyti nebeturi ko, nuvytusi, tik paskutinius pinigėlius santechnikui begali atiduoti. Ar tai gyvenimas?

Tu juokauji?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/24 15:30:00 15:30:00

Svečias:

Bet čia ir yra bėda - kad žino, kad net nesvarstysi varianto kad jį palikti.. Visiškai nebijo tavęs prarasti. Iš kur toks bejėgiškumo, beviltiškumo jausmas? Aš nežinau. Pati sau bandau tą sau suvokti, išeiti iš santykių, kurie man nepatinka, bet...
Gal tu žinai kas su mumis blogai?

Skausmingas tas variantas -nutraukti santykius. Net nežinau, kodėl. Dabar galiu sakyti, kad aš ne tokia, nes išsiskyriau. išėjau su 3 vaikais į nežinią, bet sprendimas brendo gal 7 metus. 1,5 metų pradėjau atvirai sakyti, kad jei ir toliau taip bus, skirsiuosi. Vyras netikėjo, vis galvojo, kad tik taip sakau. Kartais sakydavo: negi tiek metų išgyvenę, žmones juokinsim. Jam visai buvo nesvarbu, kad man ir vaikams blogai. Ir jį, kaip ir daugumą vyrų veikė nuomonė, kad kur tos žmonos gali nueiti.
Patikėjo, ko gero tik tada, kai išsiskyrėm, tada ir sveikatos problemos atsirado ir supratimas, ką prarado, bet kelio atgal nebebuvo.O jei būtų patikėjęs anksčiau, gal būtų bandęs keistis.
Nežinau, ar su mumis, moterimis negerai, kad taip ilgai svarstom, ar visus veikia susiformavusi nuomonė, kad kur tos moteriškės vienos su vaikais dėsis...
Beje, vyro tam, kad namuose vyriškus darbus atliktų man tikrai nereikia, nors mano vyras tą tikrai mokėjo. Absurdas gyventi dėl to, jei abipusio supratimo nėra.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 15:30:16 15:30:16

Viešnia: O nori pasakyti, kad namuose nereikia meistro? Oi kaip matau kiek vargsta vyresnės moterys be meistrukų. Nelinkėčiau nei vienai tokio likimo, nes tai pragaras, o ne gyvenimas, o ir pasiūlyti nebeturi ko, nuvytusi, tik paskutinius pinigėlius santechnikui begali atiduoti. Ar tai gyvenimas?

eik jau, eik jau. Bet koki meistra siais laikais galima nusisamdyti, sumokejai pinigus ir kvit. O islaikyti, serti, apskalbti vyra del santechniko ar elektriko paslaugu???? Durnos, jus, neturite ka veikti.Ir koks cia pragaras? Cia nuostabus laisvos moters gyvenimas

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 15:42:28 15:42:28

Lady_scorpio:
Svečias:

svečias- automatiškai rašo sistema. Nematau reikalo pasirašinėti vien tam , kad mano nuomonė kažkam teisingesnė ar klaidingesnė atrodytų vien dėl to, kad aš moteris.

L

1373 įrašai

2010/10/24 17:08:26 17:08:26

Svečias:
Lady_scorpio:
Svečias:

svečias- automatiškai rašo sistema. Nematau reikalo pasirašinėti vien tam , kad mano nuomonė kažkam teisingesnė ar klaidingesnė atrodytų vien dėl to, kad aš moteris.

O Jūs bijote, kad Jūsų nuomonė taps protingesnė ar kvailesnė vien nuo to, ką kažkas pagalvos?

Viešnia

V

281 įrašai

2010/10/24 17:21:07 17:21:07

Svečias:

eik jau, eik jau. Bet koki meistra siais laikais galima nusisamdyti, sumokejai pinigus ir kvit. O islaikyti, serti, apskalbti vyra del santechniko ar elektriko paslaugu???? Durnos, jus, neturite ka veikti.Ir koks cia pragaras? Cia nuostabus laisvos moters gyvenimas

Nu pagadi, palauk dar metelius vienus, kitus ir suzinosi, ka reiskia netureti vyro namie. Pinigeliai gali isgaruoti, o vaikai spyga parodyti ir ka tada darysi? Reksi ant viso pasaulio, kad nepadeda valdzia, bendruomene, vyrai kiaules ir rupuzes nieko nepadeda, ane? Sulauksi dar atpildo valandos taip manydama apie gyvenima be vyru.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume