Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/10/24 17:32:21 17:32:21
Viešnia: Svečias: Viešnia: O nori pasakyti, kad namuose nereikia meistro? Oi kaip matau kiek vargsta vyresnės moterys be meistrukų. Nelinkėčiau nei vienai tokio likimo, nes tai pragaras, o ne gyvenimas, o ir pasiūlyti nebeturi ko, nuvytusi, tik paskutinius pinigėlius santechnikui begali atiduoti. Ar tai gyvenimas?
eik jau, eik jau. Bet koki meistra siais laikais galima nusisamdyti, sumokejai pinigus ir kvit. O islaikyti, serti, apskalbti vyra del santechniko ar elektriko paslaugu???? Durnos, jus, neturite ka veikti.Ir koks cia pragaras? Cia nuostabus laisvos moters gyvenimas
Nu pagadi, palauk dar metelius vienus, kitus ir suzinosi, ka reiskia netureti vyro namie. Pinigeliai gali isgaruoti, o vaikai spyga parodyti ir ka tada darysi? Reksi ant viso pasaulio, kad nepadeda valdzia, bendruomene, vyrai kiaules ir rupuzes nieko nepadeda, ane? Sulauksi dar atpildo valandos taip manydama apie gyvenima be vyru.
Na, gyvent be VYRO tikrai negerai, bet gyvent be santechniko, elektriko ar kito meistro, aptarnaujančio kelias meilužes, tikrai neblogai. Vyrus kaip tik ir sugadina tokios moterys kaip Jūs, o paskui pačios rėkia, kokie Lietuvos vyrai parazitai.
2010/10/24 17:43:21 17:43:21
Viešnia: Svečias: Viešnia: O nori pasakyti, kad namuose nereikia meistro? Oi kaip matau kiek vargsta vyresnės moterys be meistrukų. Nelinkėčiau nei vienai tokio likimo, nes tai pragaras, o ne gyvenimas, o ir pasiūlyti nebeturi ko, nuvytusi, tik paskutinius pinigėlius santechnikui begali atiduoti. Ar tai gyvenimas?
eik jau, eik jau. Bet koki meistra siais laikais galima nusisamdyti, sumokejai pinigus ir kvit. O islaikyti, serti, apskalbti vyra del santechniko ar elektriko paslaugu???? Durnos, jus, neturite ka veikti.Ir koks cia pragaras? Cia nuostabus laisvos moters gyvenimas
Nu pagadi, palauk dar metelius vienus, kitus ir suzinosi, ka reiskia netureti vyro namie. Pinigeliai gali isgaruoti, o vaikai spyga parodyti ir ka tada darysi? Reksi ant viso pasaulio, kad nepadeda valdzia, bendruomene, vyrai kiaules ir rupuzes nieko nepadeda, ane? Sulauksi dar atpildo valandos taip manydama apie gyvenima be vyru.
O aš iki šiol taip ir nesupratau, kur tie vyrai pasideda Pasirodo, apsigyvena pas tas, kurioms teikia elektriko -santechniko-statybininko paslaugų. Pagyvena pas tokią moteriškę gaudami pastogę, maistą, pinigėlių smulkioms išlaidoms ir lovą su jos šeimininke, o kai pabosta, keliauja pas kitą
Beje, kaip tuos vaikus auklėjot, kad jie špygą parodo?
2010/10/24 18:01:58 18:01:58
nu jau durna tu, tai kaip bato aulas matosi, kad tau jau tas bukas vyras paskutine likusia proto kruopele pamaise ko man tie pinigeliai gali isgaruoti, jei ir taip as juos, o ne mano durnas vyras uzdirba? ir spyga ne man vaikai, o tam darmojiedui greiciau parodys, nes negerbia, oi niekas negerbia tokiu rupuziu, nei kapeikos i namus neparnesanciu, tik aplink svetimus sijonus beslankiojanciu. Ir valdzios anei bendrauomenes paramos man nereikia, kai sa pati save ir savo vaikus puikiausiai issilaikau.O jei jau kada labai noresiu, tai pusbonke pastatysiu ir vyru pulkais pas mane ir i mano lovele tai nakciai ateis.o tu staugsi kaip alkanas vienisas vilkas, niekieno nepakvietas miske. Ciau asilai!!!
2010/10/24 18:15:06 18:15:06
Nu zdraste, pasiteiraukite pas socialines darbuotojas ir jos jums kvailutėms papasakos kokia yra tikroji pdėtis tų vienišų moterų šiandien. Šiandien gražuolė, bajava, vyrai šniūrais apie namus eina ir babkių per akis, vaikai geri, o rytoj gali viso šito nelikti i vsio, nepagalvojate, paikos avelės?
2010/10/24 18:21:44 18:21:44
pala, o prie ko cia tas mano bedarbis tinginys pijokas vyras, ko as dar ir ji turiu serti??? Tegul aina pas savo bobas ir teseria jos ten ji.Ko as cia turiu plesytis ir dar viena paleistuvi islaikyti???Man visko gana, net ir tuos santechnikus turiu is ko pasisamdyti, daug ka pati moku, aina tas diedas kibinimat o jie tu be ju negali gyvent tai dar ir manisku gali priglaust pas save.As tau dar ir ant cigareciu magaryciu duosiu, jei pasiimsi.
2010/10/24 18:32:22 18:32:22
Kažkoks siaubas. Kaimo bobų turgus. Tiesa, kaime būna jų šviesių ir protingų. O čia besikoliojančių. Net skaityti bjauru. Įdomu būtų kai kurių jų anketas pamatyti, jei tokios DP yra
O gal vyrams kaip tik tokios ir patinka? Jei su tokiom gyvena, nesistebiu, kad pas meilužes bėga.
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/10/24 18:33:58 18:33:58
Klaikios Jūs bobos (atleiskit). Nieko keisto, kad tik tokius vyrus teturite - kitokių ir nenusipelnote.
2010/10/24 18:39:02 18:39:02
Lady_scorpio:
O Jūs bijote, kad Jūsų nuomonė taps protingesnė ar kvailesnė vien nuo to, ką kažkas pagalvos?
Ne, aš rašau, kad man visiškai nėra reikalo kas ką pagalvos, todėl ir nematau reikalo išvis kažką rašyti niko eilutėje.
Viskas, tema baigta.
2010/10/24 18:40:33 18:40:33
Lady_scorpio: Klaikios Jūs bobos (atleiskit). Nieko keisto, kad tik tokius vyrus teturite - kitokių ir nenusipelnote.
O man tai daugiau panašu, kad vaikams rudens atostogos prasideda - tėvai nežiūri ir nebebamba, kad per ilgai leidžia laiką prie kompiuterio..
2010/10/24 18:41:32 18:41:32
Kaikada: Kažkoks siaubas. Kaimo bobų turgus. Tiesa, kaime būna jų šviesių ir protingų. O čia besikoliojančių. Net skaityti bjauru. Įdomu būtų kai kurių jų anketas pamatyti, jei tokios DP yra
O gal vyrams kaip tik tokios ir patinka? Jei su tokiom gyvena, nesistebiu, kad pas meilužes bėga.
tai kad jie bjaurybes tik pas mane ir bega nuo jusu, atsiginti negaliu.Visus dykai atiduociau bile man ramybe duotu.nereikia anei ju, anei ju meistriuku paslaugu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume