Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 07:22:10 07:22:10

a...a:
Svečias: Kiekvienas save gerbiantis vyras tiesiog privalo turėti meilužę ir ne vieną, kitaip nebus autoritetas vyriškoje kompanijoje. Negi jūs šito nesuprantate?

esate tiesiog ziaurus zmogus...tikriausiai seimos dar nesat turejas

Turiu ir šeimą, ir vaikų, kuriuos myliu ir rūpinuosi geriau už žmonelę, nes mano intelektas ir galia aukštesnė už žmonos. Ir keletą šaunių, jaunų meilužių. Ir nesakykite, kad aš niekam tikęs ir nieko nemyliu ar esu žiaurus. Aš esu mielas moterims, jagerbiu ir myliu, todėl jos mane ir myli, šildo ir myluoja. Geros nuotaikos visoms linkiu, nesiparinkite, būkite paprastesnės ir nuoširdesnės ir viskas bus jums gerai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 08:10:29 08:10:29

[quote:s2wgonzb]Turiu ir šeimą, ir vaikų, kuriuos myliu ir rūpinuosi ... Ir keletą šaunių, jaunų meilužių. [/quote:s2wgonzb]
Jei tamsta esate turtingas ir finansai leidzia islaikyt visa si buri - kodel gi ne.

zyzuole

Z

16 įrašai

2010/10/24 09:16:42 09:16:42

Svečias: nes mano intelektas ir galia aukštesnė už žmonos. ...

Kokie mes žavūs ir protingi.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/24 12:39:41 12:39:41

Svečias:
a...a:
Svečias: Kiekvienas save gerbiantis vyras tiesiog privalo turėti meilužę ir ne vieną, kitaip nebus autoritetas vyriškoje kompanijoje. Negi jūs šito nesuprantate?

Turiu ir šeimą, ir vaikų, kuriuos myliu ir rūpinuosi geriau už žmonelę, nes mano intelektas ir galia aukštesnė už žmonos. Ir keletą šaunių, jaunų meilužių. Ir nesakykite, kad aš niekam tikęs ir nieko nemyliu ar esu žiaurus. Aš esu mielas moterims, jagerbiu ir myliu, todėl jos mane ir myli, šildo ir myluoja. Geros nuotaikos visoms linkiu, nesiparinkite, būkite paprastesnės ir nuoširdesnės ir viskas bus jums gerai.

Faktas, kad turite, kaip sakote, žemesnio intelekto žmoną, įrodo, kad Jūsų intelektas ne toks jau ir aukštas, kaip įsivaizduojate. Protingi vyrai renkasi atitinkamo intelekto žmonas. O Jūs, norėdamas jaustis pranašesnis, išsirinkote kvailesnę žmoną. Taigi ar tik ne nepilnavertiškumo kompleksas, kurį gydyti ir savivertę atstatyti bandote susuirasdamas jaunų (tai vėlgi akcentuojate) meilužių. Ką gi, jei tai Jums tinkamas vaistas gydytis nuo nepilvertiškumo komplekso, tada viskas ok.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 13:00:02 13:00:02

Nebepatinki tu man Scorpe. Kažkaip anksčiau apsieidama be pigaus visažinės psichologės-būrėjos iš tirščių vaidmens...

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/24 13:01:56 13:01:56

Svečias:
a...a:

Noras turėti daug moterų rodo vyro silpnumą. Lygiai taip pat kaip noras puikuotis vyriškoj kompanijoj. Akivaizdu, kad turite daug neišspręstų psichologinių problemų. Kol kas sugebate jas taip maskuoti, bet ateis laikas, kai tai nebepadės.
Beje, koks turi būti tuščias žmogus, kad tenkintųsi moterų apsimestiniu meilumu? Juk, akivaizdu, kad nė viena jūsų mylėti negali. Tai tas pats, kaip nuolat lankytis pas prostitutes. Jos irgi gali labai pasistengti, jei joms gerai sumokama.
Gal kai kam tai ir labai tinkamas variantas, bet nereikia piršti tokio gyvenimo būdo tiems, kurie nori gyvenime tikrų dalykų, o ne surogatų.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/24 14:25:07 14:25:07

Svečias: Nebepatinki tu man Scorpe. Kažkaip anksčiau apsieidama be pigaus visažinės psichologės-būrėjos iš tirščių vaidmens...

Na, ir ačiū Dievui, kad aš Jums nebepatinku, bo buvau jau išsigandus, kad reiks su Jumis ženytis. Beje, vyrai-svečiai man irgi nepatinka. Ir... Jūsų, gerbiamas režisieriau, man siūlomas vaidmuo irgi netinka. Taigi, tarp mūsų nieko bendra - nebesiženysim.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 14:31:44 14:31:44

Lady_scorpio:
Svečias: Nebepatinki tu man Scorpe. Kažkaip anksčiau apsieidama be pigaus visažinės psichologės-būrėjos iš tirščių vaidmens...

Na, ir ačiū Dievui, kad aš Jums nebepatinku, bo buvau jau išsigandus, kad reiks su Jumis ženytis. Beje, vyrai-svečiai man irgi nepatinka. Ir... Jūsų, gerbiamas režisieriau, man siūlomas vaidmuo irgi netinka. Taigi, tarp mūsų nieko bendra - nebesiženysim.

O iš kur ištraukei, kad aš - vyras?

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 14:33:14 14:33:14

Maniškis irgi yra įsitaisęs meilužę ir ne vieną. Ir ką aš galiu padaryti. Be vyro rankų nelabai ką nuveiksi namie ir apskritai. Dabar tokia mada. Na išsiskirsiu, ir ką aš laimėsiu? Neturėsiu jokio vyro, bet ar tai gerai? Jų mums reikia, nesakykit.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/24 14:42:17 14:42:17

Svečias: Maniškis irgi yra įsitaisęs meilužę ir ne vieną. Ir ką aš galiu padaryti. Be vyro rankų nelabai ką nuveiksi namie ir apskritai. Dabar tokia mada. Na išsiskirsiu, ir ką aš laimėsiu? Neturėsiu jokio vyro, bet ar tai gerai? Jų mums reikia, nesakykit.

Bet čia ir yra bėda - kad žino, kad net nesvarstysi varianto kad jį palikti.. Visiškai nebijo tavęs prarasti. Iš kur toks bejėgiškumo, beviltiškumo jausmas? Aš nežinau. Pati sau bandau tą sau suvokti, išeiti iš santykių, kurie man nepatinka, bet...
Gal tu žinai kas su mumis blogai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume