2010/07/09 11:44:15 11:44:15
Svečias: Irune: Man jau depresija, pradedu galvoti, kad geriau bet koks vyras salia, negu jokio. Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras. Kad kazkiek padetu ir silumos duotu. Jauciu kaip mano kartele ir saviverte krenta... Ka jus galvojate? Joks ar bet koks?
Na geras vyras iesko geros moters, t.y jaunos, grazios ir be vaiku. Tamsta speju, esi nebejauna, stora ir su pora vaiku. Tai ko tu tikiesi??? Dziaugis jai isvis ka nors dar apspangusi nuo degtineles i lova isiversi, nes kai prasiblaivys speju nes kudasiu net neatsisukdamas
su tamsta "svečiu" ir kaži kiek išgėrusi į lovą neičiau.
O temos autorei pasakysiu - bile koks neišeitis. Turėdama bilekokį jausitės galbūt dar blogiau - tuomet jau kursit kitokias temas: "Kaip pabėgti nuo geriančio, mušančio, narkomano vyro" ar pan.
2010/07/09 12:57:51 12:57:51
Neturėjo boba vargo, tai įsigijo paršelį. Tikriausiai norit to paties.
Pakeiskite prisistatymo aprašėlį, parašykite jį kiek seksualesnį ir taip toliau. Nesistenkite atrodyti labai jau padori, nes juk vyrus ir moteris sieja tik emocijos, o šiaip mes esame labai skirtingi. Dar galite pasižvalgyti po kitas pažinčių svetaines pvz. mamba ten mūsų vyrija oi kaip aktyviai reiškiasi, tikrai problemos nebus dėl bendravimo.
Ir dar pasižiūrėkite į mėnulio kalendorių, pasiskaitinėkite kada geriausiai megzti pažintis. Tikrai surasite ir sau tinkamą, ir ilgam.
2010/07/09 19:47:09 19:47:09
Ne ne ne... Tik jau nebetkoks. NEBETKOKS, t.y. ypatingas... Su bet kokiu vistiek nebusi laimingesne, nei esi viena, o greiciausiai dar nelaimingesne... Cia geriausia priezastis.
Susirask nauja hobi, nusipirk tavo supratimu gera knyga, pradek piesti... Zinai, kaip graziai atrodo laiminga moteris? (Tai va, buk laiminga...)
@->
2010/07/09 20:22:23 20:22:23
x,x,x: Pasileidusi: Ką jau čia padarysi
Kartais ne moterys, o vyrai neduoda
o tai cia gerai parašei dešimt tau balų nes ka kurios galvoja kad tarp kojų aukso luitą turi
Tai reikia bendrauti ne su ufikais, o su gyvais žmonėmis
2010/07/09 22:30:29 22:30:29
aš nežinau kas ufikai ,kiekvienas savaip durnas pabrėžiu savaip ir protingas durnas būna.
2010/07/10 12:00:36 12:00:36
Knyga vyro neatstos.. vyras tai laimės ir skausmo šaltinis, narkotikas, be kurio negali gyventi normalios orientacijos žmogus
2010/07/10 12:04:10 12:04:10
Svečias: Knyga vyro neatstos.. vyras tai laimės ir skausmo šaltinis, narkotikas, be kurio negali gyventi normalios orientacijos žmogus
sekso gali susirasti visada, o vyras reikalingas geras, jei nori silumos ir meiles
2010/07/10 13:44:48 13:44:48
Ir vel dainele... "bet koks negerai, geriau ipatingas.." Tai imkit tuos ipatingus , ko neimat? Jei esi ipatinga moteris atsiras ir ipatingas vyras. Toks toki traukia.
2010/07/10 15:41:22 15:41:22
Svečias: Svečias: Knyga vyro neatstos.. vyras tai laimės ir skausmo šaltinis, narkotikas, be kurio negali gyventi normalios orientacijos žmogus
sekso gali susirasti visada, o vyras reikalingas geras, jei nori silumos ir meiles
tai neatsiejami dalykai kam man tavo siluma ir meilė jeigu tu sexo randi visur
2010/07/10 17:19:31 17:19:31
Bet koks netiks, patikek. Po savaites noresai geriau likti viena ir pagalvosi, kad esi laiminga, nes esi laisva. As tris metus pon vyro mirties galvojau, kad negalesiu but viena, o dABAR beveik dziaugiuosi, kad niekas man nediktuoja savo noru ir nemoko kaip turiu gyventi!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume