Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Geriau betkoks

Geriau betkoks

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/20 06:00:55 06:00:55

[quote:31cqtc6f]nebent vienkariniam potyrių paįvairinimui.... na, kad skirtingų skonių galėtum paragauti... [/quote:31cqtc6f] gali ragaut, bet čia tik gurmanams, man norisi lietuviškų lašinių, juodos duonos ir šviežutėlio traškančio agurkėlio, ką tik iš daržo nuskinto, naminio

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/07/20 20:31:18 20:31:18

Irune: Man jau depresija, pradedu galvoti, kad geriau bet koks vyras salia, negu jokio. Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras. Kad kazkiek padetu ir silumos duotu. Jauciu kaip mano kartele ir saviverte krenta... Ka jus galvojate? Joks ar bet koks?

šalia manęs , kad kažkas būtų, tai noriu, bet bet kokio tai nenoriu. Man reikia sąžiningo, nemelagio, mylimo ir mylinčio mane tokią kokia esu. Bendarbis, na nelabai norėčiau tokio, bet jis būdamas šalia turėtų daryti ka-ką, kad nebūtų bedarbio statuse. Storulis, žiūrint koka, labai jau dideliu antsvoriu nenoriu, turi būt normalus su mini pilvuku. Kas dėl burbeklio,tai nežinau. Su ben tokiu tai jau tikrai ne, yra tų vyrukų su gera "etikete", tik reikia mokėti išsirinkti, o jei nelabai pavyksta, o tai tikrai iš pirmo karto nepavyksta, tai nereikia apgaudinėjamai savęs su juo gyventi, yra tų vyrukų, rasim tą kuris tikrai užpildys tuštuma.

prastai

P

1 įrašai

2010/08/23 16:27:12 16:27:12

Irune: Man jau depresija, pradedu galvoti, kad geriau bet koks vyras salia, negu jokio. Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras. Kad kazkiek padetu ir silumos duotu. Jauciu kaip mano kartele ir saviverte krenta... Ka jus galvojate? Joks ar bet koks?

Sergėk,Dieve,mergaite,eik pas psichiatrą. Konsultuokis su Navaičiu.Negi tavo savivertės kertelę gali pakelti tik vyras? Tikiuosi vyrai šito neperskaitė.Kitaip man gėda.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/23 19:32:42 19:32:42

perskaitė tie vyrai ir anokia cia gėda gal jai vienai per sunku gyvent ir dėlto kankina depresija kas čia tokio liga kaip ir visos,

Fidelijus

F

1 įrašai

2010/09/05 23:55:14 23:55:14

Urgitutė:

šalia manęs , kad kažkas būtų, tai noriu, bet bet kokio tai nenoriu. Man reikia sąžiningo, nemelagio, mylimo ir mylinčio mane [b:150vdt8z]tokią kokia esu[/b:150vdt8z]. Bendarbis, na nelabai norėčiau tokio, bet jis būdamas šalia turėtų daryti ka-ką, kad nebūtų bedarbio statuse. Storulis, žiūrint koka, labai jau dideliu antsvoriu nenoriu, turi būt normalus su mini pilvuku. Kas dėl burbeklio,tai nežinau. Su ben tokiu tai jau tikrai ne, yra tų vyrukų su gera "etikete", tik reikia mokėti išsirinkti, o jei nelabai pavyksta, o tai tikrai iš pirmo karto nepavyksta, tai nereikia apgaudinėjamai savęs su juo gyventi, yra tų vyrukų, rasim tą kuris tikrai užpildys tuštuma.

Taigi ar nejuokingai skamba, kai sakoma "noriu, kad myletu tokia, kokia esu", o stai bedarbis - kaka, storulis - kaka ir t.t. Jei per mazai (nors gyvent uztektu) turbut irgi kaka

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/06 04:15:16 04:15:16

Rask tokią podruškę, kuri sutiktų savo vyru pasidalinti. Vienas čia toks net agitavo už dalijimąsi.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/09/07 04:32:49 04:32:49

Fidelijus:
Urgitutė:

šalia manęs , kad kažkas būtų, tai noriu, bet bet kokio tai nenoriu. Man reikia sąžiningo, nemelagio, mylimo ir mylinčio mane [b:6rtyeu6s]tokią kokia esu[/b:6rtyeu6s]. Bendarbis, na nelabai norėčiau tokio, bet jis būdamas šalia turėtų daryti ka-ką, kad nebūtų bedarbio statuse. Storulis, žiūrint koka, labai jau dideliu antsvoriu nenoriu, turi būt normalus su mini pilvuku. Kas dėl burbeklio,tai nežinau. Su ben tokiu tai jau tikrai ne, yra tų vyrukų su gera "etikete", tik reikia mokėti išsirinkti, o jei nelabai pavyksta, o tai tikrai iš pirmo karto nepavyksta, tai nereikia apgaudinėjamai savęs su juo gyventi, yra tų vyrukų, rasim tą kuris tikrai užpildys tuštuma.

Taigi ar nejuokingai skamba, kai sakoma "noriu, kad myletu tokia, kokia esu", o stai bedarbis - kaka, storulis - kaka ir t.t. Jei per mazai (nors gyvent uztektu) turbut irgi kaka

o kodel tau ta dalis juokingai skamba?

Kitas draugelis

K

45 įrašai

2010/09/07 12:48:43 12:48:43

Žinoma juokinga ,nori kad ją myletų kokia ji esa o nenori mylėt kokie jie esa čia panašu į nora ant svetimo........... į dangų nujot!

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/09 08:05:54 08:05:54

Kitas draugelis: Žinoma juokinga ,nori kad ją myletų kokia ji esa o nenori mylėt kokie jie esa čia panašu į nora ant svetimo........... į dangų nujot!

Todel zmones ir kankinasi su savo kvailystem. Ir atrodo, kad kvailystes ima virsu.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/09/09 13:37:09 13:37:09

Temos autorei ir kitiems.
Torsunov.ru paklausykit,gal atkris kazkurios problemos. (RUSISKAI)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume