Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Geriau betkoks

Geriau betkoks

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/08 13:38:09 13:38:09

Irune: Man jau depresija, pradedu galvoti, kad geriau bet koks vyras salia, negu jokio. Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras. Kad kazkiek padetu ir silumos duotu. Jauciu kaip mano kartele ir saviverte krenta... Ka jus galvojate? Joks ar bet koks?

Irune, esate girdejusi, kad "kaip ziuresi i save, taip i tave ziures ir kiti"? Labiau pasitikekite savimi, pakelkite kartele pati sau. Pamatysite, viskas aplink pasikeis. Kuomet gyvenat tokiomis mintimis kaip dabar, tai tik slunkiai ir atmateles aplink ir sukasi. Bet koks tikrai nera geriau uz joki, tiesiog galbut pernelyg desperatiskai ieskote ir nuo to pavargote. Pailsekite.

Paragvajus

P

8 įrašai

2010/07/08 14:27:47 14:27:47

Na bobos jus pavarot... Zinot kad visi vyrai kiaules, bet kazkodel jums butinai princa padavai, lyg anie ne vyrai. Nebent tai kazkokia hermafroditu rusis? Jums bet koks vyras nieko vertas...bet tai jau ne vyro o jusu paciu problema. Jus sukritikuotumet net pati tobuliausia...nes zinote, kad visi vyrai k...

Irune, imk bet koki, nepatiks pasikeisi . Kas zino, gal taip ir sutiksi ta netikusi, bet tavo arba suprasi, kad ir be vyru yra ka veikt

Bronius.

B

79 įrašai

2010/07/08 14:39:35 14:39:35

O man toptelejo, kad cia tik siaip tema sukurpta, kad visi tie kurie patenka i autores nurodytus pavarvintu seile.
Db isivaizduoju kiek chroniuku , bedarbiu , bedvasiu net dreba is nekantrumo pamatyti autores telefono numeri forume . Taigi uzverstu ja demesiu!

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/08 17:02:10 17:02:10

Irune: Man jau depresija, pradedu galvoti, kad geriau bet koks vyras salia, negu jokio. Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras. Kad kazkiek padetu ir silumos duotu. Jauciu kaip mano kartele ir saviverte krenta... Ka jus galvojate? Joks ar bet koks?

Geriau joks nei bet koks. Nes bet koks nei padės, nei šilumos suteiks. Jei reikia tik vyriškų kelnių namie, nusipirk. Ir laikyk krintančią savivertę - faktas, kad iki šiol nesusidėjai su bet kuo, įrodo, kad esi verta misterio Ypatingojo.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/08 18:56:57 18:56:57

smarkiai painiojatės savyje:
Savivertė - vidinė būsena
Vyras - išorinis veiksnys

Vidinė būsena priklauso nuo jūsų pačios. O kaip reaguosite į išorinius veiksnius - priklauso tik nuo pačios.

Gali būti, kad būdama žemos savivertės tiesiog elementariai visus, kas sdusidomėjo jumis ir nurašote į bedarbius, storulius ir burbeklius..

Tai - jokiu būdu ne kartelės nuleidimas.
Tai - tiesiog suvokimas, kad mesvarbu tai, kas mes esam, o ne tai, su kokiais vyrais miegame ar nemiegame - nuo to nei geresnės nei blogesnės netampame.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/08 22:17:06 22:17:06

taip jei nemiegate geresnės netampate o jaufilosofija išfilosofavo nors disertacija rasyk

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/09 07:04:08 07:04:08

Ką jau čia padarysi

Kartais ne moterys, o vyrai neduoda

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/09 07:09:12 07:09:12

Pasileidusi: Ką jau čia padarysi
Kartais ne moterys, o vyrai neduoda

o tai cia gerai parašei dešimt tau balų nes ka kurios galvoja kad tarp kojų aukso luitą turi

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/09 09:16:32 09:16:32

Na geras vyras iesko geros moters, t.y jaunos, grazios ir be vaiku. Tamsta speju, esi nebejauna, stora ir su pora vaiku. Tai ko tu tikiesi??? Dziaugis jai isvis ka nors dar apspangusi nuo degtineles i lova isiversi, nes kai prasiblaivys speju nes kudasiu net neatsisukdamas

Bronius.

B

79 įrašai

2010/07/09 10:05:41 10:05:41

Man toks jausmas , kad tokie issigimeliai kaip sitas svecias ir griauna visuotini pasitikejima, isjungia sypsenas , drasko vilties likucius.

Na geras vyras iesko geros moters, t.y jaunos, grazios ir be vaiku. Tamsta speju, esi nebejauna, stora ir su pora vaiku. Tai ko tu tikiesi??? Dziaugis jai isvis ka nors dar apspangusi nuo degtineles i lova isiversi, nes kai prasiblaivys speju nes kudasiu net neatsisukdamas [/quote]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume