2010/07/08 10:12:36 10:12:36
Man jau depresija, pradedu galvoti, kad geriau bet koks vyras salia, negu jokio. Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras. Kad kazkiek padetu ir silumos duotu. Jauciu kaip mano kartele ir saviverte krenta... Ka jus galvojate? Joks ar bet koks?
2010/07/08 10:18:39 10:18:39
Yra moterų kurioms geriau bet koks, asmeniškai man bet koks netinka . Galit sakyt, kad esu išranki, bet tokia jau esu. Negalėčiau, kad bet koks liestusi prie manes ir silumos man is bet kokio nereikia.
O tu pati turi nusprest kas tau geriau ir ko tu nori. Tas bet koks ilgainiui gali tapti kančia...
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/07/08 10:28:11 10:28:11
Atsipeikėk! Kaip galima taip galvoti?
Jeigu iš tikro reikia šalia vyro, tai ieškok, kad tau jis būtų geras, mylimas.
Juk jei skaitai knygą, irgi neskaitai bet ką, kad tik laiką užmušti, jei renkiesi darbą - irgi žiūri, kad patiktų, kad save jame realizuotum, uždirbtum pagaliau. Batus ir tai renkiesi, kad patiktų. O čia - žmogus! Kam tau žmogus šalia, kurio nemylėsi, negerbsi, negeisi?
Nes jei nebus jausmų, lygiai taip pat blogai jausiesi ir poroje šalia kito.
Spėju, kad labiausiai tau trūksta meilės sau pačiai ir savivertės pajautimo.
2010/07/08 10:29:05 10:29:05
As nemanau , kad karteles numetimas tau suteiks daugiau ar maziau sansu gauti silumos.
Juk kaimynes sode visada saldesni vaisiai . O jei ir tvora auksta tai isvis kaip graziai jie atrodo .
Lygiai tas pats medis augantis niurioje aplinkoje nepatraukia akies .
Cia tik man taip (nepersu savo nuomones)
2010/07/08 10:35:06 10:35:06
gal pradziai paziurek ar ne per aukstus reikalavimus kitiems keli, o gal pati nelebai dedi pastangau, bet su betkuo - niekada
2010/07/08 11:15:15 11:15:15
CITUOJU :
Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras.
Dar pridek, kad i kaulus duotu.
Mano Diagnoze - pasimylek - nes matosi, kad prasidejo "astrus neda istitas"
Atsiprasau - izeisti nenorejau. Bet matyt negyvenai ir neturejai "bet kokio" :D kad taip kalbi
2010/07/08 11:26:11 11:26:11
Pritariu. Ir aš taip manau, kad neteko matyt gyventi su bet kokiu
2010/07/08 12:16:04 12:16:04
Na, bet koks tikrai negerai. Jei galvoji, kad tai tau išgydys tavo vadinamą depresiją, tikrai nesitikėk, įsigysi dar didesnę bėdą. Su girtuoklėlių turėsi išgerti, o kadangi jis bus bedarbis tai ir buteliuką turėsi nupirkti, na vieną tai mat jį galas, gal jau labai nenukentėsi, bet daugiau?
Storulis nepats blogiausias variantas, bet iš pasisakymo aišku, pati jais labai šlykštiesi, todėl ir vėl nieko gero.
Burbeklis, pati tikriausiai mėgsti tai daryti, jei neburbėtum tai jau seniai, ką nors greta turėtumei.
Apibendrinant, geriau praleisk vakarą su drauge, kuriai gali išsiverkti ir viskas praeis.
2010/07/08 13:09:16 13:09:16
VAJE!!!! Bet koks, kaip cia suprasti, o kaip vaikus gimdysi nuo nemylimo vyro, isvis kaip su "bet kuo" myletis tai tarsi prostitute dirbti gaunasi, tik dar vargiai jis tau pinigus mokes...... O rimtai tai jei merginos nenuleistu karteles, tai vyrai butu priversti labiau stengtis. Deja, vyru ir moteru santykiuose taip pat galioja rinkos desniai, ir neisranki paklausa gimdo primityvia pasiula. Todel isrankioms merginoms tenka poto vargti, nes LT kaip ir vyru geru nebelike.... Pagal statistika sakoma Svedijos vyrai geriausi vyrai.... cia pamastymui juk netoli ta Svedija
2010/07/08 13:26:06 13:26:06
Irune: Man jau depresija, pradedu galvoti, kad geriau bet koks vyras salia, negu jokio. Geriau jau gertu ar butu bedarbis, ar storulis, ar burbeklis, bet vistiek kad butu vyras. Kad kazkiek padetu ir silumos duotu. Jauciu kaip mano kartele ir saviverte krenta... Ka jus galvojate? Joks ar bet koks?
Vyras gali salia pabuti, padeti, uzsiimti seksu ir negyvenandamas kartu.
Prisimink,kaip pati save vertini,taip vertins tave ir kiti. Tad auksciau nosi, sypsokis, bendrauk, imk is gyvenimo viska, ko tau truksta.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume