Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kodėl Moterys tampa tokios isterikės kai įsimyli?

Kodėl Moterys tampa tokios isterikės kai įsimyli?

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 09:29:05 09:29:05

o aš buvau, eilinį kartą, teisus sakydamas (porą dienų atgal)

"žinau iš patirties, gražios ir pasitikinčios moterys kaip tik domisi tokiais vyrukais, nes jas traukia jie jie pasitikintys savimi ir prie jų visada smagu
štai tos moterys - kurioms trūksta vyrų dėmesio ir pradeda dejuoti, nes jaučia, jeigu visi vyrai pataps tikrais vyrais - tai tokioms bus riesta ar ne ??? "

pagal reakciją moterų, galiu net foto nežiūrėjęs pasakyti, kuri verta dėmesio, o kuri ....

kritikuoja tos, kurios, bijo pačios savęs
o štai išmintingos, duoda patarimus, gilinasi (argi ne taip mielosios)

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 09:31:11 09:31:11

zineta: Labas, sirdele!
va va, vadinas, mano moteriska intuicija neapgavo, kad tavo sirdele dar ne kart nesuspurdejo.... o tai paskui issivystytu nauja tema: kodel vyrai buna tokie isterikai kai isimyli?"

AŠ MYLIU VISAS MOTERIS BUČKIS

Inet

I

74 įrašai

2009/07/16 09:32:17 09:32:17

o ko cia dejuot? reikia tik dziaugtis, kad dar yra vienas kitas vyriokas, galintis buti lygiaverciu partneriu....

Inet

I

74 įrašai

2009/07/16 09:33:52 09:33:52

ei, nesusipainiok, nes yra skirtumas tarp to jausmo, kuri tu ivardini kaip "as myliu visas moteris" ir tarp to, kuris vadinasi "as isimylejau ja"
na, sutiksi ja, ir pats suprasi

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 09:55:04 09:55:04

zineta: ei, nesusipainiok, nes yra skirtumas tarp to jausmo, kuri tu ivardini kaip "as myliu visas moteris" ir tarp to, kuris vadinasi "as isimylejau ja"

GYVENIMAS YRA SMAGUS, DAR DAUG DALYKU TURIU SUPRASTI, ATRASTI

iš kur tiek išminties l. myliu išmintingas merginas

Inet

I

74 įrašai

2009/07/16 10:10:18 10:10:18

pitas:
zineta: ei, nesusipainiok, nes yra skirtumas tarp to jausmo, kuri tu ivardini kaip "as myliu visas moteris" ir tarp to, kuris vadinasi "as isimylejau ja"

GYVENIMAS YRA SMAGUS, DAR DAUG DALYKU TURIU SUPRASTI, ATRASTI
iš kur tiek išminties l. myliu išmintingas merginas

ismintis = intuicija+patirtis+logika
o as vyrus ne tik myliu, bet ir gerbiu....

Lochas

L

97 įrašai

2009/07/16 10:31:26 10:31:26

Jo, išmintis yra kažkas daugiau nei protas, intelektas ar du magistrai.

pitas

P

152 įrašai

2009/07/16 14:59:21 14:59:21

Lochas: Jo, išmintis yra kažkas daugiau nei protas, intelektas ar du magistrai.

ale tu tai išmintimi žaižaruoji tiesiog žavu

leagere

L

354 įrašai

2009/07/16 18:56:42 18:56:42

Manau, kad su visomis moterimis elgiesi taip, lyg jos būtų [u:3l36kojt]išskirtinės [/u:3l36kojt] (kaip beje ir čia, forume )ir padarai viską, kad tave įsimylėtų. Jos, kaip kad rašei, "sužydi" ir svaigsta iš laimės, kad sutiko tą vienintelį. O kai netikėtai pamato, kad tėra tik haremo dalis, iš nevilties ištinka "isterija".

Tad pripažink, kad nelabai sąžinigai elgiesi, sužadindamas viltis ir po to jas daužydamas. Geriau jau iš karto išklok savo haremo filosofiją, ir apskritai kalbėkis atviriau.

kora

K

2495 įrašai

2009/07/17 18:49:08 18:49:08

pitas:
kora:
???: Pitas krūtas, jis nebijo iniciatyvių moterų - jos turi užsitarnauti jo dėmesį

Manau, kad elgiasi nevyriskai, nes slepiasi savo klausimu sprendimais ne vien tik uz Sokrato, bet ir moteru peciu.

Labux mieloji KORA
Pradėkim nuo Sokrato , matai, mane taip realiai gyvenime vadina, tai aš neprieštarauju. Taip kad, kas už ko pečių (ar stogų) slepiasi dar didis klausymas.
O dabar apie pečius, mano pečiai platūs, už jų daug kas slepiasi, MATAU NORĖTUM IR TU

Miela ar nemiela, juk nezinai Taciau, Labas

Daznai mes matome per savo prizme, taciau, is tiesu, man imponuoja ne tiek peciu platumas, kiek saugumas, kad suremus aplink dairytis nereiketu, kiekvienas dirbtu savo darba ir butu atsakingas ne vien tik uz save, bet ir stovinti salia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume